- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ami elmegy már ilyen 4-5 órát, az nem vészes szerintem. A jobbak elmennek 8-9-et is (most valamelyik Huaweiről írta ezt egy tulajdonos). Ennyit szerintem nem sokan hallgatnak egy nap zenét.
A BT-nek amúgy az az előnye is megvan, hogy ha a fülesed amúgy jó minőségű, akkor szarabb telefonról is jól szól, mert nem a telefon dolgozza fel a hangot, hanem a fülesben történik minden. Oneplus 5-nél nagyságrendekkel szebben szól a BT fülesem, pedig az egy 150 ezres telefon, felső kategóriás hardverrel...tixem: Hajrá. Én meg 1 perc után letettem, hogy inkább a csend. Ahogy a többi ilyen világmegváltó kínai csodát is általában. Alsó kategóriában a Piston 3 volt egy elég jól sikerült termék, de már nem gyártják egy ideje.
Lehet, hogy sok pozitív vélemény van, de rengetegen egyszerűen nem hallottak mást az ilyen vacak Marley meg Skullcandy meg Sennheiser füleseknél, nyilván tetszik nekik valami, ami lehet, hogy picit jobb is, és töredékébe kerül. Attól még nem lesz jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sorozatok
- Gyúrósok ide!
- Kína betilthatta az NVIDIA AI gyorsítók vásárlását
- Apple asztali gépek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Adobe Indesign
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest