Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovadam1
tag
Sziasztok! Nem tudom hova tudnék fordulni ezzel a problémámmal.
Van nekem egy Zyxel320S nasom és a gépemen egy WIN10 (rendszergazda vagyok) van egy mappa lejelszavazva a nason és szeretnék belelépni win alol de nem enged belelépni intézővel sem sem pedig totalcmd vel sem. felhasználónév és jelszó az jó.
ha úgy állítom ba a nason hogy nyilvános akkor megy rendesen, csak ha úgy állítom be hogy a tulajdonos lássa (férjen hozzá) akkor van gond. -
kovadam1
tag
Másik Wines felhasználóval mert ott eddig még nem léptem be vele sem tudok egyébként belépni, viszont bekapcsoltam a beépített űber rendszergaza fiókot (mert van ilyen) ott semmi probléma. Gondolkodás nélkül belép (persze jelszóval).
(nincs mentve és ami volt a nashoz azt is töröltem )
[ Szerkesztve ]
-
kovadam1
tag
Igen semmi nasos hitelesítő cucc nincs ott direkt nem is jegyeztetem meg.
ami fura hogy Nason a megosztott mappáknál csak az admin nak van olyan mappája ami jelszavas lenne.
Tényleg az a legfurább hogy a saját felhasználómmal win alatt nem látom pedig rendszergazda szintű, de a beépített rendszergazda (amit be kell kapcsolni ) pedig szó nélkül megteszi amit akarok. -
kovadam1
tag
Sziasztok Van egy 320s nasom mitől lehet az hogy fogja magát és lefagy és nem lehet hozzáférni sehogy sem. csak torrent fut rajta, még az eredeti gyári rendszer van rajta.
-
kovadam1
tag
Ha felteszem az FFP-t azzal a gari ugrik, vagy ha olyan van akkor vissza lehet állítani gyárira?+ lehet e olyat csinálni hogy torrent klienshez a nadon több felhasználót csinálni s mindenki csak az általa futtatottakat látja? (telórol irtam úgy hogy Bocsi ha valamit hülyén írtam)
-
kovadam1
tag
sziasztok próbálom feltenni a minidlna-t a 320s re csak kicsit elakadtam
hol ronthattam el? a nason az ffp mappába csak egy log file van
(van egy sejtésem hogy
curl-7.21.4-arm-1.txz
libevent-2.0.16-arm-0.txz
Transmission-2.61-arm-1.txz
mc-4.8.1-arm-0.txz
glib2-2.30.2-arm-0.txz )
ezek hiényoznának csak én kezdő fejjel azt gondoltam hogy ezek a 310 hez kellhetnek... -
kovadam1
tag
Sziasztok! van egy zyxel 320s em. és újabban azt csinálja hogy ha Transmission remottal csatlakozok, nézném meg hogy hogy áll a letöltés de nem tud rendesen rácsatlakozni. Időtúl lépésre hivatkozva leál. ugyan ez webes felületen is egy ideik látom hogy mi hogy megy aztán timed out.
-
kovadam1
tag
Sziasztok! van egy zyxel 320s em. és újabban azt csinálja hogy ha Transmission remottal csatlakozok, nézném meg hogy hogy áll a letöltés de nem tud rendesen rácsatlakozni. Időtúl lépésre hivatkozva leál. ugyan ez webes felületen is egy ideik látom hogy mi hogy megy aztán timed out.
-
kovadam1
tag
sziasztok. segítségeteket szeretném kérni, mert mostmár agy..t kapok a Nasomtol ami egy 320s.
Olyanokat produkál amit nagyon nem értek. Bekapcsolom, egy ideig látom a hálózaton, 1-2 perc, és utánna semmi eltűnik. nem elérhető sehogy sem. Ha resetelem egy ideig megoldódik (eddig működött). Mi lehet a probléma oka? -
kovadam1
tag
Szia!
A konkrét probléma az az, hogy a gyári torrent klienst használom a 320s en és előfordul, hogy fogja magát és egyik pillanatról a másikra eltűnik a hálózatról. újra indítás után 1-2 percig még jó, utána újra az a probléma.
de most már 4db torrentnél csinálta. és ez már kicsit zavaró hogy nem tudom úgy használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest