Új hozzászólás Aktív témák

• hejesírásó

senior tag

válasz Crystalheart #167 üzenetére

a lokalizáció még messze van.... ezt a véleményt nem kevés környezetis szakemberrel megvitattam anno. jön! lesz majd! igen. DE messze van még.

guga: De nem is nagyon jellemző a multikra, hogy vastag pénzköteggel jutalmaznák az elvégzett munkát.
    ez egy hatalmas tévhit! csak multiknál dolgoztam életemben. a jól képzett, nyelveket tudó, kivételes tehetségeket messze ők fizetik meg a legjobban!
    csak egy példa (a jelenlegi munkáltatómról nem nyilatkozhatok nyílván) a Procter & Gamble nél mikor GYAKORNOK VOLTAM 120 volt a nettom. himi humi munkáért cserébe.
    Amit utána ajánlottak egy kvázi korát nézve "taknyosnak" az a magyar minimálbér 4,5-5 szöröse nettóban meg bonuszok, meg kiskutya farka! Ezt egy magyar cégnél hol kapja meg egy kezdő? Ez hol éhbér?

Sok multi van aki a füle botját se mozdította a válságra, és vannak olyanok is akik költözés helyett inkább túlélésre játszanak, mert eszük ben sincs elmenni. Tudom, mert nem kevés cégnél voltam a felsővezetésben (igaz az alján).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés