Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DJGABI

addikt

Jó kis írás, gondolom ez most sokaknak lendületet fog adni a C6 FW felrakásában. :R

Én is lassan 1 hónapja léptem meg a váltást, bár a v51 + SPB kombóval sem volt túlzottan bajom. Én a FeelIt^4 [link] FW-t használom, ez volt a legszimpatikusabb a sok CFW közül. Legnagyobb baj ezekkel a házi barkács szoftokkal, hogy kivesznek belőle ezt-azt (Maps, QuickOffice, AdobeReader) és ha az ember pótolni/frissíteni akarja az adott programot, akkor csak hibaüzenetet kap telepítésnél.

Cikkhez:
    Fényképeknél még egy változás is van (nekem ez nagyon tetszett): két kép közötti váltásnál nem a körbe-körbe karika van, hanem rendesen, folyamatos animációval lehet áthúzni egyik képről a másikra.
    Videóknál Smartmovie-t említetted, az nálad hogy működik, gondolom konvertálással viszi csak a filmeket?
    Hibák De bizony, a töltés közbeni zöld gomb is ide tartozik, van rá fix, ebben a FeelIt soft-ban benne is van. Qwerty-re van egy eléggé béna megoldás: másik billentyűzet telepítése. PNTH-n ugye Swype-ot emlegetik, az sajna magyarul nem tud, viszont a Dayhandinput igen, egy próbát megér, nekem annyira mondjuk nem jött be! A témás-gördítősávos hiba nálam is előjött, szerintem nem szereti a C6 az 5800 Sound Waves témát annyi az egész, mással ugyanis nem sikerült reprodukálnom. Illetve egy plusz hibát írnék fel a listára: a billentyűzár elhúzása után lezárja ugyan magát a teló, de néha világítva marad a kijelző. Apró, de zavaró hiba.

A jövőre tekintve a C6 v20 @ 5800 v52-t nagyon várom, kíváncsi leszek milyen újdonságokat hoz. Bocs ha hosszú lettem...

Új hozzászólás Aktív témák