Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kroni1

veterán

válasz Francia91 #52 üzenetére

Köszönöm, megnézem. :R

Nekem is aktuális lesz a notivásárlás majd lassan, és egy olyat szeretnék ami nem lesz forró ágyban használva sem. Azt hiszem muszáj lesz komolyabb üzleti gépet vennem, a 3D teljesítmény nem lényeg, inkább hogy hosszútávon használható megbizható legyen a gép és halk, csendes. Asszony (HP 260-as asszem) céges gépe i3 4005U-val van szerelve, az tök jó halk és hűvös, ráadásul az átlalam használt autós szimulátorokat meglepődve tapasztaltam h simán futtatja, szóval ha jó a hűtés akkor már most is lehet hűvös gépet venni. Viszont én még megvárom a Skylake-et, hátha lesz valami ami miatt érdemes lesz olyat venni.
    A jelenlegi Core M pl. nem győzött meg, még az is jobb lenne ha végig csak alacsonyabb frekin menne mint ez a "megyek OC-zva amig nem melegszem, aztán 10-20 perc mulva 800MHz-re belassulok".. ez valahogy nem szimpatikus nekem. Remélem a skylake jó lesz, és hogy a Lenovo összerak egy olyat ami nekem kell, mindig is tetszett, és végre én is Thinkpad tulaj akarok lenni! Amugy a tiéden van bill. világítás?! Az nekem létkérdés..

Új hozzászólás Aktív témák