Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz marcus.fenix #21 üzenetére

itt engem múlt héten kellemes csalódás ért... kecskeméten a lakótelepen sétáltam át keresztbe, mert munka után elég kajás voltam és mielőbb haza akartam érni... az egyik iskola mellett leszólítottak a gyerekek... (asszem jónapot kivánok!-kal köszöntek... csak néztem... 26vagyok, de szokatlan, ha akárki is magáz... persze bizonyos helyeket/helyzeteket leszámítva) nagyon tisztelettudóan és invitálni próbáltak az udvaron rendezett valamilyen szavalóversenyre... mondták, hogy ezt a feladatot kapták, hogy próbáljanak az utcáról felnőtteket/fiatalabbakat behívni, hátha megnézik a rendezvényt és ők is elszavalnak 1 verset... csak néztem, mert a 3 10 év körüli kissrác szokatlanul tisztelettudó volt... el sem várnám senkitől, hogy így odajöjjön hozzám, ezért nagyon meglepődtem :) megköszöntem nekik a lehetőségeket, mondtam, hogy sajnos nem érek rá, mert sietek... éhes vagyok meg minden bajom van, aztán elköszöntünk és kész... meglepő helyzet volt...

...de mondjuk a panelrengetegben van egy tér a házunk mellett, ahol 10-15körüli gyerekek focizni szoktak és azok is sokkal értelmesebbek a nagyátlagnál... anyázást és b@zmegelést nem hallottam még tőlük... vannak mindkét oldalon kivételek...

p*ncimutogatós tanárnéni meg nálunk is volt az általánosban... őt a helyi igazgató kúrálgatta és volt, hogy felült a csaj a tanári asztalra, mint sharon stone az elemi ösztönben és néhányaknak guvvadt a szeme rendesen az első sorban...

Új hozzászólás Aktív témák