Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
Én miért is nem voltam kíméletes?
Csak megjegyeztem, hogy jó lenne ha kitöltené az adatlapját. Nem sértegettem, nem célozgattam, és azt sem állítottam, hogy ő hsz-vadász lenne, vagy hogy okoskodna, ami visszafelé nem mondható el.(Amúgy láttam ám a smájlit a hsz-ed végén ,de gondoltam válaszolok
)N€T0X|N: Nem privát volt, mint azt előttem írták, de találkoztam már hasonló bejegyzéssel, ahol privát üzenet volt bemásolva(nem is egyszer). Tudtommal senkinek semmi problémája nem volt belőle.
-
Gergő_
őstag
Elolvastam a topikot és szerintem kölcsönösen nem voltatok kíméletesek egymással.

-
mephi666
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
szerintem inkább Henky83, csak kicsit nyugodtabb változatban
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ui: mármint a bejegyzés témájában szereplő tag... de azért molnárka is megéri a pénzét

-
proci985
MODERÁTOR
nem, mert a léghűtéses topikba írta. szóval ez nem privát.
egyébként mókás, mert először nem derül ki mivel van a probléma, aztán írta a lapot, de persze a procihűtő típusát nem, aztán ipari pc, ami annyira ipari, hogy socket 1156, aztán nekiáll sima gépbe való procihűtőt keresni... ja és kioszt mindenkit, hogy úgyis tudta, hogy csak okoskodni fognak itt, nem segíteni.
-
Namost az oké, hogy szerző nincs megjelenítve, de nem tilos ilyesmit nyilvánosságra hozni? Mielőtt nagyobb baj lenne belőle...
-
Воланд
titán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
tamagocsi
Ez nagyon nagy!

-
Mr.Csizmás
titán
pff, engem tegnap találtak meg, virágbolti TDU2 nem megy. oszt én honnan tudjam, mint TDU2 topic szerkesztő, és a megjelenés napjától eredeti van...
sok tamagocsi van itt errefele bizony

-
gabor85
őstag
bad command or filename

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem mindegy, hogy AIpa vagy AInya vásárol be
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- PlayStation 5
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak megjegyeztem, hogy jó lenne ha kitöltené az adatlapját. Nem sértegettem, nem célozgattam, és azt sem állítottam, hogy ő hsz-vadász lenne, vagy hogy okoskodna, ami visszafelé nem mondható el.(Amúgy láttam ám a smájlit a hsz-ed végén ,de gondoltam válaszolok
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)