- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
Új hozzászólás Aktív témák
-
És teljesen jó az üzemidő, az akku töltés alapján tényleg akkora, mint amit rámondanak, és két napot két simmel (4G+2G) simán elmegy úgy, hogy egyébként nem nagyon nyúlok hozzá (eleve nem vagyok egy nagy telefonsimogató, ebben a méretben meg tök felesleges nagyjából bármit megpróbálni rajta, bár megy a térkép, a navi, K&H app is feltelepült, ami azt hittem, hogy nyekeregni fog stb.). Igaz, se mobilnet, se helymeghatározás nincs bekapcsolva, mert minek. Sajnos egy nagyobbacska hibája van, ami a beszédhangerő. Hiába érteni jól egyébként, amit mondanak, iszonyatosan halk a hangszórója, a fülembe kell nyomni és akkor is csak csendes környezetben használható. Az utcán még nem próbáltam, de attól tartok, hogy ott elvérzik, ami szomorú - kihangosítva ugyanez a helyzet, pedig pl. a csengetési hangerő elfogadható.
Amúgy hotspotként teljesen jól funkcionál, azt próbáltam, mert a Samsung azért nálam van, de most csak így tudok netezni rajta. Ha volna benne NFC (meg ujjlenyomatolvasó) és kellő hangerő, simán hordanám magammal mindennaposnak. Eddig mindenki nagyot nézett, akinek mutogattam.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Na, ilyet még nem nyaltam. De szerintem sokan mások sem. Valahogy szembejött Banggood-on, volt kemény 19 ezer forint a...
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Az instabil gazdasági helyzet miatt nő a PlayStation 5 ára
- ASUS notebook topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest