Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Ha valakinek még nincs meg, most 40k-ér megvehető!
A kiegek is olcsóbbak....
-
Ha jól emlékszem, akkor megvolt a megkeresés, és az egyeztetés is, aztán nem lett a jogtulajokkal egyetértés. Ennek köszönhetően lett más a hajó neve, a 'szörnyek'-nél sem használják az 'Alien' megnevezést, és mindent átírtak, ami copyright-os. Pl. a szörnyek kinézete nem ilyen, így az maradt.
Vagyis nem véletlen az Alien-es utánérzés, mert annak készült eredetileg. Csak jogok nélkül ez és így maradt. -
Xaels
félisten
válasz
bolondember #15 üzenetére
Nem rossz.
-
törölt tag
Pont ma játszottunk egyet másik társassal, és megemlítettem a többieknek ezt a játékot.
Kicsit sokallották az árát, de miután lebontottam nekik, hogy:4 ember játszik 10 alkalommal 1-2 órát, az emberenként 1000 Ft (4000 Ft/játék) x 10 alkalom....
Persze nem hiszem, hogy csak 10 alkalommal játszanánk vele, de akkor is kevesebbe kerül, mint 1 mozifilm!
Így már nem is volt olyan sok nekik sem! -
Xaels
félisten
válasz
bolondember #12 üzenetére
Én is láttam pár egyszerűbbet. Az egyik ilyen gunmetal alapot adott a szörnyeknek és vérfoltokat. Sajnos nem értek semmi ilyenhez, a kézügyességem sem a régi már és eszközeim sincsenek, pedig olyan szívesen nekiugranék és apránként megcsinálnám ennek a társasnak az elpusztíthatatlan változatát.
-
Xaels
félisten
válasz
bolondember #10 üzenetére
Nincs. Nem olyan rég kezdtünk társasokkal foglalkozni
-
L3zl13
nagyúr
A cikk alapján nagyon jónak tűnik a játék, de tényleg annyira Alienre hajaz, hogy furcsállom, hogy nem perelte be őket a jog tulajdonos.
-
BoB
veterán
Festetlen figurák egy bemutatón... ejnye-bejnye
-
nuke7
veterán
hmm... hasonló témájú az alone - kicsit olcsóbb
arról vélemény valakinek? -
Xaels
félisten
válasz
bolondember #3 üzenetére
Nálunk vegyesfelvágott a játékosbázis ezért is van honosított cucc. Blood Rage van még amit nagyon szeretünk, a Rising Sun-nal és a Lords Of Hellas-szal szemezek még és páromnak az Ankh: Gods Of Egypt ami nagyon tetszik.
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Xaels
félisten
válasz
bolondember #1 üzenetére
Nálunk és a környezetemben általában mindenkinek bejött. Kollégám drágálta de miután kipróbáltuk szinte azonnal megvette maguknak is.
A kiegészítőkkel én is szemezek, de még olyan sok mindent meg akarok venni
-
bolondember
MODERÁTOR
Örülök, hogy másnak is bejött - én KS-en backeltem meg, angol verzió.
Hihetetlen hangulatos a játék, a két szörnyes kieg közül csak a Voidseederst próbáltuk ki - ha az alapjáték szivatós, ez tízszer annyira.
Aftermath az új karakterekkel meg elég érdekes, az android egy főnyeremény
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az Awaken Realms túlélő sci-fi társasjátéka elhozza az Alien-filmek hangulatát a nappaliba.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest