- kemotox: Ki érti ezt?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VateRicsi
aktív tag
válasz
DarknessHope #19 üzenetére
Már kijött a 3D utódja, 3D max néven, itt van róla a hír.
Bocsi, nem olvastam el az előző hsz-t, abban is pont erről van szó. Na mindegy, most már nem szerkesztem át valami teljesen másra...
-
VateRicsi
aktív tag
Szerintem nagyon komolyra sikerült, bár a kinézette elég átlagos, ebben a Sony mobilok jobbak. Az akku növelése kihagyhatatlan volt, így sem fogja túl sokáig bírni ilyen hardverrel. A 2X nálam egy napot se nagyon bírt, ebben a Samsungok valamiért jobbak.
enginev3.0: Elhiszem hogy még az SGS2 se jön be neked, mert műanyag, de az tény hogy iszonyat király teló! Nincs olyan terület amiben ne nyújtana kiemelkedőt, legyen szó a kijelzőről, kameráról, videólejátszásról, sebességről, akksiról vagy bármiről, egyszerűen a mai napig tökéletes mindenre. Nekem a formája is tetszik a vékonysága, meg a hátlapja miatt. Egyedül az anyaghasználatban jobb a HTC, de nekem teljesen megfelel a Samu is, nem recseg-ropog, nincsenek rajta hézagok, stb. A teljesítmény fontosabb és abban az i9100 sokáig verhetetlen volt és még most is elég bármire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Padavan firmware
- BestBuy topik
- Jövedelem
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- iPad topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Boya BY-M1 mikrofon
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest