Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz N€T0X|N #7 üzenetére

És teljesen jó az üzemidő, az akku töltés alapján tényleg akkora, mint amit rámondanak, és két napot két simmel (4G+2G) simán elmegy úgy, hogy egyébként nem nagyon nyúlok hozzá (eleve nem vagyok egy nagy telefonsimogató, ebben a méretben meg tök felesleges nagyjából bármit megpróbálni rajta, bár megy a térkép, a navi, K&H app is feltelepült, ami azt hittem, hogy nyekeregni fog stb.). Igaz, se mobilnet, se helymeghatározás nincs bekapcsolva, mert minek. Sajnos egy nagyobbacska hibája van, ami a beszédhangerő. Hiába érteni jól egyébként, amit mondanak, iszonyatosan halk a hangszórója, a fülembe kell nyomni és akkor is csak csendes környezetben használható. Az utcán még nem próbáltam, de attól tartok, hogy ott elvérzik, ami szomorú - kihangosítva ugyanez a helyzet, pedig pl. a csengetési hangerő elfogadható.
    Amúgy hotspotként teljesen jól funkcionál, azt próbáltam, mert a Samsung azért nálam van, de most csak így tudok netezni rajta. Ha volna benne NFC (meg ujjlenyomatolvasó) és kellő hangerő, simán hordanám magammal mindennaposnak. Eddig mindenki nagyot nézett, akinek mutogattam. :D

[ Szerkesztve ]

Sent from my keyBoard

Új hozzászólás Aktív témák