- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ősember
őstag
szerintem van pár szint a "hardcore driving simulator" és az ilyen nevetségesen arcade cuccok között
nem csak ez a két véglet van -
Fortissimus
őstag
tudjuk, hogy sosem volt egy sim., de ez azert tul arcade-os
-
Psychonaut
veterán
-
Ősember
őstag
én a 0:52-nél játott jelenettől kezdve temetem is a dolgot
kisodródik az autó a homokra és ilyenkor mi a megoldás? még a nitrót is rá kell kapcsolni és akkor semmi gond. nem ám az lett volna a megoldás, hogy egy éles kanyar előtt fékezünk, neeeem. ahhoz kellett volna pályaismeret és gondolkodás vagy egy fél pillantás a térképre
meg mindig ez a nitro... csak a hülyegyerekeknek kell, akik nem képesek valami boost nélkül behozni a lemaradásukat! high speed derby for casual gamers -
CsiguszMaxim
senior tag
5 eurós nyitó árral teljesen rendben van

-
peetmaster
senior tag
NFS 2-3-4-el volt úgy, hogy napokat eljátszottam haverral (csak kaja és wc szünetek voltak). Azoknak a játékoknak megvolt a maga varázsa, de szerintem ne teljes mértékben a készítőket hibáztassuk. Azóta jópáran felnőttünk és talán be kellene látni, hogy már nem nagyon van olyan új játék (sajnos), ami hosszú időre lekötne minket, és az igények is rendesen eltolódtak. De inkább ezt a saját nevemben mondom. Más nem tudom hogy gondolja.
Mindenesetre én várom. 
Ez a játék most a száguldás szerelmeseinek kedvez leginkább.
-
zbence
aktív tag
Az óriási minuszpont, hogy olyan szar lesz az irányítás, mint a Burnoutban. Padlózol akkor driftelsz.
-
Alt4Ir
tag
Messze nem ilyenek voltak!!!!!!!!!! Kanyar + nitro 500km/h val, és nincs semmi gáz!!! Azért hadjuk már!!! 2010- ben nem ilyet várunk egy NEED FOR SPEED-től
Egy nfs sem volt ennyire arcade jellegü, bár lehet hogy csak a videó ilyen gagyi! Legalább ne ilyen 50 m széles utpályán kéne menni
PPPPP -
euchi
aktív tag
Csődodzsem, de nem baj. A régi NFS-ek is ilyenek voltak és mégis népszerűek voltak.
-
blazsey2
senior tag
Egyetértek veled teljesen

-
plejik
addikt
-
BiP
nagyúr
-
- = Zk = -
félisten
hm...
valamire csak jó lesz, ha már lassan elkészül, nem?
hogy mire, ráérünk utánna rájönni
-
raskolnikoff
őstag
Úgy kell felfogni hogy ez idei most azoknak szól akik a régi retro hangulatot hiányolták (Ilyenekből is rengeteg van ám
)Mellesleg ha megnézitek a pályákat akkor tisztán látható hogy a régi környezetek köszönnek vissza csak épp frankón feltuningolva. Jó lesz ez : P
A Burnouton lovagolóknak pedig annyit hogy (én legalábbis) ott sem bírtam ezeket a kamerákat, egyszóval hagyják csak kikapcsolni itt is és ennyit a burnoutról (mellesleg azért mert az action kamera mutatja hogy borul fel az autó már Burnoutkopinak kell nevezni? Csomót a kákán?)
-
kommunism
aktív tag
Szerintem nem rossz csak Burnoutnak kellene nevezni..............
-
plejik
addikt
Nem jó, mint a cikkben is , Burnout beütés..
Semmi köze az NFS-hez, de szórakozni jó lesz rajt másra nagyon nem...Elnézést ha valakinek a lelkébe tiportam ,de lássuk be, ennél még a Shift is ütősebb volt... -
BalaNce87
addikt
-
Kanczy
veterán
Nevetségesek vagytok... azt rójátok fel egy arcade játéknak, hogy nem realisztikus? A víznek nincs tequila íze, tudtátok?

-
Ice!?
őstag
tejóóóóóóóóóóóóééégg...
-
BalaNce87
addikt
Ha nemtudod bevenni a kanyart tolj rá egy kis nitrot

Amúgy nemtudom, majd kipróbálom de sok időre nemfog lekötni, utoljára az mw-t csináltam végig, az utána lévőkbe csak belekóstoltam pro streetet meg ki se próbáltam. Hogy is mondja eléggé kínszenvedés végigjátszani egy ilyen játékot, multija lesz? vagy szokott lenni nfs-eknek? -
HyP3b0y
senior tag
Srácok, ez egy teljes burnout NFS névvel ellátva...
-
BiP
nagyúr
Szerintem mindenki tudja. Gyanítom ez az egyik oka, hogy itt-ott azért lappang egy kis Burnout jelleg.
-
BloodyEddie
őstag
Amúgy tud itt arról valaki, hogy ez Criterion játék?
-
M3Ny3'T
senior tag
Hát igen, ez szerintem is kicsit erős volt...

-
huszar90
aktív tag
a videó egy szar lehet a játék is az lesz

-
Psychonaut
veterán
-
james001
veterán
tiszta burnout feeling-je van...
am nekem bejön
-
wolfman
veterán
ha nem tudnám hogy ez mi és megkérdeznék hogy szerintem melyik játék, csak sokadjára mondanám hogy NFS. Érdekes
-
BiP
nagyúr
Nem tudom, mi a bajotok, teljesen jó kis régi NFS hangulat (burnoutos minőségű grafikával).
Ha ezt a borulás-lassítást nem erőltetik, meg kicsit látványosabb pályák is lesznek, egy szavam nem lesz, csak dícsérő.(#15) wednesday:
végre valaki, aki ezt észreveszi, és nem a Shift-hez hasonlítgatja.
Az egy másik vonal, Hot Pursuit kapcsán felejtsük már el, könyörgöm!(#20) wikings2: én imádtam a Most Wantedet, de ez a grafika fényévekkel jobb. Biztos jó rég játszottál vele, megszépültek az emlékek. Én tavaly láttam, jobbra emlékeztem.
(#28) Alt4Ir : ezen a lapos pályán nekem is eszembe jutott az outrun

Remélem azért változatosabb pályák is lesznek. (hegyi, erdő, farm, tengerpart stb.) -
7600 GS
addikt
Nagyon várós!
Változatosak lesznek a terepek, ergo nem fogod megunni a játékot. És könyörgöm, az NFS mióta csinált szimulátorokat? Soha. Nem is kell, arcade játéknak ez a legjobb. Aki szimulátorozni akar, az menjen, azt hajkurássza meg a kocsiját az autópályán. -
RyanGiggs
őstag
Ez nagyon gagyi.
Egyrészt olyan grafikailag, mint a NFS3! (ja és 2010 van)
Na meg igy ránézésre xar és kész.
Ami várós az a F1 2010, és + meglátjuk mi lesz a Shift2-ből. -
Lakers
tag
Nekem eszembe jutott valami... Jéééééé ez a Need for Speed Hot Pursuit akar lenni?! Áááááh nagyon nem adja vissza a feelingjét... az érzését... Aki játszott az előzó NFS Hot Pursuittal, nem vetéttek észre? Ugyanaz a címe mint a 3. NFS-nek, azt akarta volna visszahozni az NFS szerintem... a pálya, volt ott is ilyen sivatagos... akkor hogy csak ilyen híres sport kocsik vannak benne... a rendőr hiányzott... Nekem ez ugrott be... (a Bornouttal nem játszottam csak láttam).
Mintha szerette volna a bevált 3. NFS-t a Hot Pursuitot feltámasztani, de az érzés nem jó... inkább a 2. NFS-re emlékeztet az új trailer a fás pálya is volt a 3. NFS-ben
Itt meg az NFS történelem a 2. perctől van az első Hot Pursuit... most így hirtelen nem láttam belőle több vidit.Szerintem azt a régi részt akarták újra feltámasztani, mert a hangulata annak idején nagy volt, Popolus 3, Caesar 3 korszakában

Szerk: Személy szerint örülnék neki ha sikerülne azt a részt feltámasztani!
-
Alt4Ir
tag
-
menalcas
őstag
Úr isten, ez meg mi ?
Ez nagyon borzalmas ebben a formájában
-
keIdor
titán
Nekem tetszik. TDU 2-ig mégis csak jó lesz ez! Pedig én kételkedtem benne, hogy megfog bármi benne, és mégis...
-
GabN73
addikt
-
westcoastog
veterán
Amíg a Need for speed nevet el lehet adni addig csinálnak alá játékot is, nálam a legmélyebb pont az undercover volt, a shiftben lehetetlen volt driftelni, (szerintem, lehet jó nagy balek vagyok hozzá). Nem kéne tovább erőltetni ezt a címet, volt nfs 1. résztől mondjuk a carbonig, onnantól már nem nevezném nfs-nek az újabb részeket.
És igen, szerintem is tényleg elég burnout-os lett. -
Thome
veterán
Ez baromira tetszik, alig várom hogy megjelenjen!

-
Psychonaut
veterán
-
zazahoho
őstag
fizika az nincs benne ,de kis időtöltésnek,feszültség levezetésnek jó lesz ez

-
wikings2
őstag
Hát.... MW től fogva nem tetszik a sorozat .... azt még mai napig is tolom. Ezt most megláttam és elnevettem magam. Grafika egész jó (MW hez hasonlítva nem sokkal szebb gondolom a vidi maxos grafot mutat...) hát ez a 170mph val bevette a kanyart rész egyenesen megöli a játékot (eddig a realitásra törekvés volt a lényeg :S ha csak valami béta verzió ez akkor oké amúgy meg kuka)...
Én visszatérnék a helyükben a tuningolós versenyautós nitrós éjszakai kemény menetes cucchoz és hanyagolnám ezt a részét (ez a rally beütéses újabb rész se NFS sztem már...) -
Chosen
addikt
A játékmenetre gondoltam, nem a célokra, de most vegyek fel neked egy sima verseny videót paradiseból? Az egész ugyanígy fog kinézni, csak Porsche meg Lambo helyett Hakamura meg Cavalry lesz, meg város.
-
Psychonaut
veterán
-
afterburner_
őstag
-
Chosen
addikt
Burnoutot csináltak belőle 1:1
-
wednesday
őstag
Nekem is kicsit túl arcade. Nem vágyom én sim-es irányításra csak azért a féket is keljen használni ne csak a gázt.
Viszont ilyen volt mindig is az NFS. Azt mondani, hogy hanyatlik meg a régi NFS-ek jobbak voltak. Nekem is a nagy kedvencem volt a 3. rész. Ez totál ugyan az, ugyan ezzel az irányítással és dodzsemezéssel. -
Glenda
addikt
A mélypont az UG2 volt. A MW kicsit jobb, a PS/Shift egész jók.
Életfogytiglani Maunikasaura ítélném azt aki a HP2 után kitalálta ezt a nyomorult "éjszakaiversenyzős" "nekemnagyobb(kipufogóm)van" hülyeséget.
A Need for Speed nem ez! Ott szép tájakon vezetsz drága autókkal, esetleg prototípusokkal. Nem Peugeot 206... -
Kleroo
veterán
menj rfactorral/RACE07el/LFSel/vagy akár csak GRIDdel. AZ nem unalmas. küzdened kell. akkor vagy jó ha te is jó vagy. szeritnam az unalmas,ha fékezés nélkül, a jobbra-balra nyilakat bökdösve mész végig tökéletesen egy pályán. baromi unalmas. Ha 200al mész be egy 50es kanyarba,akkor kidobja a farát,és be is vetted....
Ettől függetlenül kedvelem az arcadet. de ez nem az. ez vmi gyermekded izé nagyon bénáknak.
-
joshua7
veterán
Ez így kevésnek tűnik. Nagyon.
-
Kleroo
veterán
Röviden:
Mi a XAR ez?

Bővítve:
NFS nitro(vagy mi a neve annak a bohóckodásnak)+Shift grafikai engine+NFS3 játékelemek= ez.
Szörnyű. 0 fizika. 0 élmény 0minden. Még a grafika sem üt. olyan közepes szintű,tipikusan konzolos....Most már teljesen világos miért jön ennyire hamar a shift2. az lesz a normális NFS.
Miért kell ilyen vackokat nfs néven adni?
-
VictorHUN
aktív tag
Ez a videó nagyon gáz. Inkább maradtak volna a zsarus videóknál
-
jubilleum
senior tag
húú de realisztikus

-
sagesz93
addikt
nekem igen furának tűnik így elsőre
csak azt nem tudom mi benne a fura
de ez más
-
Dark KillerX
addikt
Sztem még a fejlesztők is összekavarodtak,tavaly jó volt a Shift(jóval reálisabb és élethűbb volt) most meg kiadnak egy ennyire arcade-os játékot,hogy neki megy az ellenfél kocsijának és az már röpül is.Vicc.

-
Tituka
senior tag
-
Sennalacy
aktív tag
-
LW
őstag
Szerintem? Borzalmas. Még árkádnak is rossz.

-
Kanczy
veterán
... Porsche, szerelem. Nagyon jó a sebességérzet, és tetszik az "elnagyolt" visszapillantó is. Lehet, hogy vétel lesz belőle, ugyanis nagyon jónak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Filmvilág
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem csak ez a két véglet van

meg mindig ez a nitro... csak a hülyegyerekeknek kell, akik nem képesek valami boost nélkül behozni a lemaradásukat! high speed derby for casual gamers

Mindenesetre én várom. 
PPPPP

Semmi köze az NFS-hez, de szórakozni jó lesz rajt másra nagyon nem...Elnézést ha valakinek a lelkébe tiportam ,de lássuk be, ennél még a Shift is ütősebb volt...