- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
egyszerűen nem kell sem jobb, sem másabb
GUI-ban ízlés kérdése, egyéb területeken hatalmas baromság. Erőforrásigényben/teljesítményben rendesen alá fog vágni az ilyen szempontból szintén egészen jól sikerült Win7-nek és akkor még e mellé jönnek az egyéb featureök.
Anno én sem estem hasra a Win7 hírekben megjelent újításaitól, aztán kipróbáltam a bétát, megtetszett, azóta elégedett Win7 felhasználó vagyok. Volt szerencsém XP-hez nem olyan rég, szabályosan fájdalmat okozott már a használata, az apróságoknak tűnő újítások bizony rengeteget tudnak nyomni a latba. A rendes hardveresen gyorsított GUI hiánya miatt még lassabbnak is tűnt. Szóval az ilyen kifejezésekkel én inkább vigyáznék.
Ettől függetlenül lehet Win7-ről nem éri meg váltani rá, az viszont aki eddig még nem váltott és majd a 8 helyett a 7-re fog, az egész egyszerűen hülye.
-
julius666
addikt
válasz
litvitcsak.a #28 üzenetére
Ami nekem szintén érezhető hiány a windows-ban az a shotcut-ok - pl. új könyvtár létrehozása és hasonlók. Tudom van segéd program ami ezt megoldja... De mi lenne ha ez alap lenne.
Mi?
Új könyvtárra windows alatt VAN gyorsbillentyű (ctrl+shift+n). Win7 alatt létre lehet hozni gyorsbillentyűvel, explorerben fönti menüsorból egy kattintással illetve a jobb gombos menüből új mappát. Mi kéne még?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- LG OLED42C44LA 2 Év Gyári Garancia
- LG OLED65B49LA 2 Év gyári Garancia
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest