Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
BL@CK
tag
Plexit a plexikumban lehet mondjuk kapni, ez í]y ahogy van lézerrel vágva a tervrajzom alapján szállítással 8500ft volt. A házat még annó kickstarterrel sikerült szereznem, de most aki akar tud venni egy rev3-at. Nekem vám nemvolt a házikóra így 60 megállította az árát. A cikk azért karcsú, mert még nem találtam megoldást, hogyan rakjak be több képet, mert hiába jpg nagy felbontásúak. Az alkatrészekről és az eddigi helyzetről kb 350 kép van ebből 300 rendes fényképezővel készítve. Jelenleg a kábeleket fejeztem be, ha lesz rá időm, berakom a gépbe és következik a folytatás. A víz is készen áll már teljesen, csak ahoz is idő kéne aminek jelenleg szűkében vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Okos Otthon / Smart Home
- Mikrotik routerek
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Egyedi ékszerdobozka
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest