Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya80
tag
Szevasztok,
1,5 évig remekül döcögött az NSA325v2 -m transmission / külső elérés, ami kell. Na most mivel lejárt a T hűség és a gigabit net olcsóbb volt, mint az eddigi 50/15 -ös ezért átálltam.
Először hoztak vmilyen Huawei két antennás modem/routert , amibe az optikai kábel megy.Elvileg nekem elég is lenne ez, de ugye ebbe nem lehet freeDNS szolgáltatót állítani így utána szeretném kötni a nemrég T-től kapott D-Link DIR 842 -t.
Mielőtt erről kérdeznék, a Huawei -ben megnyitogattam a portokat (80 / 51413 / 9091, de a 9090-et vmiért nem nyitja ki ez a vacak hiába adom meg ezt is. Ez lehet oka annak, hogy a feltöltés nagyon csak esetleges ? Alig-alig töltenek tőlem pedig benn van vagy 20 sláger termék a sorban. Régen mindig maxon húzták tőlem a kölcsönzött virágokat.
Esetleg az lehet-e még a gond, hogy a NAS ip címét hagytam 192.168.1.175 -n, de a Huawei címe 192.168.1.254, annyi, hogy a NAS felületén ezt átírtam átjárónak.
A letöltés rendben van gondolom ez a Zyxel 13 mega /sec -nél többet nem tud.Nos ezek után, hogy álljak neki ? Nem vagyok egy nagy sztár a hálózati dolgokba, még nem néztem ezt a D-link -et de gondolom az nem működik, hogy abba megy közvetlen az optikai, vagy ?
Ha a Huawei után kötöm, hogy állítsam be hogy ő szórja a wifit és a portforward + freeDNS is azon menjen, a Huawei pedig csak modem szerepet töltsön be.Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sorozatok
- PlayStation 5 Pro teszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest