- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyon popec!
-
Eastman
addikt
Nagyon szép. Gyönyörű munka. (...bár hajthatná az alapot amin forog. Megfelelő áttételekkel, persze.) Tudom, más a lényeg, de abszurd, hogy kézzel forgatja az öreg amikor ott a motor.
Anno esztergáltam egy párszor (10x-20x). Jó volt nézni a videón a preciz munkát, a figyelmét. Van olyan, hogy megkívántam a forgácsolást?
-
KYZRR
őstag
A minimotorok kozul nekem ez jon be legjobban..
-
Recon666
Közösségépítő
Ez sem gyenge; [link]
-
lapa
veterán
nagyon akartam (és akarok most is) egy minimál, párszáz wattos dízelt egy vízbe süllyesztett minigenerátornak. persze állítólag nemigen lehet megépíteni tartósra, meg az ilyen egész pici modelldízelek mint kiderül eleve nem fognak pölö fritőzolajról futni, mert metanollal meg még spécibb keverékekkel mennek.
-
albert8
veterán
Mekkora hangja van, te jó ég
-
Vakegérke
félisten
Jó poén lenne egy mopedbe építeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mobilinternet
- Spórolós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen program, ami...?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest