- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone témaösszefoglaló
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Én fullHD-ben azért kíváncsi vagyok a filmecskére, bitang jól néz ki, mer meglestem, de nem ezért akarom annyira megnézni. Hanem mer bele is hallgattam
-
BITBOYS
addikt
-
joey04
titán
Szerintem nagyon jó lett a film is, de a zene is nagyon bejön.
-
eddie17
addikt
Igen, DP mindörökké ott lesz a szeren.
Tron-ra meg ezek után is kíváncsi vagyok. -
Bada Bing
tag
Másfél percen át vártam, hogy elkezdődjön a szám. Aztán kicsit csalódott voltam. A Daft Punkot pedig szeretem.
-
Csemike
aktív tag
A régi Tront láttam, ezt az új tronörököst még nem. A Daft Punkot meg szeretem.
-
Nordic
Közösségépítő
Nekem eddig nemhogy a film, de minden ami a Tron-al kapcsolatos kimaradt az életemből
.
-
mzs718675
csendes tag
nemtom hány éves vagy de ha régi róka, akkor esetleg tod, hogy anno réges régen a pc hajnalán ez nem egy mindennapi dolog volt, hogy minden egyes embernek xboxa +laposa legyen és minden nap facebookon kapálhat a legjobb haverjával. Mondhatni "misztikus" dolog volt nem 1 mindenki számára érthető logikus eszköz tárgy stb stb... Szal anno ezeknek a "tudatlan" embereknek egy hatalmas "wauw" dolog maradt...
-
Crystalheart
őstag
A régi és új filmnek nagyon hasonló hibái és tulajdonságai voltak, ajánlom az első részről szóló SFportalos cikket, meg az idei folytatásról szóló locutus cikket. Röviden: üres film ötletes technikával. Anno a Tron nagyon csúcstechnek számított, ami ma már persze nem egyszerű, de a folytatásban vannak jó ötletek és megvalósítások, pl. a 3D és 2D váltakozása.
-
Samus
addikt
Hát...a régit én sem láttam, én arra számítottam, hogy köze lesz a Tron 2.0hoz, de igazából nulla egyezés...Nézhető volt, Barátnőmnek tetszett, én láttam már jobbat is. Bár nem csalódtam akkorát, mint a Prince of Persia mozifilmjében.
-
mzs718675
csendes tag
csak nemérted ennyi lesd meg a 82 es tront és gondolkozz hogy anno mekkora bázisa volt/van neki...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Express iPhone Szerviz 6 hónap garanciával, saját futár, ingyenes tisztítás és ajándék fólia
- Lenovo Thinkpad T540p i5-4200M / 8GB ddr3/ 120gb sata ssd / töltő / akku nincs
- EPSON TM-T20III (012) Ethernet Blokknyomtató
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest