- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Onnan, hogy ez kurvára nem nagy hekkerség. Ebben az adatok megszerzése volt a truváj, ami után feltételezhetően teljesen mezei tranzakciók következtek. Miután a károsultak jelezték, hogy nem ők voltak az átutalók, gondolom, gyerekjáték volt megfigyelni a bandát. A Bitcoin se annyira biztonságos, hogy felhatalmazással ne legyen kivizsgálható egy tranzakció, az pl. egyből látszott, hogy merre ment a kriptovaluta. Még ha a felhasználót magát esetleg ki is zárták, előbb-utóbb mindenki hozzáférhetett a megkárosítása részleteihez.
-
-
oszi666
őstag
annyira szeretem, hogy a hackereknek mindig símaszkjuk van (:
ezt adják vajon az OKJ képzéshez? -
Jester01
veterán
Engem inkább ez a része érdekel: "a brit hatóságoknak feltűntek a gyanús tranzakciók, melyek Hollandiához voltak köthetők." Hogyan figyelik a bitcoin tranzakciókat? Miért? Mitől gyanús valami? Honnan tudják, hogy Hollandia?
-
atike
nagyúr
válasz
Depression #5 üzenetére
Nyilván...
-
atike
nagyúr
Annyi eszük van, hogy bányásszanak, de annyi nincs, hogy ne a ggogle.com-ról indítsák a keresést és a továbblépést...?
-
kisbalázs
tag
nekem a wizzair.nl is tetszik
csak saját felelősségre nyisd ha még megy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- A héten végre bemutatkozik az IO Interactive James Bond játéka
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- Brave
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest