- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem ám...
De édes macskád van, az enyém is pont ilyen fekete.De én nem tartom "hátránynak", nem akarok elbúlni az internet mögé, aki akar az könnyen megtalál. TááááánderZoli nem sok van.
Ha meg gonoszkodnék, nem ezt a nicket használnám.Nolika, te meg... hát nem tudom, nem értek hozzá.
Beszélgess el kicsit Cs. Orsolyával talán.
Nyilván kíváncsi voltam, ki miért ír magáról olyat, mint Te. Egyébként mire a végére értem az írásodnak, azon gondolkodtam, h mi lenne, ha este bent lenne a hírekben, h véget vetett életének egy fiú, és megtalálták a búcsúlevelét itt Logouton.. Persze nem kell egyből a legrosszabbra gondolni, de kíváncsi lettem. Ha valaki nem akarja, h megtalálják, olyan adatokat ad meg, amik alapján nem lehet megkeresni. Aztán jó sok képre leltem, amikről inkább a jókedv sugárzik.
Ha lány lennék, azt mondanám, sok lánynak bejönnek a romantikus pasik is... Különben is: legalább keringőzni tudsz, így Te lehetsz a parkett ördöge!Mellesleg: van tipped?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Túra és kirándulás topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Béta iOS-t használók topikja
- Jövedelem
- Óra topik
- Petíció a Modern Warfare 2 dedikált szerverekért
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Cipő topic
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest