Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz AMD Power #21953 üzenetére
Szerintem is gyorsult... Bár most van itt nálam egy Dell Venue Pro, most frissítettem a kollégámnak 7.5-ről 7.8-ra, no, az jóval gyorsabb érzésre
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
x1port
addikt
válasz Namelesske #21960 üzenetére
Durván 2x több a memória is benne
-
Blyan
félisten
válasz FireKeeper #21962 üzenetére
Ettől függetlenül én használtam egymás mellett egy Omnia W-t és az 520-at és az előbbi animációi folyamatosabbak és általános programindulásai pedig minimum egálban voltak az 520-szal.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Namelesske
addikt
-
x1port
addikt
válasz Namelesske #21964 üzenetére
Ezek szerint az 520 veszett gyors a négyzeten
-
m1lan
őstag
válasz x1port #21922 üzenetére
Nekem van, hogy ki sem csöng 8.1 óta... Anyám leordította a fejemet, hogy miért nem vettem fel a telefont. Mondom neki, hogy fel volt hangosítva és ki volt téve az asztal sarkára, engem tuti nem hívott. Nézem: nem fogadott hívás. Nézem a hangerőt, tényleg fel volt hangosítva. Megcsörgettem vezetékesről kicsöngött. Odatettem magam elé az asztalra, pechemre utána megint hívtak, és felvillant a kijelző, bejött a hívás, de hang nem jött ki rajta.
Az Xperia U legalább mindig kicsöngött, még ha felvenni nem is lehetett
[ Szerkesztve ]
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
m1lan
őstag
válasz x1port #21967 üzenetére
Lehetséges akkor a Messenger is azért nem hajlandó szinkronizálni korlátozott mobilnettel? Ma mindig manuálisan kellett frissítenem, 8.0-n ez (is) jó volt...
Nem tudom nálam mi baja van akkor, reggel ott kellett nyomkodnom a frissítés gombot :S
[ Szerkesztve ]
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
szabogab
csendes tag
[link] Erről valakinek véleménye?
-
MODERÁTOR
-
Clemi
veterán
-
szabogab
csendes tag
válasz Воланд #21972 üzenetére
Erről az a véleményem, hogy a mechanikus kapcsoló hamarább tönkremegy, mint az érintés. Amellett nagyon szerettem, ha egy üzenet elolvasása után nem kell az asztalon fekvő telefont kézbe venni, csak megérinteni. Hasonlóan jó a dupla koppos élesztés. Ezelőtt egy C7-es Nokiám volt, amire szintén letöltöttem ilyen kényelmi programot, de az ettől nem merült le!
-
-
szabogab
csendes tag
Még annyit, hogy ha négy ilyen program is készült ezzel a lehetőséggel, akkor nem csak nekem jutott eszembe.
Más: olvastam valaki régebbi bejegyzését, ahol azt írta le, hogy a sok kapcsolgatástól tönkre ment a kapcsolója!
Megint más: azt kéne inkább firtatni, hogy négy különböző program hogy okozhatja ugyan azt a hibát? Talán valamelyik nekem fent lévő programmal akad össze?! Más is írt egyszer erről, emlékszem. Azt tény, ha letörlöm bármelyiket, vagy csak nem azzal zárok le, megszűnik a melegedés! -
szdavid16
csendes tag
Sziasztok. Frissítették már a zenelejátszót? Mert így katasztrofális... Úgy tudtam hogy tegnap (kedden) frissítik.
-
-
Blyan
félisten
Amúgy mi a baj a xbox music alkalmazással?
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Humbucker
senior tag
Nem tudja valaki mi az a Root call Blocker app??
-
MODERÁTOR
-
celeron
senior tag
Srácok! Ez a WP 8.1 eddig egyszerűen fergeteges, nagyon elégedett vagyok vele. Viszont az normális hogy az akksi úgy hogy a telefon már huzamosabb ideig nyugalmi állapotban van (~2 órája), 15%-ot is képes merülni óránként?
-
Des1gnR
őstag
Sziasztok!
Az egyik ismerősömnél is feldobta a frissítést, elkezdte frissíteni, de közben lemerült a telefon mert nem figyelt. Feltette töltőre és már régóta mennek a fogaskerekek. Mit lehet ilyenkor tenni?v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
nagypasztor
tag
Üdv!
A húgom elejtette a telefont és azt szeretném kérdezni, hogy van-e valakinek tapasztalata, hogy a T-s szerviz mennyiért cseréli benne a digitizert? Megrendelném kínából is a cuccot hozzá, mert nem nagy dolog cserélni, csak félek, hogy egy hónapig nem érkezik meg az alkatrész. Köszi a válaszokat!
-
Des1gnR
őstag
válasz nagypasztor #21996 üzenetére
Ha cseréli is, a javítás leglább 3 hét T-n keresztül. Egy Nokia szervízbe sztm megcsinálják 7-10k-ért. Szóval én inkább megrendelném angliából. Péntekre vagy legkésőbb hétfőre itt is van.
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
x1port
addikt
válasz nagypasztor #21996 üzenetére
Nokia Care kicseréli kb 1 óra alatt.
Visszaállítják a gyári állapotot szóval marad a garancia.
Árat azt sajnos nem tudok.
10 körül tippelem. -
Zsoltwader45
aktív tag
Üdv! Pár napja vagyok boldog tulaj, már kezdem belakni a kicsit. Érdeklődnék, hogy miképpen tudnám felrakni a 8.1-et. Ha valaki leírná 1 osztályos módon nagyon lennék. Előre is köszi.
élj lazán, dolgozz keveset, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest