Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
Én miért is nem voltam kíméletes?
Csak megjegyeztem, hogy jó lenne ha kitöltené az adatlapját. Nem sértegettem, nem célozgattam, és azt sem állítottam, hogy ő hsz-vadász lenne, vagy hogy okoskodna, ami visszafelé nem mondható el.(Amúgy láttam ám a smájlit a hsz-ed végén ,de gondoltam válaszolok
)N€T0X|N: Nem privát volt, mint azt előttem írták, de találkoztam már hasonló bejegyzéssel, ahol privát üzenet volt bemásolva(nem is egyszer). Tudtommal senkinek semmi problémája nem volt belőle.
-
Gergő_
őstag
Elolvastam a topikot és szerintem kölcsönösen nem voltatok kíméletesek egymással.

-
mephi666
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
szerintem inkább Henky83, csak kicsit nyugodtabb változatban
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ui: mármint a bejegyzés témájában szereplő tag... de azért molnárka is megéri a pénzét

-
proci985
MODERÁTOR
nem, mert a léghűtéses topikba írta. szóval ez nem privát.
egyébként mókás, mert először nem derül ki mivel van a probléma, aztán írta a lapot, de persze a procihűtő típusát nem, aztán ipari pc, ami annyira ipari, hogy socket 1156, aztán nekiáll sima gépbe való procihűtőt keresni... ja és kioszt mindenkit, hogy úgyis tudta, hogy csak okoskodni fognak itt, nem segíteni.
-
Namost az oké, hogy szerző nincs megjelenítve, de nem tilos ilyesmit nyilvánosságra hozni? Mielőtt nagyobb baj lenne belőle...
-
Воланд
titán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
tamagocsi
Ez nagyon nagy!

-
Mr.Csizmás
titán
pff, engem tegnap találtak meg, virágbolti TDU2 nem megy. oszt én honnan tudjam, mint TDU2 topic szerkesztő, és a megjelenés napjától eredeti van...
sok tamagocsi van itt errefele bizony

-
gabor85
őstag
bad command or filename

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung kuponkunyeráló
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Fűnyíró topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Medence topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- TCL 98C7K (248 cm) 4K HDR okos TV 4,5 év garanciával, kifogástalan állapotban!
- X13 Gen4 27% 13.3" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó PS3 slim + 26 db játék
- Asztali PC , 13100F , RX 6600 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- Latitude 9430 27% 14" FHD+ IPS i5-1245U 32GB 512GB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK - ÚJ!
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HP omen 17-w131ng bontva
- Lenovo gamer laptop bazár - friss lista (2026.04.01)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak megjegyeztem, hogy jó lenne ha kitöltené az adatlapját. Nem sértegettem, nem célozgattam, és azt sem állítottam, hogy ő hsz-vadász lenne, vagy hogy okoskodna, ami visszafelé nem mondható el.(Amúgy láttam ám a smájlit a hsz-ed végén ,de gondoltam válaszolok
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)