- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Ivqkzy-: Eddig
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya80
tag
Szevasztok,
1,5 évig remekül döcögött az NSA325v2 -m transmission / külső elérés, ami kell. Na most mivel lejárt a T hűség és a gigabit net olcsóbb volt, mint az eddigi 50/15 -ös ezért átálltam.
Először hoztak vmilyen Huawei két antennás modem/routert , amibe az optikai kábel megy.Elvileg nekem elég is lenne ez, de ugye ebbe nem lehet freeDNS szolgáltatót állítani így utána szeretném kötni a nemrég T-től kapott D-Link DIR 842 -t.
Mielőtt erről kérdeznék, a Huawei -ben megnyitogattam a portokat (80 / 51413 / 9091, de a 9090-et vmiért nem nyitja ki ez a vacak hiába adom meg ezt is. Ez lehet oka annak, hogy a feltöltés nagyon csak esetleges ? Alig-alig töltenek tőlem pedig benn van vagy 20 sláger termék a sorban. Régen mindig maxon húzták tőlem a kölcsönzött virágokat.
Esetleg az lehet-e még a gond, hogy a NAS ip címét hagytam 192.168.1.175 -n, de a Huawei címe 192.168.1.254, annyi, hogy a NAS felületén ezt átírtam átjárónak.
A letöltés rendben van gondolom ez a Zyxel 13 mega /sec -nél többet nem tud.Nos ezek után, hogy álljak neki ? Nem vagyok egy nagy sztár a hálózati dolgokba, még nem néztem ezt a D-link -et de gondolom az nem működik, hogy abba megy közvetlen az optikai, vagy ?
Ha a Huawei után kötöm, hogy állítsam be hogy ő szórja a wifit és a portforward + freeDNS is azon menjen, a Huawei pedig csak modem szerepet töltsön be.Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Új, csomagolássérült Catler KM 8020 konyhai robotgép - 2 év bolti garival! -
- LENOVO T14 GEN3 l i7 1260P l 24GB RAM l MAGYAR BILL l SZÉP ÁLLAPOTBAN
- Új, felbontott Garmin Vívomove 3S Sport Rosegold Sand okosóra - 2 év bolti garival! -
- Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged