-
LOGOUT.hu
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurkabela
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ZyXEL NSA325-ös nasom. Az előző tönkrement, de garanciában egy az egyben kicserélték, tehát egy tök újat kaptam. Jelenleg a legfrissebb firmware van rajta( NSA325_4.61(AAAJ.1)C0 ), attól függetlenül, hogy csinálok-e rajta valamit, folyamatosan újraindul. Van mikor 10 percenként, és van mikor 2 óra után. Már töröltem róla mindent, és teljes resetet is csináltam. Valaki járt már így, vagy pedig rossz a készülék???
Köszi! -
hurkabela
csendes tag
válasz #79335424 #2703 üzenetére
Már kezdem érteni. Nem a media box a hibás (már be tudok lépni), hanem a nas. Se FTP-n, se hálózaton keresztül nem látom az nfs mappámat. De ha bemegyek puttyal az mc-be, akkor látom, hogy ott van. Most ezzel két gondom van. Az egyik, hogy mindig másolgatnom kell a filmeket, vagy bármit, amit szeretnék megnézni, meghallgatni??? A másik, hogy mivel másolom oda? MC-vel? Nem lehet megadni neki, hogy hol vannak a filmek, és azt szeretném elérni? (ZyXEL NSA325)
[ Szerkesztve ]
-
hurkabela
csendes tag
Sziasztok!
Hogyan tudom elérni távolról a transmissiont (ZyXEL NSA325)?
Mindent elérek, csak azt nem. -
hurkabela
csendes tag
Sziasztok!
Az normális, hogy 100%-on pörög a CPU a NAS-ban (ZyXEL NSA325)??? 14 torrentet töltök vissza, de semmi mást nem csinálok vele. Esetleg azt meg lehet valahol nézni rajta, hogy mi pörgeti ennyire?
Köszi! -
hurkabela
csendes tag
Sziasztok!
A napokban vásároltam egy ZyXEL NSA325 típusú nas-t magamnak. Elsősorban torrent, és hálózatok keresztül filmnézésre szeretném használni. A filmnézés tökéletesen fut, viszont a torrentnél csak maximum 10 aktív lehet beállítva. (Ez nem sok)
Két kérdésem lenne. Az egyik, hogy lehet-e emelni az aktív torrentek számán? A másik, ha nem akkor hogyan lehet Transmissiont feltenni a szerkezetre? Olvastam, hogy működik vele. Próbáltam a cikk szerint ( http://logout.hu/cikk/nsa-310_es_az_ffp/az_alkalmazasok_letoltese.html ), de nem sikrült.
A segítséget előre is köszönöm!!![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Futás, futópályák
- Gaming notebook topik
- Hobby rádiós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mazda topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest