Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
<NewL>
addikt
válasz
Psychonaut
üzenetére
nem jellemző. én ahogy az elmúlt egy évben néztem a frissítéskor Magyarországra az Xsm-be 1-2 napon belül megérkeznek az új cuccok. pl nem is olyan rég az unibody Mac Mini.
Engadget hands-on
képek -
doc
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
szerintem felreertetted
nem azt irtam, hogy nem lehet ezer gomb nelkul egereszni, de ha megnezed, annak idejen ket gomb volt a 'default' aztan jott a harom gomb, gorgo, most mar ha egy eger gorgoje nem dontheto oldalra, az szar, ez osszesen 7 gomb, ami ma mar alapnak szamit
nem egermozdulat-programozasrol beszelek, hanem olyasmirol, amit egerrel nem tudsz, pl en imadom, hogy ket ujjamat huzom rajta, es az gorgokent mukodik (fuggoleges es vizszintes is, egy nagy kepen ide-oda mozogni elkepesztoen kenyelmes), de vannak harom es negy ujjas gesztusok, plusz a ket ujjadat egymashoz kozelitve/tavolitva zoomolhatsz, forgathatod a kezedet, teljesen termeszetes az egesz, nem kell megtanulnod hogy mondjuk Shift+gorgo a zoom, ctrl+gorgo a forgatas, stbnem meggyozni akarlak (FPS-t en sem touchpaddel jatszom
), de amig nem probalod ki par napig, nem tudod elkepzelni hogy milyen jo 
-
<NewL>
addikt
válasz
Psychonaut
üzenetére
fanatikus ...lehet ...az

régebben a Wacoom táblákat nézegettem, hogy mekkora flash lenne egy ilyesmi cuccal netezni meg bohóckodni a gép előtt
igen csak azoknak elég borsos az áruk meg máshol tudnak sokkal többet, de biztos vagyok benne, hogy ekkora méretbü trackpadból már sokkal többet is kitudnak hozni a fanatikus programozók. 
doc : esetleg valahol kivannak gyűjtve ezek a gesztusokkal működő parancsok?
csináltak amúgy ezekhez a cuccokhoz elemtöltőt is, 30 dodóért

azért kíváncsi leszek, hogy az új iMac-ekhez mit adnak majd, nem lenne rossz ha választani lehetne a Magic Mouse és Trackpad között
-
doc
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
a ket gomb es a gorgo ugyanugy megvan ezen is, csak nem latszanak
pontosabban a funkcionalitasuk megvan, es meg rengeteg mas is, rengeteg mozdulatot be tudsz programozni, hogy mit csinaljon ra, amik nagyon sok gyorsgombot helyettesitenek -
doc
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
szinte pontosan ugy van ahogy mondod. a kulonbseg, hogy az Apple touchpadje nem egy kozonseges touchpad. en pl most, az iroasztal elott ulve is a touchpadet hasznalom, nincs eger dugva a gepre, pedig a korabbi notebookjaimat mindig egerrel hasznaltam
hihetetlen kenyelmes pl a ketujjas gorgetes meg a rengeteg hasznos funkcio. nem kell ezer gomb meg gorgo ahhoz hogy hasznald a gepet
a jovo egyertelmuen ez az irany, 10-20 ev mulva mar jo esellyel sehol nem lesznek a most divatos gombokkal/gorgoggel zsufolt mechanikus szornyetegek (talan a jatekok az egyetlen, ahol van/lesz letjogosultsaga) -
<NewL>
addikt
válasz
Psychonaut
üzenetére
öö az MacBook-okon eléggé jól meg vannak oldva gesztusokkal való vezérlés. ezért is kívánt már mindenki egy ilyesmit régóta, főleg amióta kijött a Magic Mouse ami hasonlóan működik, csak sok embernek kényelmetlen.
nem láttam sehol, hogy forradalminak neveztem volna vagy az Apple oldalán azt írták volna...
egyébként meg az, mert még nem láttam ilyet vagy ehhez hasonlót
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Proxmox VE
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sorozatok
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- ASUS VivoBook Max X541UVK i5-7200U 8GB RAM 512GB SSD NVIDIA GeForce 920MX 2GB Windows 11
- Szép! HP EliteBook 840 G10 Hordozható Ultrabook Fémház 14" -40% i5-1335U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Új OEM INTEL XEON E-1241V3/E-1270V3
- Eladó Sony CS-széria házimozi szett hibátlan működéssel, megkímélt állapotban
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
nem azt irtam, hogy nem lehet ezer gomb nelkul egereszni, de ha megnezed, annak idejen ket gomb volt a 'default' aztan jott a harom gomb, gorgo, most mar ha egy eger gorgoje nem dontheto oldalra, az szar, ez osszesen 7 gomb, ami ma mar alapnak szamit
), de amig nem probalod ki par napig, nem tudod elkepzelni hogy milyen jo