- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Hátőőőő
"nincs benne 4k kimenet"
A HDMI 1.4 szabvány tudja a 4K/24p-t hardveresen, és mivel a filmek alapvetően 24p-sek, ezért nem igaz, hogy nincs benne 4k kimenet. Nincs rajt HDMI 2.0 így játszani mondjuk nem lehet rajt 4K-n.
Kérdés: a PS4 Pro lejátssza a 4K BD lemezt?"Egyrészt folyamatosan le vannak akciózva a jobbnál jobb címek"
Azért ne menjünk ennyire messze, azzal hogy egy évben van 3 nagyobb leárazás (Húsvét, BF, Karácsony), még messze nem mondhatjuk, hogy folyamatosan. 1-1 dolog le van árazva időlegesen, igen, nagy a nyomás az árverseny miatt, így valamit kellett csinálni.
Ez messze más, mint éves szinten 5500 forintért annyit játszol 20-30 játékkal, amennyit szeretnél. Amikből mondjuk ennyiért évente megvehetsz egy darabot.adalbert1: természetesen, semmi sincs ingyen, csupa szívjóságból, mivel mint mindent a világban, ezt a piacot is a pénz mozgatja. Pont emiatt mondjuk a disznóságok sem férnének bele, csak ugye a piac erősen oligopol, és ha mindkettő rohadék, akkor próbáld kiválasztani a neked kevésbé gázosat...
-
adalbert1
veterán
Oké, ez már csak az én teóriám - viszont hiába vannak leárazások, az EA Access 1 évre 6000 Ft, és ennyi pénzért lehet játszani az összes tavalyi sportjátékkal (illetve általában az utolsó 2-3 hónapban az aktuálissal is, mielőtt az új megjelenne), Battlefield-ekkel, NFS-ekkel, Mass Effectekkel, stb - ahhoz képest ebből a pénzből szerintem kb. 2 játék jönne ki közülük, még a legnagyobb leárazásoknál is (oké, az örökre az emberé marad, ha megveszi, de szívesebben játszom a Fifa 17-tel ilyen bérlés formájában, mint mondjuk a Fifa 15-tel, amit megvettem valami nagyobb akcióban).
Ha jól tudom, 4k Blu Ray-nél a drive nem tudja fizikailag, ez szerintem azért gond, mert eleve a Sony az egyik megalkotója a Blu Ray-nek, illetve régebben tendencia volt, hogy az aktuális konzoljuk mindig le is játszotta a legújabb formátumot (PS2 - DVD, PS3 - Blu Ray), így a konzol áráért kaptál egy lejátszót is.
Persze az MS sem véletlen rakta bele a 4k Blu Ray lejátszást a One S-be és One X-be, illetve engedélyezte az EA Access-t, gondolom úgy vannak vele, hogy valami pluszt muszáj nyújtaniuk, hogy felzárkózzanak az eladásokban. -
FefeeX
veterán
Ha nem jönne be egyébként nagyon a One X (és nem lennék róla meggyőződve, hogy a Sony is megcsinál hasonlókat), akkor egyébként küldtem volna az egészet vissza. Azért sem mondom, hogy váltottam volna PS4 Prora, mert a megvett accounton lévő játékaimmal ott nem tudnék mit kezdeni, sem a Golddal, Elite Controller stb... De a jövőben azért biztos, hogy ez is befolyásolja majd a MS felé tett vásárlási kísérleteimet. (Surface bookot pl ezért soha)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Battlefield 7
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest