Hirdetés
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Normálisan kezelték, és majdnem sikerült jó pizzát küldeni. A másikat megehetted, és remélhetőleg az újhoz sem járt "extra". Hasonló esetben más pizzériánál nem így mennek a dolgok.
Elég sok pizzát rendelek, így gyakrabban futok bele félresikerült dolgokba. Az ilyen esetekben történő ügyintézés cégenként eltérő. Pár példa:
Best pizzéria:
Ők visszakérték a másikat és küldtek egy újat. Semmi gond nem lett volna vele de ilyen sótlan tésztát és feltéteket az életben nem ettem, semmi íze nem volt.
Egyszer berágtam rájuk, mert zárás előtt fél órával leadott rendelésem elveszett az éterben. Megírtam nekik hogy rosszul érintett mert későn értem haza munkából és kurva éhes voltam. Végüli rendeltem máshonnan. Másnap a tulajdonos felhívott, elnézést kért, és mondta hogy ha legközelebb rendelek ingyen küldik.Dr. Pizza:
Elnézést hogy nem olyan volt mint amit vártál, legközelebb jobban figyelünk és küldünk üdítőt és édességet ajándékba.Forte:
Gagyi kiszállított pizza reklamációja telefonon vagy személyesen? "Nagyon sajnáljuk, legközelebb jobban figyelünk".
Facebookon kétszer küldtem nekik privátot amiben szerepelt a pizza fotója és kultúráltan leírtam hogy ez így nem frankó, színvonal alatti. Volt például két és fél sajttal érkezett négysajtos pizza, amin több volt a szósz mint a sajt, de bacon helyett zsírszalonnás produktum is. Válasz, "nagyon sajnáljuk, legközelebb jobban figyelünk", majd letiltottak.
Ismerősöm múltkor egy százassal kerekített 2000-re, a futár megkérdezte hogy "és a borravaló?". Én biztos elküldtem volna a picsába hogy add a lóvét és vidd a szarodat a picsába.Panaszkezelés náluk? Ugyanmár.
Apránként adagolt, végül 21%-os áremelés és pofátlan futárok... Ezt érték el ebben az évben. Ki is vágtam egy képet, vannak még le nem tiltott bírálók:Ezért inkább hanyagolom őket. Sajnálom mert régebben jók voltak.
Más:
Nem pizzéria de volt egy görög étterem ahonnan rendeltem és 60 perces kiszállítást írtak. 92 perc után felhívtam őket hogy mizu, mert rohadt éhes vagyok ám. Mondták hogy ne haragudjak, volt valami gondjuk a nettel, mit fogadnék el kárpótlásként? Mondtam hogy ha küldenek egy üdítőt vagy valami édességet, túlteszem magam a dolgon. Végül küldtek az étel mellé üdítőt, édességet, és elengedtek 15%-ot az étel árából. Még a végén én voltam zavarban a futár előtt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Parfüm topik
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Eredeti játékok OFF topik
- Mobilinternet
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- FM1 FÉLKONFIG, Gigabyte GA-A75M-DS2, AMD A4-3420, 4GB DDR3 Memória
- T14s Gen3 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- XPS 15 9500 15.6" FHD+ IPS i7-10750H GTX 1650Ti 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam új akku gar
- asrock b660 pro rs+intel 14600k+64gb ddr4 csere ps5 pro ra!
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest