Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom. Csomónak csómó volt, ami 1-2 nap alatt alakult ki, majd ugyanennyi idő alatt be is gyulladt és igen csúnya lett. Könyöknél - persze, hogy jobb oldalt - emiatt a kezem teljesen használhatatlan lett. Elég nehéz volt az orvosokból kihúzni bármit, mert ha nem kérdeztem, nem mondtak semmi értelmeset vagy konkrétat. Labor eredmény meg a mai napig nincs meg, pedig vettek belőle mintát, így kíváncsi lennék rá. Egy gyulladás felnyitását nem kívánom senkinek, de tényleg. Az, de pláne a másnapi sebtisztítás, hát megismertem milyen, amikor csillagokat lát az ember a fájdalomtól. De sok múlt azon a dokin is, aki csinálta. Akihez meg utána kerültem, meghalt szegény.
-
Szerencsére, amiről szó van, nem fenyegetett különösebben semmilyen téren (nem belső és csak kisműtétek voltak), viszont elég kellemetlen volt és magyarázat nincs rá.
Viszont mozogni valóban többet kellene... még nem tudom mit, nagyon rosszul bírom a meleget (ezt mondjuk ki is kellene vizsgáltatni, mert szakad rólam a víz 3 perc után), de majd kitalálok valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GTA V
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elite: Dangerous
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest