- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TR3
tag
A Hanák Kolos túra nem érinti a kilátót. A Mátrabércnek egy rövidített 35 km-es változata a Kékes és Szurdokpüspöki között. Én személy szerint mondjuk nem ajánlom senkinek, hogy felkészülés nélkül belevágjon bármelyikbe is. Persze úgyis végig lehet menni, de nem biztos, hogy kellemes élmény lesz.
Egyébként ahogy előttem is írták, a teljesítménytúrázás nem térdbarát dolog. Nekem is a 20-as éveimben jól ment, aztán így 30-nál már éreztem, hogy nem esik jól. Nem akarlak teljesen lebeszélni, mert tényleg jó érzés, ha az ember túl van egy Mátrabércen, vagy Kinizsin, de a rendszeres teljesítménytúrázás talán nem a legegészségesebb módja a sportolásnak. Persze ez csak magánvélemény. -
niti
aktív tag
8 óra alatt? Az szép teljesítmény! Én a Kinizsi 100-at céloztam be jövőre, de még nem tudom, hogy tudnék felkészülni rá, itt az alfődön.
Ez az általad említett túra a Hanák Kolos kilátónál is halad? Ott már jártunk, naplemente után. Elképesztően szép volt, majd linkelek róla képet. -
JetiRulez
őstag
NeoFm / SztárFM / MR1Kossuth
-
deicide
veterán
Régi emlékeket juttatál eszembe a teljesítménytúrázással...elő is keresem este a kitűzőimet...
Ha még nem próbáltad, menj majd el a Mátrabérc/Hanák Kolos túrára...fénykoromban, olyan 7-8 éve 8 óra alatt mentem végig az 56km-en, de sajnos a térdem bánta, most már csak 10-20km-es sétákra járok.
-
remixboy
tag
futás közben Survivor - Eye Of The Tiger
-
tkazmer
addikt
pedig akad a környéketeken is, nemrég jártunk tázláron országos bajnokságon, ha ilyesmit meg tudnak ott szervezni, akkor kell lennie valamiféle helyi erőnek
benzin gondon meg, ha "ismerkedős" típusok vagytok, simán segíthet, hogy bekéreckedtek más tájfutókhoz, eléggé összetartó a közösség, és így nyilván olcsóbb.
a teljesítménytúrázást próbálni még nem próbáltam, de mint versenyszervező már vettem részt ilyesmiben (az egyesületünknek van egy ilyen szakága is), nem tűnt rossznak. a -
niti
aktív tag
Nem lennének illúzióim, sem ambícióim a dobogóval kapcsolatban. De itt a környékünkönj még nem hallotam ilyesmiről. Majd utánajárok.
Geocaching szerintem nagyon fog tetszeni! Bár mostanában kicsit hanyagoljuk. Már 338 megtalálásunk van, ezalatt nagyon rákaptunk a természetjárásra, de újabban inkább a teljesítménytúrák érdekelnek.De a fő probléma, hogy mostanság nem nagyon futja benzinre
Eastman: ez komoly? Így járt a bringád?És veled mi lett?
Csemike: akkor már mentor is vagy.Persze, biztos nálunk is lehetne űzni ezt a sportot, de én itt az Alföldön nem látok benne semmi izgalmasat, úgyhogy marad a konditerem.
Láttam azt hiszem a Tescoban 2000 Ft-ért nordic walking botot! -
Gergő_
őstag
nem sportolok, de talán valami ilyesmit:[link]
vagy radioheadet..bármit. -
Mr.Csizmás
titán
szovjet himnusz
-
Móci
addikt
Lakodalom Lajos
Remekül lehet rá hurkát tölteni, vagy disznót bontani.Én kérek elnézést.
-
tkazmer
addikt
áhh, tájfutást sosem késő elkezdeni, rengetegen akár 40-50 éves korban is elkezdik 0-ról, illetve vannak 80 év körüli futók is (talán 1-2 ember) itt Bp környékén. 60-70 év között viszont sokan vannak, a mi egyesületünket is egy 70 év körüli edző vezeti. ami pedig külön jó a sportban, hogy ha nincsenek nagy ambícióid a dobogót illetően (tehát úgy vagy vele mint én
) akkor simán lehet edzés nélkül csak versenyekre járva jól érezni magad. mi is így tettünk most pl. szlovéniában, 5 nap, nekem 8ó11p futás összesen, előkelő utolsó hely, de felejthetetlen élmények.
geocachinget még nem próbáltam, de van az egyesületben, aki nagyon szereti csinálni, egyszer bizonyára eljutok odáig, hogy elmegyek vele -
moha21
veterán
Én nem tudok zenét hallgatni futás közben. : )
-
Csemike
aktív tag
Gyaloglás közben.
Teljesen jó a ritmusa hozzá.
-
Cthulhu Dawn
őstag
-
Csemike
aktív tag
Juhhúúú, de jó kis poszt.
Épp gondolkodtam rajta, hogy nyitni kéne a témában.
Én mindig gyors zenét hallgatok sport közben. Kell a jó ritmus, a lendület az északi gyalogláshoz.Ha lenne hozzá "kedvem", egy vízálló mp3 lejátszót is vennék, úszáshoz.
Mindjárt összeszedek néhány zenét...
-
niti
aktív tag
Ó. tájfutás... Nagyon tetszik! Gratulálok hozzá! Szerintem én már öreg vagyok elkezdeni. Vagyis még mire kellő kondit szerzek hozzá...
ezt gyerekkorban a legjobb elkezdeni. De sajnos anyukám nem sokat tett, hogy ne legyek pufi gyerek
Egyébként geocachingelni szoktunk. Az eléggé rokon a tájfutással, csak nem sport -
Zsom!
tag
-
tkazmer
addikt
-
myteve
tag
Én általában barátokkal sportolok, így őket hallgatom.
Egyébként Prodigy, meg hasonlóak.
-
Sonec
tag
Jó kis tüctüc
-
tkazmer
addikt
futás: zörgő avar, gally, futó őz, szarvas, esetleg más futók zörgése
-
vans?
őstag
punkzene. a popos fajtából. blink182, sum41, ilyesmi.
-
e=mc²
őstag
Gorillaz
-
joshua7
veterán
Ami épp megy a rádióban.
-
szablya
aktív tag
metált
-
mexicanraven
senior tag
-
Ice!?
őstag
hangulatfüggő. kispáltól dzsekóig mindent.
-
niti
aktív tag
Utálatos indító hozzászólás, hogy látszódjon a téma
Új hozzászólás Aktív témák
lo Igen, tudom, hogy ez nem a gyakorikérdések.hu. de én tényleg kíváncsi vagyok, ugyanis egy kicsit kifogytam. Eddig ezek...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest