Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2051) lexus88 válasza ludsimon (#2045) üzenetére


lexus88
tag

Nekem bejön! :D

(#2052) dussy válasza Taknyoshal (#2050) üzenetére


dussy
őstag

Vagy a T-s szoft miatt vagy nincsenek bekapcsolva a téma hatások.
Picur, van ilyen téma mint a Haze csak módosított ikonos?

https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html

(#2053) Ronny3 válasza lexus88 (#2040) üzenetére


Ronny3
aktív tag

Tetszenek keverni a dolgokat:D

Attól még, hogy a Nokia ráteszi a nem brand-os sw-t a telóra, NEM LESSZ független:) ez egy tévhit.. nem az sw-ben van az SP lock, hanem külön chipben:)
annyi a különbség a két sw között, hogy a T-Mobile egyedi verziója nincs benne a Nokiásban.. beállítások, +menük stb... biztonsági szempontból nem különbözik!

A Nokia szervíz feltudja tenni a sima sw-t minden következmény nélkül, és nem garancia vesztés!!!

Nekem a 6220 classicom ki lett nyitva máshol, és utánna vittem a T-mobilba sw frissítésre, és nem szóltak mert észre sem vették, simán felkerült rá az új verzió:)

NEm kötelezően nézik meg, hogy nyitva van -e az SP lock vagy nem.. csak a Nokia Fő szervíz nézi ezt meg tutira, ha felmegy oda a teló komoly bajjal:)

[ Szerkesztve ]

(#2054) attisx válasza lexus88 (#2040) üzenetére


attisx
addikt

Az NSU logolja a Product Codeokat lásd (#1985)-ben az első linket...

Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D

(#2055) mrego válasza Ronny3 (#2053) üzenetére


mrego
csendes tag

Nincs itt semmi keverés. Mint már mondtam, a Nokia azt a választ adta, hogy a szervizek hivatalosan nem rakhatnak fel más szoftvert, csak a brand-et! Tehát a szervizen múlik, hogy felteszi vagy nem. A másik pedig az, hogy a Nokia a PC átírását sem tolerálja, függetlenül attól, hogy milyen a készülék. A Nokia -nál minden egyes IMEI - számhoz el van tárolva a product kód, arról már nem is beszélve, hogy a telefon hátulján is rajt van.
Namármost, amint a szervizes ráköti az Ő szoftverét a telódra, rögtön látni fogja, hogy gányoltál -e vele otthon. Innentől aztán már csak az Ő jóindulatára számíthatsz.
Azonban ha a szervizben netán megcsinálják Neked a frissítést, akkor semmi gond, mert nekik nem kell trükközni a PC -vel, mivel az Ő cuccukkal bármilyen szoftot rá tud tenni bármilyen telóra. Tehát ebből következően a legegyszerűbb megoldás bevinni a legközelebbi szervizbe, aztán ott megpróbálni frissíttetni. Aztán vagy bejön, vagy nem.
De még az is lehet, hogy ha beviszed a T -hez, Ők is tudnak újabb szoftvert feltenni.

[ Szerkesztve ]

(#2056) Ronny3 válasza mrego (#2055) üzenetére


Ronny3
aktív tag

Szia

Pont ezt írtam én is, hogy bevittem a T-mobile szervízbe és nyitott volt már a 6220-asom.., és szó nélkül feltettek egy új sw-t..
... nem szóltak érte, megsem nézték,. hogy kivan nyitva a teló.. amúgy meg én a PC-al nem szórakozok, engem ez nem érint:)

én nem írom át azt... minek.. nekem a Nokiánál felteszik akármelyik sw-t:) ismerem a srácot... is.

elvileg valóban nem tehetnék fel a Nokia szervizekben , de ha felteszik a T-mobil akkor sem szólhat érte utólag,

ilyen is volt már, hogy feltették nekem az alap sw-t a Nokia szervízben, és utánna a T-Mobilba vittem egy újjabb sw-re frissíteni és nem szóltak, hogy sima nokiás van rajta..

(#2057) mrego válasza Ronny3 (#2056) üzenetére


mrego
csendes tag

Lehet valami igazad. Ugyanis végre válaszolt a T a szoftverfrissítést firtató levelemre.

Idézem:

"A levelében írt szoftver (31.002) a T-Mobile lőfizetői számára sajnos nem elérhető, mivel olyan tulajdonságokkal rendelkezett, mely vállalatunk számára nem volt megfelelő. (?!)
Amint a gyártótól új szoftver érkezik (a 11.049 óta volt már ugye három is!), ügyfeleink számára elérhetővé tesszük szervizeinkben.
...
Azonban saját felelősségére kérheti a Nokia márkaszervizben a szoftverfrissítést szolgáltatótól független verzióra. (!!!)"

Na ez utóbbi érdekes azért.
Kérdés mit is jelent ez? Felrakhatom az általuk alkalmatlannak vélt szoftvert a telefonra és úgymond "kínlódhatok" vele, azaz szoftveres hibával nem vihetem hozzájuk. Vagy pedig azt jelenti, hogy ugrott a gari.

[ Szerkesztve ]

(#2058) ludsimon válasza mrego (#2057) üzenetére


ludsimon
veterán

Valószínű arra akart célozni, hogy ha szoftveres baja lesz akkor nem fognak hozzányúlni. Vagyis a szoftveres garancia ugrott.
De szerintem ez is a szervizes hozzáállásán múlik.

T-s szoftverrel kapcs-ban:
Vagy teljesen egyszerűen nem hajlandó a T foglalkozni a szoftverfrissítéssel, lévén válság, több munka lenne, stb..
Végül is ha belegondolsz senki (!) nem fizet azért, hogy legyen friss szoftver, ingyen felteszik.

undefined

(#2059) mrego válasza ludsimon (#2058) üzenetére


mrego
csendes tag

Ha már kiadnak telókat félkész, bugtól hemzsegő szoftverrel, az a minimum, hogy frissítik ingyen a vételkor kiadott pénzemért.
A Windos -t is ingyen frissítik.

Amúgy ha csak a szoftveres gari ugrik az nem érdekel, majd a Nokiához viszem akkor, ha baja lesz. A hardverre magára meg csak lesz gari utána is.

(#2060) ludsimon válasza mrego (#2059) üzenetére


ludsimon
veterán

Igen, az a Te és Mi érdekünk, a T-nek pedig eladni.

undefined

(#2061) picur220 válasza dussy (#2052) üzenetére


picur220
veterán

Konkrétan fogalmaam sincs. Haze témából van egy csomó fajta, de hogy melyik milyen ikonos, azt nem tudom...

(#2062) picur220 válasza Ronny3 (#2056) üzenetére


picur220
veterán

A T-mobil semmit sem tud kezdeni, mivel a garancia a Nokiához szól. A garipapírod a kezedben, mész a Nokia szervizbe ha vmi bajod van, és ők megcsinálják (vagy nem:D). A T-nek ehhez semmi köze.

(#2063) lexus88 válasza Ronny3 (#2053) üzenetére


lexus88
tag

Tudom, hogy NEM LESZ független a teló egy szoftver frissítésről. Én nem erre gondoltam.
Vegyük az én példámat:
Vettem egy T-s N79-et, majd kinyittattam, és most szeretnék rá frissebb szoftvert.
T-hez nem fogom vinni, mert nem vagyok T-s, Nokiába elvihetem. DE!
A Nokia szervizesek látni fogják hogy egy unlock telefon, amin ott virít az hogy T-mobile, de ekkor ők meg tudják állapítani, hogy ez egy sufni gsm-ben lett megcsinálva, vagy súlyos tízezreket fizettem a függetlenségért?
Mert ha nem, akkor megmarad a Nokia gari, és mivel elviszem a hivatalos Nokia szervizbe frissíteni, ezért elvileg meg kell maradnia az eredeti Nokia jótállásnak, és így a T- kiesett a játékból...
Nem?!

(#2064) ludsimon válasza lexus88 (#2063) üzenetére


ludsimon
veterán

Függetlenítetted a vadi új T-Mobilos N79-et?
Ennél felelőtlenebb nem lehetsz! :W

Ha elviszed szervizelni nehogy bajod legyen vele!
Olvastam valahol, hogy nem a gsm-est fogják elkapni, hanem a tulajdonost.

Már rémlik, az SE portálon olvastam valahol.
Ráadásul bűncselekménynek számít.

Inkább megvetted volna gyári függetlenül.

[ Szerkesztve ]

undefined

(#2065) Ronny3 válasza lexus88 (#2063) üzenetére


Ronny3
aktív tag

Na ezt a részt nem is értem: "Vettem egy T-s N79-et, majd kinyittattam, és most szeretnék rá frissebb szoftvert.
T-hez nem fogom vinni, mert nem vagyok T-s, Nokiába elvihetem. DE!"

mi az, hogy nem vagy T-s?:D

Tegyük rendbe a dolgokat, hogy minenki tudja, hogy megy ez...

1/ ha egy T-Mobilos telót kinyittatsz annak két fajtája van:
1: ha a LOCKED ugyan nyitva lessz, de a bejegyzés, (ha valahol ellenőrzik) az SP_F:8000000000000000 és SP_P:2163000000000000-ként fog kinézni, ez esetben látszik csak, hogy LOCK-olt volt a teló eredetileg! Not LOCKED van írva nyitás után de a számok maradnak a fentiek szerint. Ezt egyébként most sok helyen megtudják már csinálni..
2: ha a LOCK nyitva lesz, de a szám mellette: SP_F:0000000000000000 és SP_P:2440700000000000-ként fog kinézni, ezzel a server nyitási eljárással GYÁRILAG teszik függetlenné a telót, vagyis akárhova megy a telefon gariba mindenhol gyári függetlennek fogják látni, és MÉG a Nokia fő szervízben sem szólnak érte! De csak a második eseti nyitás esetén! EZ a verzió volt előbb és drágább is...

2/Csak a Nokia főszervízben nézik meg mindenképp, hogy a telefon kivan e nyitva! de oda csak akkor küldik a Nokia szerziesek a telót, ha ők nem tudják helyben javítani vagy valami forrasztásos csere van... Sw frissítés esetén nem küldik be a főszervízbe!
A T-Mobile szintén nem nézi alapból, hogy kivan e nyitva a teló! HA nézi annak az az oka, hogy amikor leadod javításra kiszedik a SIM-et és ha nem T-mobilos van benne akkor meg kell nézniük a LOCKOT! amúgy nem.
Erre figyelni kell, hogy tegyük vissza a T-s SIM-et mielőtt beviszzük a T-mobilba a telót sw-re...

3/A T-mobilos telóra Nokia szervízben feltett alap Nokia sw felkerülése után nem veszti el a gariját a telefon! Mivel a Nokia nyúlt bele! szoftveresen, és erről be is pecsételnek a gari jegybe elvileg...:)
HA most valaki felteteti a N79-re az alap sw-t a 31-est, az várhat amíg majd a T-mobil kiadja az elfogadott későbbi sw-t, ugyanis visszafele nem lehet frissíteni a telót (DONGRADE NO), vagyis nem lehet a 31-es sw-re a 11-es T-mobilosat feltenni már!

4/ Jártam már úgy a 6220c-al, hogy rátették nekem az alap sw-t a Nokiába, és utánna vittem a T-mobilba a T-szaros sw-t feltenni rá, látták, hogy alap nokia sw van rajta, mondtam , hogy így adták..így vettem alapból náluk, elhitték és semmit nem csinálhattak ellene, vagyis feltették ingyen a t-szaros sw-t:D

5/ akinek T-mobilos telója van annak akárhova lehet vinni a telóját sw-ztetni, a T-mobilba is, vagy a Nokiába is, a Nokiába feltudják tenni mindkettőt az alapot és a T-szarost is!
A viszont T-mobile sokkal felkészültebb alkatrészben általában mint a Nokia kisseb szervizei!!!! VAgyis hamarabb cserélnek akkut stb, mint a Nokia szervízben.. tapasztalat!
Azt nem szabad engedni, hogy elküldjék központi javításra, mert az 2 hét min, akkor inkább vigyük át rögtön a Nokiába és ott kb 1 hét.. megspóroljuk a szállítási időket!

6/ A T-mobile külön sw fejlesztői csoportttal bír! VAlóban ellenőrzik a Nokiás sw-ket elfogadás előtt... sok oka lehet, hogy nem fogadják el azokat különböző T-mobilet zavaró hibák , beállítások miatt, holott a T-mobilnak joga van átírni az alap sw-t egyébként még biztonságilag is!

én is írtam nekik, hogy fogadják el a 31est.. még várom a választ!

Eddig 3x írtam nekik a 6220c-al kapcsolatban és rá 2 hétre mindig elfogadták azokat az sw-ket:D
Most majd kiedrül mi lesz!

picur220: "A T-mobil semmit sem tud kezdeni, mivel a garancia a Nokiához szól."
ez így nem igaz a fentiek miatt sem!...

Nem a nokiához szól alap esetben a T-mobilos teló garija, hanem a T-mobilhoz, ezért nem is Nokiás gari papírt adtak!!!! de ugyanúgy a Nokia is vállal minden Nokiás telóval kapcs. hiba javítását.. időben is előbb kész van...

[ Szerkesztve ]

(#2066) Sixday


Sixday
csendes tag

Akkor a tisztanlatas kedveert en is hozzaszolnek.
Tegnap vettem egy T-s N79-et.
11. mittudomen milyen szoftver van rajta (A legfrissebb T-s) ami egy istenverte bughalmaz.
A T szerviz nem hajlando frissiteni semmire mert nekik ez a legujabb ami rajta van.
A Nokia markaszerviz sem hajlando frissiteni (3 helyen probaltam meg) mert T-s a telefon tehat csak a T-s 11.xxx-et hajlandoak ratenni, frissebbet nem.

Na most mivan?
Az hogy vettem egy telefont garival huseggel mindennel, amit csak akkor lehet normalisan hasznalni ha garanciavesztessel feltoretem. Hat a jo edes anyukajat mindket dragalatos cegnek.

Barkinek van megoldas otlete megkoszonnem ha leirna mert igy most csuful szopoagon vagyok.

(#2067) ludsimon válasza Sixday (#2066) üzenetére


ludsimon
veterán

Mondtad konkrétan, hogy neked nem kell a T-s szar, neked a friss Nokia szoft kell?

Vagy csak elvitted, és mondtad, hogy frissíteni szeretnéd?

undefined

(#2068) diegho válasza Sixday (#2066) üzenetére


diegho
nagyúr

Én rákérdeztem T-nél és Nokia-nal is erre, várom a válaszokat, ha mindketten írásban nemleges választ adnak a szoftverfrissítésre megkérem valamelyik jogászt a családban, hogy beszélgessen el velük. Ugyanis a telefon hajlamos belassulni, tegnap kb 2 perc volt mire kilépett a zenelejátszóból, viszont a vásárláskor semmiféle tájékoztatást nem adott a T arról, hogy ha én bemegyek hozzájuk és megveszem a telefont, akkor az nem lesz azonos a Nokia mintaboltokban megnézhető és kipróbálható telefonnal. (szoftverek közötti különbség miatt) Magyarul ez a vásárló félrevezetése és ez törvénybe ütköző. Majd ha lesz kis időm (vagy ha valakinek van ő is megcsinálhatja) összegyűjtöm a vásárló félrevezetésére vonatkozó jogszabályokat és bemásolom ide, innentől lehet szépen leveleket küldeni a T-nek, hogy ugyan már hogy is van ez a dolog. Egy idő után meg fogják unni és kiadnak egy új szoftot, ha nem, akkor fogyasztóvédelemnek is küldök belőle.

(#2069) Ronny3 válasza Sixday (#2066) üzenetére


Ronny3
aktív tag

Szia.

Hol vetted tegnap az N79-et???? elvileg már sehol nincs Mo-on:(

érdekelne, hogy T-Pont vagy T-parternél vetted?

Amúgy meg nem kell ilyen véresen komolyan venni, ha nem lax messze elintézem Neked, hogy feltegyék a 31-es alap Nokia sw-t:) már leszedték nekem a Nokiában már csak rám várnak igaz nem pesten lakom:)

Szóval, egy kis szerencsével felteszik Neked a 31es alap sw-t ha szépen kéred őket..., ha nem akkor majd én segítek.. valahogy.

most én majd viszem cserélni a 3 napos telómat, mert kijelző hibás:( azért addig nem tetetem rá a nokia 31 es alap sw-t...

na ez a helyzet:)

Várom válaszaidat:)

[ Szerkesztve ]

(#2070) Sixday válasza ludsimon (#2067) üzenetére


Sixday
csendes tag

Termeszetesen mondtam hogy nekem nem a T-s szoftver kell hanem a legujabb, de nem raktak fel.
A becsi uti nokia szervizben, a mammutban illetve a westendben probalkoztam, mindharom helyen elutasitottak.

(#2071) Sixday válasza diegho (#2068) üzenetére


Sixday
csendes tag

En egyenlore a T ugyfelszolgalatnak irtam levelet hogy ezt megis hogy gondoltak, varom a valaszt, de lehet igazad van es megerne a nokianak is egy levelet.
Fel is hivom oket mindjart :)

(#2072) Sixday válasza Ronny3 (#2069) üzenetére


Sixday
csendes tag

Nemtudom hogy T partner vagy pont-e, de a bécsi úti Újudvar üzeltközpontban levő T-nél vettem, ez az 1 volt még nekik. Mázli volt.

(#2073) dussy válasza Sixday (#2070) üzenetére


dussy
őstag

Próbáld meg az Europarkban és az Árkádban is. Előtte küldj mailt a problémával, hogy ne menj potyára.

https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html

(#2074) picur220 válasza Ronny3 (#2065) üzenetére


picur220
veterán

SufniGSM-es vagy, hogy ennyire vágod ezeket? :D
Lehet visszafelé is downgradelni, de csak boxxal, amivel a szervizben is teszik rá a szoftvert. Azzal ugyanis kompletten format Z:-znek, és egy teljesen új szoftvert tesznek rá.
Egyébként mindenkinek azt javaslom, hogy a garanciális problémáit a gyártónál intézze, és ne a viszonteladónál, mert ezzel időt takaríthat meg.
Lehet, hogy a Tré így gányolja a teloit, de pl a Pannonnál ha veszel egy telot, akkor a rendes Nokia garanciapapírt nyomják a kezedbe, és nem Pannonosat.
Egy biztos: én többet nem veszek szolgáltatótól telot, egyrészt az árai, másrész a függősége miatt.Ha nincs 1000 éves hűséged, olyan árak vannak, mintha függetlenül vennéd, ez pedig így nem éri meg. Mellesleg amikor az N79-et vettem, még nem is árulta szolgltató.

Sixday: SZERKESZTÉS GOMB!!!!!
Amúgy a szervizes kollégák jóindulatán múlik minden. Volt, akinek a sufnigaris telojára ellenőrzés után kiállítottak egy Nokia garanciapapírt, és így csinálták meg a telefonját. Itt, Szolnokon teljes mértékben rendesek a szervizesek, semi panasz nem érheti őket.

[ Szerkesztve ]

(#2075) Sixday válasza picur220 (#2074) üzenetére


Sixday
csendes tag

Ha elolvastad amit irtam latszik hogy a Nokia garanciapapirral a kezemben elhajtottak a Nokia szervizbol a Nokia szervizesek.
Ok: T-s a telefon es kesz.
Es minek nekem a szerkesztes gomb???

(#2076) Taknyoshal válasza Sixday (#2075) üzenetére


Taknyoshal
tag

Azért, mert sem a modik sem a fórumozók nem szeretik, ha egymás után 3 HSz is a tied, miközben a szerkesztést is használhattad volna. :)

(#2077) Ronny3 válasza picur220 (#2074) üzenetére


Ronny3
aktív tag

SZia:D

nem vagyok semmilyen gsm-es:) tényleg nem.. tapasztalatból írtam a dolgokat, és van egy sw-m amivel kitudom olvastatni a telókból , hogy LOCKOLT vagy nem:) ott látszanak a fenti szám infók.. azért tudom:)

Amúgy a Nokia szervizes szerint aki jó haverom,.. szal szerinte MÁR nem lehet az új BB5-ös telókat downgredelni, mert lezár a teló végleg és akkor IC csere kell vagy panel csere.. ezt mondta.. ennyit tudok róla.. valahogy úgy oldotta meg a Nokia, hogy véletlen se lehessen vissza fele frissíteni a telókat:(

(#2078) Joe bácsi


Joe bácsi
őstag

Bugos a teló nem is kicsit a 11-es sw-el, mert minden billentyű lezárási utáni infót úgy állítottam be, mint az E52-nél és ott működik, itt nem. :W
Most rakatom rá a legújabb függetlenre való sw-t (Trés amúgy).

Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!

(#2079) Sixday válasza Joe bácsi (#2078) üzenetére


Sixday
csendes tag

Dobtam egy privit, ha tudnal segiteni megkoszonnem.

(#2080) diegho


diegho
nagyúr

Ti a youtube-hoz melyik verziót használjátok? Youtube v 2.2.17 jó lesz nekem?

(#2081) ludsimon válasza diegho (#2080) üzenetére


ludsimon
veterán

A YouTube nevű progit nem ajánlom!! Úgy szaggat mint az állat jobb minőségű videóknál!!

Én azt ajánlom, hogy Opera Mini + a beépített lejátszó RealPlayer!

A legjobb, én már annyi mindent végigpróbáltam, és ez játsza le úgy, mintha számítógép előtt ülnék, egyáltalán nem szaggat, és bele tudok tekerni!

undefined

(#2082) diegho válasza ludsimon (#2081) üzenetére


diegho
nagyúr

Oké, akkor marad ez a megoldás. Köszi :R

(#2083) Sixday


Sixday
csendes tag

Szóval akkor a lényeg: Budapesten keresnék olyan valakit akinek van nokia szervizes ismerőse, miegymás aki hajlandó nekem feltenni a nokias sw-t t-s telefonra.

(#2084) diegho


diegho
nagyúr

Valaki próbált már videót felvenni a telefonnal? Kipróbáltam és 2 másodpercenként 1 másodpercre megakad a felvétel. Ez így elég vicces.

(#2085) diegho


diegho
nagyúr

Szoftverfrissítés:

Most beszéltem telefonon a Nokiával, nem partnerrel, hanem a nagy központtal. Nem frissíthetnek szoftvert ők sem, ugyanis ez azonnali garanciavesztéssel jár! Tehát, ha valakinek frissítik a telefonját bárhol a T-s szoftról valami újabbra és azzal bármilyen garanciális probléma adódik, viheti a T-hez, vagy akár a Nokia szervizbe, mindkét helyen el fogják küldeni, ugyanis a készülék garanciát vesztett a frissítés időpontjától!

(hozzáteszem, hogy ezt nem fogom ennyiben hagyni a T-nél)

[ Szerkesztve ]

(#2086) Joe bácsi válasza diegho (#2085) üzenetére


Joe bácsi
őstag

Hát én pont az ellenkezőjét tudom neked mondani.
Tés és Nokiába fogom vinni, ha bármi gondom lesz. És most is így tettem.

Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!

(#2087) Ronny3 válasza diegho (#2085) üzenetére


Ronny3
aktív tag

Szia:))))))

amit neked mondtak NEM igaz! nem kell elhinni, csak okoskodnak:D

jót nevettem rajta..

ha a Nokia valahol felteszi akár véletlen, akár jóindulatból az alap sw-t egy T-Mobilosra, tuti , hogy nem veszítheti a gariját a telefon.. már többször csináltattam így és senki nem szólt semmi érte:) az aki ezt mondta Neked, az nagyon okoskodni akart,

tessék már "felfogni", hogy TELEFONON ÉS EMAILBEN nem fogják azt mondani, hogy nyugodtan vigyed és megcsinálják.. maguk alatt nem vágják a fát... mert akárki "ellenőrizheti" őket, hogy hogyan állnak hozzá, és nem publikus a T-s telóra rátenni az alap sw-t.. ennyi az egész!
de személyesen lehetnek jófejek, csak meg kell találni az illetékest:)

Nem veszti el a garanciát a fent leírt esetben, ez egy NAGY tulzás volt:)

[ Szerkesztve ]

(#2088) Ronny3 válasza diegho (#2084) üzenetére


Ronny3
aktív tag

most próbáltam a videót, de nekem gyönyörűen lejátsza és nem akad egyáltalán... 1,5 perces videót vettem fel vele...

(#2089) diegho válasza Ronny3 (#2088) üzenetére


diegho
nagyúr

közben rájöttem, ha memória kártyára akarom menteni a videót csak akkor akad, telefonra folyamatos a kép. Csináljak egy visszaállítást gyári állapotra? Vagy esetleg meg is formázhatom a memkárrtyát?

Nokia partnernél is kérdeztem, ott azt mondta a srác, hogy ha beviszem hozzá és a Nokia jóváhagyja, akkor felteszi nekem az új szoftot minden gond nélkül.

[ Szerkesztve ]

(#2090) Ronny3 válasza diegho (#2089) üzenetére


Ronny3
aktív tag

Mi az , hogy a ha Nokia jóváhagyja?? ezt nem értem:)

a videót én a MEM kártyára vettem fel egyből és úgy sem akadt...

Nem tom, hogy mi segíthet.. az eredeti kártya van benne? a 4Gb-os?

nem nagyon szeretik a kártyák ha formázzák őket:)

a gyáribeáll. visszaállítása.. hát nem tom hogy mennyit ér.. esetleg próbáld meg..

[ Szerkesztve ]

(#2091) diegho válasza Ronny3 (#2090) üzenetére


diegho
nagyúr

igen gyári kártya van benne, a kocsiban még van egy másik kártya arról szól a zene bent, de azért ki nem megyek most, hogy kipróbáljam :D ha visszaállítom akkor meg az a gond, hogy tehetek minden fel újra... áááá utálom :W

(#2092) diegho


diegho
nagyúr

nos a kártyát nagyon lassan kezeli, az már biztos, most mentek mindent pcsuite-al és van a kártyán 1giga, na azt olyan laza fél óra alatt menti le... lehet a kártya rossz. Arra van gar? Elvileg kéne lennie.

(#2093) diegho


diegho
nagyúr

Megvolt a hard reset. Minden visszaállt alapra, indul a teló, boot után fél perccel elhúzom kamera védőjét és nem történik semmi :D Nem volt hajlandó bekapcsolni a kamera... újraindítás után már bekapcsolt, de a videó továbbra is akad. Egy 15 másodperces videó elmentése kb 15 másodpercbe telik kártyára, fél másodpercbe a telefonra :F Örülök neki nagyon...

sőt tovább megyek. leformáztam a memória kártyát és belefagyott a telefon :C kamera elindul, de kép nincs. Szuper jó ez a szoftver. A lényeg az, hogy memória kártya formázása után megjavult a dolog, most nem akad a kamera és pillanatok alatt elmenti a videót. Kezdett felhúzni már.

[ Szerkesztve ]

(#2094) picur220 válasza Ronny3 (#2077) üzenetére


picur220
veterán

Nekem nem kell bizonygatnod. elhiszem, csak gyanússá váltál a kódírogatással:D
Lehet, hogy nem lehet, csak a boxos SW-telepítés elve miatt gondoltam, hogy lehet. (Pl hogy nézne az ki, ha mondjuk nem tetszik a Vista, nem teheted vissza az XP-t?:D)
Ezek még BB5-ösek v mr újabbak? Mert azt tudom, hogy a Nokia 6630 még BB5-ös volt.
A memóriakártyára nincs gar, és nem is kéne lennie, a gar feltételekben benne van, hogy semmilyen tartozékra nincs gar.

[ Szerkesztve ]

(#2095) diegho


diegho
nagyúr

hardreseteltem telót, formáztam mem kártyát és legalább dupla olyan gyors lett az egész telefon. Minden jóval gyorsabb.

Navigációból ti mit használtok?

(#2096) ludsimon válasza picur220 (#2094) üzenetére


ludsimon
veterán

A francba! :W
Most ment tönkre az öcsém telefonjában a 2Gb-os Nokia memókari.

undefined

(#2097) ludsimon válasza diegho (#2095) üzenetére


ludsimon
veterán

Garmint navigálásra, ez a legjobb, néha térképnek a Nokia Maps-ot, és a Sygic-et.
De navigálásra kizárólag Garmin, ez a legjobb. ;)

undefined

(#2098) diegho válasza ludsimon (#2097) üzenetére


diegho
nagyúr

oké akkor rakom vissza a garmint

(#2099) dussy válasza Ronny3 (#2087) üzenetére


dussy
őstag

Egyszer régen a 6230-om bevittem a Nokia Westenbe vmi nyüggel. (T-s kütyü volt, tanácsra vittem a Nokiába!)
Mondták menjek vissza 1óra múlva, felfrissítik a szoftot. Így is tettem. Mikor visszamentem megkértek várjak még egy kicsit.
Kb. fél óra múlva hozták a telót, azt mondta a srác kis gond van...
Azért kellett ennyit várni mert 3x rakták a szoftot ugyanis a T-s zárat nem tudták visszarakni a telefonra és nagyon sajnálják. Én annyira nem sajnáltam. :)
Úgy váltunk el, hogy vmi helyre vmi jelölést tettek a garancia lapra (úgy emlékszem egy csillagot) és mondták ha bármi gondom van a telefonnal hozzájuk menjek, nem lesz gond a nyitásból! :K

*szerk: e-mailes megkeresésre 10ből 7 pesti Nokia szerviz megcsinálta volna az N95-ös alap SW felrakást!

[ Szerkesztve ]

https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html

(#2100) picur220 válasza ludsimon (#2097) üzenetére


picur220
veterán

Térképnek is jó ott a Garmin, csak kényelmetlen kezelni.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.