Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazarus911
aktív tag
üdv!
Segítséget szeretnék kérni!kérdéseim: A win 10 mikor jön ki a telóra?
A fb a win10-el javulni fog, mert pocsék a aplikációs támogatottság.Köszi
-
Lazarus911
aktív tag
Üdv!
Olvastam hogy van új szoftver, megpróbálkoztam vele..
Nokia 930 t-moble-osA lényeg hogy a zune nem is látja a telefonomat..
A másik hogy hogyan lehet frissíteni? A telefon nem talál frissítéseket, és az info sem írja ki az os version-t, ami a weboldalon található a microsoftnál.
Előre is köszönöm a segítséget. -
Lazarus911
aktív tag
üdv!
Most csak úgy ráolvastam a fórumra és olvasom ezt az elállás dolgot.. Elővettem a telőm, és az enyém sincs egy síkban az éleinél, igaz nem mozdult el, de ha nyomkodom akkor van holtjáték és egybeáll a kerettel.. T-mobile. Januárba én viszem is vissza a szervizbe..
Nem szarakodok.. Remélem kicserélik az elejét..
Ne ragasztgassák nekem.. -
Lazarus911
aktív tag
válasz
Kavinton75 #2862 üzenetére
Wifi..
-
Lazarus911
aktív tag
Ma összetettem a párom g2-jét és a nokiám wifis sebességét
g2 : 49 le 51 fel
930: 41 le 17 fel.. csalódtam..
Viszont a képe szebb! -
Lazarus911
aktív tag
válasz
Kavinton75 #2663 üzenetére
Ja csak szerintem ez megint előjöhet
-
Lazarus911
aktív tag
válasz
Seangaijin #2657 üzenetére
Most nem csinja..reggel még volt aztn eltünt...Csak jobb lett vna a csere egyből..Pedig amikor este újra indítottam, akkor is csinálta..Nem tudom mitől javult meg
-
Lazarus911
aktív tag
Üdv!!Nem fogjátok elhinni..Tegnap a kijelző. Bal oldalán egy kb egy milliméter széles kis csíkban beszart a kijelző..Na mondom megint 3 napot bírt a teló nálam, vihetem kicserélni...Erre ma reggel helyrejött..Nagyon nem tetszik, mert ma még kicserélték volna a telót, most meg mit mondjak nékik? Nem fogják cserélni...És hát ez a hiba elvben akkor elő is jöhet bármikor....Tapasztalt valaki ilyesmit?Gondolom ez nem normális dolog..
-
Lazarus911
aktív tag
Üdv! Sima általános használatnál már megjelent két kar a hátlapon.. Mikrokarc.. Azért erre figyelhettek volna.. Tényleg semmi nem történt vele.. A tok meg ebayről jön.. nem tudom mikor érkezik.. Ha úgy lesz lehet cserélem a hátlapját.. Ebayról 6 rugó
-
Lazarus911
aktív tag
Üdv! Kicserélték a telót.. Az a 20 perc amíg bevitte a szervizes a telót hátra.. Szét is szedte de nem tudott mit csinálni csere.. Mikor jött ki az új dobozzal magamba felüvöltöttem.. A következő mozzanat az 1700 forintos biztosítás.. Most itt pihen mellettem a kicsike.
Sztem kibaxott letisztul egy teló.. Elegáns és gyors! -
Lazarus911
aktív tag
Nem tört be a kijelző...
Igen nagyon sajnálom, de azért mert le esik nem kéne ennyire beszarni a kijelzőnek.
Igen cserélik ( 3 napig kötelesek.. mivel a külsején nincs semmi, ezért azt mondom magától lett ilyen ) :-D -
Lazarus911
aktív tag
Nagy tragédia történt!
Le ejtettem a telót a parkettára! A teló külsejének semmi baja, de a kijelző meghalt.
3 napos csere.. Holnap viszem.. ma nem volt este már szervizes :-( -
Lazarus911
aktív tag
Na ma leteszteltem a navit..Hát nem vagyok full megelégedve vele.. Hazafele a földutat engedélyezni kellett mert a végcél földút volt, de egy földúton akart átvinni.. :-( Amúgy pontos volt sokkal jobb mint a google!
Az aksija lehetne nagyobb te lexarom töltöm ha kell, a kocsiba full feltöltött menet közben amíg az lg 4xhd-m lemerült ugyan ilyen körülmények között..
Lumia 930.. LVL 100 :-D Kurva jó telefon -
Lazarus911
aktív tag
válasz
paperboy #2407 üzenetére
WOW! Melyik az az app! Amúgy nem bántam meg a telót.. Kibaxott jó!
Ez most lehet buta kérdés lesz..
Nem gáz ha másik töltőt használok a telómhoz?
Pl a kocsitöltő gps közbe, vagy más gyengébb aksis telónak a töltőjét dugom a sajátomra?
A kollégám mondta hogy olvasott egy cikket ahol azt írták hogy ha lehet a saját töltőt használjuk.
Köszi a válaszokat!
Tudom hogy nem ez a topic de akkor hol? -
Lazarus911
aktív tag
az van de nem én hogy tudom beállítani hogy az legyen vagy sem?
Nem tudok csatlakozni a live fiókomhoz 800c0019 hiba -
Lazarus911
aktív tag
válasz
Lazarus911 #2401 üzenetére
nem az a baj hogy a tartózkodási helyemet nem adom meg?
Új kérdés!
A mobil adatoforgalmat is ki lehet kapcsolni? Hogy manuálisan kapcsolhassam ki és be.. -
Lazarus911
aktív tag
Meg van a telóm!!
Nagyon bejön elsőnek. Letisztul rendszer, nincs összebaxva..
Pár kérdés:
Csempéket hogyan lehet áttetszővé tenni?
Facebook hibát csinál
Nem tudok becsatlakozni az áruházba, hiába kapom meg az aktiváló kódot, az is hibázik, és azt kéri hogy próbáljam meg később.
Az aksit elég lefogyasztani és egyszer 100%ig tölteni?
Köszi még ismerkedem a rendszerrel! -
Lazarus911
aktív tag
ok! Akkor megveszem a 930-at.. Lelketek rajta :-D
Igazából tényleg tököm kivan az androiddal.. -
Lazarus911
aktív tag
találtam egy videót!
[sunspider]Itt azért elég durva eredmények vannak..
Tehát ez méri a java-scriptek feldologzási idejét.
Ez most mennyire befolyásolja a felhasználói élményünket?
Az antutu eredménynél viszont ugyan ennyire durva a külömbség csak a g3 hoz képest.
a nokia kb 25 e a lg 33 vagy 35 e.. -
Lazarus911
aktív tag
Szokásomhoz híven elbizonytalanodtam :-D
Most az lg g3 és a nokia 930 között vacilálok..
Az a baj hogy egy értelmes teszt nincs akettő telefon között, de szerintem direkt.
A hardware ok hogy az lg g3 felé húz, de tudjuk hogy a wp oprendszerhez sokkal kevesebb kell, tehát azért megnézném, hogy a kettő rendszer hogyan fut egymással szemben.
Az androiddal az a bajom hogy a google tele rakja szeméttel a oprendszert, és az appok is tele vannak reklámmal. Google könyvtár meg a hasonló kulák amire egyáltalán nincs szükségem, mégis a google nem engedi az eltávolítását.
A nokiánál nem tudom hogy ez hogy van.
Nagyon szimpatikus a offline gps, ami az androidnál nem az. Ez számomra a nokia felé húzza a lantot, meg kicsit az is hogy nem a szokásos felület.
Olvastam valahol hogy van ez a sunspider teszt, amin a nokia fele annyi időket ér el az androiddal szemben.. Ilyen tesztet miért nem csinálnak?
Viszont az LG képe nagyobb, és a ppi-je jobb.. IPS panel azért nem rossz.. Igaz nem láttam a nokia képernyőjét élőben..
Nehéz ügy :-D -
Lazarus911
aktív tag
Skacok szombaton meglesz a telóm :-D
Eldöntöttem hogy bemegyek majd a boltba és a full hülyét játszom el.. Érdekel majd mit ajánlanak..
Azért tényleg kicsit aggódok a nokia brand és érték állóság között, de a másik oldalt az androidtól hányok. Páromnak g2-je van, nekem egy 4x hd-m de az már olyanokat csinál, és tudom hogy nem a vas kevés, hanem az android szivatja le..
Tehát ha nem próbálom ki az wp-t akkor hülyén halok meg :-DLilásodás mindnél van? az garanciális lesz? olvastam hogy alacsony fényerőn csinálja.. Én közepesen használom a mostanit is..
Válogathatok szerintetek a boltban? Pl kipróbálom egyik alacsony fényerőn, és ha lilásodik kérek másikat? :-D
-
Lazarus911
aktív tag
Háát..
Gondolkodjunk azért reális viszonylatokban, mondjuk másfél év, és kapcsoljuk hozzá ezt a hírt.
[Kukába a Nokia Nevet]Tehát ha most Nokiát veszünk az két év múlva egy no name teló lesz, ami szerintem eladhatatlan lesz.
Ezért félek megvenni.. -
Lazarus911
aktív tag
Én szombaton vehetném meg a telót, de mint írtam egyedül attól félek hogy gazdaságilag sokat fog esni a teló ára.A megszokottól többet, vagy elértéktelenedik.. Miért? A Microsoft a Nokia nevet kidobja ez már fix.. Ki fog egy márkát megvenni ami nincs?
Mint pl kocsiban a daweoo..
Ez tart csak vissza.. -
Lazarus911
aktív tag
Skacok! Mi ez a lilásodás téma a telóval?
-
Lazarus911
aktív tag
Hmn.. Felizgattok a 930-al..Nekem nagyon tetszik külsőre a teló, és mikor +30 kilométert vezettem, mert a google térkép elvezetett a szántásba, akkor mondtam hogy elég az android meg a szemétdomb rajta..
-
Lazarus911
aktív tag
Üdv!!Gondolkodóba estem, és úgy gondoltam talán ti segíteni tudtok.Mobiltelefon vásárlás előtt vagyok.Most egy lg 4x hd telóm van..Megmondom őszintén elegem van az androidból...Nulla..Egyszerűen rossz konsturkció. Hiába van egy giga memória full 80% ba teleírja, ami nem lenne baj, de ha egy komolyabb alkalmazás indul akkor már az ürítés megakaszthatja a telefont, a gps pontatlan, buta, és minden ami ingyenes tele van reklámmal, plusz a google is telepakolja a telot minden szeméttel..Mint egy szemétdomb..Ebből kifolyólag elgondolkodtama nokia lumia 930 as telón.A külseje nagyon tetszik, a wp 8.1 et dicsérik, igaz annyira nem ismerem..A navija offline ami kifejezetten tetszik. Viszont vannak fentartásaim, ami gazdasági első sorban..Ugye ez az utolsó Nokia teló...Mit fog érni ha a microsoft elkezdi ömleszteni a telókat?Gondolom űberelni akarja a régieket..Másik hogy mennyire fogja támogatnica szoftverkörnyezetet a microsoft?Ugye ez a telo 150 e...Ebből lehet androidosat is választani bőven..Még az is probléma hogy soha nem volt win telóm és nem tudok relatív döntést hozni...Nyomogattam régebbi win telót de nem a 930ast....Mit tanácsoltok? Nem akarok hoppon maradni...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Filmvilág
- Politika
- Horgász topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Linux kezdőknek
- PR-Telecom
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest