Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyébként meg ne hogy azt hidd, hogy az MX számodra furcsának tűnő dolgai amiatt vannak mert nem systemd-s.
Dehogy, nem emiatt gondoltam én furcsának az MX-et, rosszul fogalmaztam biztosan akkor. Ne feledjük, hogy a 6 év első x évében jó pár tucat disztrtó használtam én is a systemd előtt, akkor se tűnt fel, hogy az nem systemd-s, utána se tűnt fel, hogy most már azok, kivéve az említett dolgokat, mint a services meg egyéb apró változások.
Egyébként meg ezzel a windowsos gondolkodással nem hülyének akarlak nézni vagy bántani, de amiket most a legutóbbi időben felhoztál, az mégis a wines gondolkodásra emlékeztet. Felhívtam
Hülyének titulálhatsz bármikor, az nem zavar túlzottan, én is nézek időnként hülyének másokat és említést is teszek eme tényről szofisztikáltan. De ez a wines gondolkodás kicsit erős volt.
Nem is emlékszem már a 6 évvel ezelőtti Win7-re.....Neked azért tűnik ennyi minden furcsának, mert túlzottan hozzászoktál az egyféle Mint, egyféle Cinnamon koncepcióhoz.
Ebben lehet valami, szoktam is emlegetni, hogy jó ideje csak felrakom a Mint Cinnamont és használom, bár belegondolva ez nem is tűnik annyira rossz dolognak. Mrt ugye mi van, ha pont ez a célja a galád Minteseknek? Én meg ugye várom évek óta, hogy a sok áldozat, akinek a gépére felraktam, hívjon, hogy jajjjmicsináljon most, de nem hívnak. Szóval jó ez így.
Most mivel valami teljesen eltérőt szeretnék és nincs már MX-em, másik topikról beugrott, hogy Winx-et rakok fel. Ez nektek is jó, mert benneteket tuti nem foglak kérdezgetni, Winx topikosokat meg főleg nem.
Ugye systemd-mentes oprendszer kell most, márpedig a Winx is az! Szedhetem is szét a 850 EVO-s pendriveomat.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Jura Impressa C5 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem is emlékszem már a 6 évvel ezelőtti Win7-re.....