- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyon popec!
-
Eastman
addikt
Nagyon szép. Gyönyörű munka. (...bár hajthatná az alapot amin forog. Megfelelő áttételekkel, persze.) Tudom, más a lényeg, de abszurd, hogy kézzel forgatja az öreg amikor ott a motor.
Anno esztergáltam egy párszor (10x-20x). Jó volt nézni a videón a preciz munkát, a figyelmét. Van olyan, hogy megkívántam a forgácsolást?
-
KYZRR
őstag
A minimotorok kozul nekem ez jon be legjobban..
-
Recon666
Közösségépítő
Ez sem gyenge; [link]
-
lapa
veterán
nagyon akartam (és akarok most is) egy minimál, párszáz wattos dízelt egy vízbe süllyesztett minigenerátornak. persze állítólag nemigen lehet megépíteni tartósra, meg az ilyen egész pici modelldízelek mint kiderül eleve nem fognak pölö fritőzolajról futni, mert metanollal meg még spécibb keverékekkel mennek.
-
albert8
veterán
Mekkora hangja van, te jó ég
-
Vakegérke
félisten
Jó poén lenne egy mopedbe építeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest