- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Az világos, hogy nekik az a jó, ha mindig csak kis pozitív változás van. Ez érthető, és valahol el is fogadható, egészen addig, amíg tényleg minden téren legalább stagnálás van. Amikor viszont az újabb rosszabb, na azt nehezen tudom elfogadni
. Mondjuk én félig-meddig ráérek, nem célom, hogy mindig a legfrissebb cucc legyen a kezemben, pláne nem csillióért. És végképp nem muszáj, hogy az egy Samsung legyen. Utoljára 2011-ben volt Samsung telefonom.
""Lassan már majd a kamera felbontását is növelhetnék újra."
Az a fránya fizika. ha növeled a felbontást, de a szenzor méretet nem akkor kisebb pixelt, zajosabb lesz. Ha növeled a szenzort, így marad a pixelméret, de nehezebb fényerős optikát fejleszteni."
Igen. És? (Valamelyest értek a fotózáshoz, szóval ez a része világos volt.) Mint ahogy írtam, nem feltétlenül lenne jobb a 16 MP, de egy próbát megérhetne. (Lehet amúgy, hogy kipróbálták, és nem lett jobb.) A zaj meg megfelelően alacsony ISO-n (mondjuk 800-ig) simán lehet, hogy abszolút tolerálható lenne. Amúgy akár tehetnének bele valamivel nagyobb szenzort is, és ha még nem is 30%-kal lenne nagyobb, akkor is a pixelméret közel akkora maradhatna, mint 12 MP-nél. Az optikák meg már most is nagyon fényerősek, az S9-nél már f/1.5 is van, ami nagyon durva.
"ufs 2 is olyan gyors nehéz észrevenni ha ufs3-ra cserélnék."
A sávszélessége 600 MB/s sávonként, maximum 1200 MB/s. Már az S8 is valami 7-800 MB/s-nél járt, az S9 nyilván nem lassabb attól, szóval az S10-be már jó eséllyel kerülhetne (pláne mondjuk 128-256 GB méret esetében) olyan flash, amihez már kellene az UFS 3.0. Mondjuk az tényleg egy érdekes kérdés, hogy a benchmarkokon kívül lenne-e bármi más értelme...
"Infra újra kihalt, FM rádió csak az olcsó modellekben, jacket most a sony adta fel, és a huawei is elhagyta már pár modellben. Kérdés a Samsung mikor adja be a derekát, vagy az LG."
Én nem értem azt a baromi nagy FM-ellenességet, szerintem még bőven nincs mindenhol DAB (vagy csak le vagyok maradva?). Az infra szerintem hasznos (pl. TV távirányításhoz jópofa), a jack hiányáért viszont szarjanak sünt. Nem tudom, hogy ez tényleg egy evolúciós lépés-e (szerintem nem), vagy csak azért kell csinálni, mert ha már az Apple volt olyan trendi, hogy elhagyja a jacket (az ő vásárlói már úgyis hozzászoktak a cuccaik eldobálásához meg az inkompatibilitáshoz
), akkor már a többi gyártónak is feltétlenül követnie kell?
Amúgy ez a "kicsit drágább tőle a telefon" egy nettó baromság. Ha a közel 300k-s árba nem fér bele egy néhány Ft-os jack csatlakozó, akkor kerüljön inkább 301k-ba a telefon, de jack csatlakozóval. Vagy akkor cseréljék le nekem a több 10k-s fejhallgatóimat ingyér' type C-s csatlakozójúakra
. Igen, átalakítóval is megoldható, de azt meg nem szeressem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest