Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Aktív témák
-
"Probaltam kulturalt maradni, mert van meg ami megadta nekem az indulatot - Magyarorszagon behajthatatlan jogeros birosagi penzek, .."
Ezt értem, illetve megértem.
De ennek nem sok köze van az aktuális magyar kormány bevándorlás politikájához.
Ráadásul minden országban össze lehet szedni, behajthatatlan összegeket. Nem magyar specialitás.mod.
"En fiatalabb nem leszek.."
Én se. De ezért nem teszik senkit sem felelőssé. Országot meg semmiképpen.
-
t72killer
titán
A magyar politikai kép sajnos nagyon gyászos, ráadásul a mostani egypártrendszer bebetonozódni látszik. A régebbi váltógazdaságban legalább valamennyire limitálva volt, mennyit lopjon az épp regnáló elit, de ezek visznek mindent, azt is, ami Lőrinc bátyánk lebetonozott.
Hogy változik-e a szitu, két dolgon múlik: a baloldal összeáll egy legalább féligmeddig hiteles+ÖSSZETARTÓ formációvá, másrészt a jobbik protestpártból átalakul-e valami szélesebb néptömegek számára emészthetőbb alakulattá.
Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Wuthering Waves
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Apple AirPods Pro 2. generáció
- Apple iPhone Air, 256GB, fekete színben
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest