- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
kezdeném azzal, hogy a cikk maga érdekes, de tényleg élvezettel olvastam
az ötlettel sincs semmi gond, hiszen egy ilyen mókolás rendkívűli élmény az ilyesmire fogékony emberek számára. ha úgy tetszik kihívás, kaland, tapasztalat szerzés!
a végeredmény viszont elég kiábrándító...én személy szerint egy használható rendszert nem adnék fel egy használhatalnért...(az említett kalandozástól eltekintve
)
ha csak azt nézzük, hogy a készülékünk megszűnik telefonként működni...hmm...ez kérem nem más, mint kasztráció!
ezen kívül a videó alapján egy alsókategóriás készülék sebességével (se) ér fel, mely persze nem meglepő dolog. akadozik rendesen, ez eddig ok...na de 1 PERCES boot??? nemááár...na szóval egy laza délutáni elfoglaltságnak hibátlan, ha lenne a bírtokomban ilyen eszköz, komolyan kipróbálnám
de használhatónak azért nem nevezném a végeredményt...
ja és csak egy kérdés: ha hívás forgalmazásra úgyse használható már a telefon, mi a fenéért maradt benne a com.android.phone rendszerfolyamat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wuthering Waves
- OTP Bank topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 16: önfejlesztés önfotós oldalon
- OLED monitor topic
- BestBuy topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest