Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
vati182
aktív tag
Hát ezzel nagyon elkeserítettetek, komolyan hogy "átvertek" akkor én egy szar külföldi telefon sufnituningolt tulajdonosa lettem. 50 000ft ért nagyon remek egyébként a ami az aksi alá van írva product kód az 0578172
És nem is tudok ezzel mit kezdeni hogy így át lettem verve és, hogy nekem nem kell ilyen külföldi vacak, és kérem vissza a pénzem megveszem ink máshol...?
[ Szerkesztve ]
-
vati182
aktív tag
Tudtok adni egy ujj nemesis service suite letöltési linket?
mert amit leszedtem az azt irja ki scan nél hogy scan for product... error!
v 1.0.38.15 van meg NSS ből[ Szerkesztve ]
-
-
xmad
őstag
telefonom szotver verziója v21.0.025 ennél van már újabb is?
nagyon zsir telefon szerintem, csak ami rontja kicsit az össz hatás az az anyag használat, recseg ropog...
-
Collos23
tag
Hellosztok! Azt hogyan tudom megoldani h parancsikonsáv is meg névjegy sáv is legyen a főképernyőn?
-
alien_
őstag
Beléptem (újra) a klubba egy 5800XM Navigation Edition -nel! Lehet, hogy az új telefon miatt, de mintha masszívabban lenne összeszerelve, mint a sima - igaz, annál elég nagy a minőségbeli szórás. A kiegészítők teljesen ki vannak herélve, 5cm -es USB kábel, tok nuku, pengető nuku.. Tel+akksi+kábel+headset.
Swarm is coming.
-
törölt tag
Üdv!
Valaki tudna mondani pár játékot, ami kihasználja a giroszkópot?
Vagy esetleg igényes játékokat, amiket szerettek? -
alien_
őstag
Valaki tudna ajánlani valami normális utángyártott tokot a telefonhoz?
Swarm is coming.
-
Ben 0306
csendes tag
Hello!
Mennyi a garija ? 1 vagy 2 év?
Van vele gond (működés)?
Mennyiért vesztegetik függetlenül Nokiáék?
A Nokiánál ill. a Vodafone-nál mi van az alapcsomagban?
Várható jelentős árzuhanás?
Ceruzához és tokért mennyiért lehet hozzájutni?
Tudna v.ki ajánlani megbízható teljes touch navis telefont ennyiért vagy olcsóbban?Vagy olyat aminek eltolható QWERTY bill.-je van ?Már több helyen is kérdeztem, de igazából nem tudtak rendes választ adni erre a kérdésemre: Teljesen ingyen rá tudok csatlakozni az otthoni vagy éttrmi netre az 5800-al? Ha van WIFI akk. minden nem lejelszavazott netre rá tudok csatlakozni teljesen ingyen?Ez lenne a WIFI ?Függhet ez a szolgáltatótól (Vodafone)?
Beszéltem tulajdonossal, de ő előfizet a netre és szerinte ez nem lehetséges.Válaszaitokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
jety91
őstag
válasz Ben 0306 #10372 üzenetére
2 év NOKIA garancia van rá, ha jól tudom 1 év szolgáltatói (vodafone)
Te dolgod, hogy utánanézz ár ügyileg (függetlenül akarod, vagy szolgáltatótól)
Nem várható árzuhanás
Ceruza alapbol van a csomagban, csak a 2. nincs benne.
Tok kb 1000ft
Többi kérdés szerintem nem ide tartozikHa van otthon neted, ami megvan osztva pl egy routerrel (WIFI-s), telefonnal megkeresed és egy bizonyos hatókörön belül tudsz netezni.
Az otthoni netedet osztod meg a routerrel, tehát teljesen ingyen van.
DE sokan itt nem figyeltek a részletekre, mivel bekell állítani a prioritást a kapcsolatok közt, hogy az otthoni WIFI Spot legyen az elsődleges, illetve mindig kérdezzen rá a csatlakozási pontra.Ha valami nem tiszta:Google
Ja amúgy meg kereső, kereső, kereső (bal felső sarok)[ Szerkesztve ]
-
tenke.
tag
Nekem maláj
Produkt kód cserére elvileg nem jönnek rá ugye? -
pgeri66
csendes tag
válasz vati182 #10353 üzenetére
Ha tényleg meggondoltad magad jogodban áll "viszacsinálni" a vásárlást. Keresd meg az oldalon a vásárlási infókat, és mehet az egyeztetés...
(Elállás joga: 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről)Semmi: meghámozott lufi, vagy nyeletlen bicska él nélkül....
-
FRENK1988
veterán
Későn jutott eszembe.
Még okés, hogy egy 20-25K-s telóba meg kell vásárolni de azért már kicsengettem a fél fizum azért a telefonért, és éppen azért már hadd legyen egy kis elvárásom, hogy bármi file-t kapok Bt-n akkor az idegeskedés nélkül meg tudjam nyitni. Meg a másik idegesítő, hogy a korábbi FW-ben volt Office+PDF támogatás mostanra (v31) megszünt. Mi ez akkor ha nem pofátlanság és ilyen kor sajna warezra adja a fejét (nem nem megélhetési warezoló vagyok csak idegesít hogy sok helyen kurtitják meg az embert)[ Szerkesztve ]
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
cserkosz
tag
Sziasztok
Tudna valaki linkelni valamilyen működő cleaner progit.[ Szerkesztve ]
-
xmad
őstag
nektek is recseg meg ciripel a telefon ha nyomkodjátok?
-
Collos23
tag
Hellosztok! Meglehet azt oldani h a gyári böngésző progi helyett az opera mobile legyen az alapértelmezett progi? mert nem tudom beállítani (mert megtaláltam h hol lehetne átállítani de nem sorolja fel a választásokhoz ) vagy egyáltalán lehetséges ez? Meg a zenelejátszó progi helyett a FolderPlay legyen az alapértelmezett zenelejátszó
-
Collos23
tag
És a menübe kirakhatóak ezek a programok (opera, folderplay)? Vagy csak az alkalmazások közül érhető csak el ?
-
LA_COSTE
senior tag
Sziasztok!
Tervezem egy független Noka 5800 Xpress Music megvételét.
Amire a leginkább szükségem van:
-zenehallgatás
-filmek
-Wi-fi
-pdf, doc, esetleg xls, ppt formátum kezelése
-telefon funkció
Azt szeretném kérdezni, hogy ezek terén milyen a telefon?
Az internetezés milyen rajta?
Kíváncsi lennék a véleményekre: érdemes várni újabb Nokia telefonra, vagy ez is megteszi egy átlag (a fentebb felsorolt funkciók) felhasználó számára? -
FRENK1988
veterán
válasz LA_COSTE #10387 üzenetére
Zenére nagyon jó. A füles közepestől kicsit jobb, kihangosítva meg király (saját vélemény)
Filmek terén konvertálva mp4-be viszi szépn (South Park nagyon szép rajta hang is pöpec)
Wi-Fi Jól veszi a jelet nekem egy jó routerrel a házon hívül is látja a routert.
Telefon funkció is jó. Nem találkoztam anomáliákkal.
Egy szempontot leszámítva mindere tökéletes a telefon (nálam legalábbis)
pdf, doc, esetleg xls, ppt formátum kezelése na ez az ami felháborodást inditott bennem pár hrszel feljebb. De ezt is meg lehet oldani ha kb 7k-t szánsz a pdf reader+QuickOffice kombóra.
Csak azt nem tudom evvel liszancel csak 1 telefonra kapok talepítési engedélyt vagy az összes S60 v5 vagy v3-as telefonra?[ Szerkesztve ]
-
LA_COSTE
senior tag
válasz FRENK1988 #10389 üzenetére
Kösz az infót!
Ez azt jelenti, hogy a rá telepített program segítségével megnyitja akár az Office 2007-es doksikat és az Adobe-s pdf-et? Mert nekem az egyetem miatt szükségem lenne erre a funkcióra.
Annyit még a telóról mond már el léci, hogy az akksi hogy bírja a strapát? -
FRENK1988
veterán
válasz LA_COSTE #10393 üzenetére
Ha alapból akarod akkor nem fog menni mert a Nokia kivette belőle de 7k-t rászánva még szerkesztheted is a beérkezett doksikat.
Jaj az akksi. Hát nekem 2 naponta kell töltőre dugni. De azért használom. WiFi állandóan. Bt néha. Zene meg amikor nincs erőm a gép előtt hallgatni.
ÁÁÁÁÁÁ ŐSTAG LETTEM[ Szerkesztve ]
-
Kubica1984
csendes tag
Sziasztok múltkor olvastam olyat hogy feljebb lehet hangosítani a telefon hangját de már nem tudom hogy hol csak azt hogy ezen az oldalon. Ha tudjátok hogy hogy akkor segítsetek. Szevasztok
Nokia 5800
-
Huba25
tag
HI All!
Következő problémám van a telóval. Borzalmas fényképet csinál. Szörnyűt. Van esetleg vkinek tapasztalata, milyen beállításokkal csinál jobb képet????EZt leszámítva jó telefon, szeretem nagyon, de OKÁDÉK képet csinál..Ismerősöm 6500 elvileg ugyanilyen kamerával van szerelve és sárba alázza az enyémet..Ha valaki tud pls HELPAz erő sötét oldalán vagyok ÉS JÓ
-
pgeri66
csendes tag
válasz Huba25 #10396 üzenetére
Vicces, de van hardveres lehetőség is a fényképek minőségének javítására...
Le kell kapni a hátlapotÉpp a csuklópántal játszottam, amikor eszembe jutott, hogy valahol olvastam ilyenről. Érdemes egyszer kipróbálni.
Semmi: meghámozott lufi, vagy nyeletlen bicska él nélkül....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest