- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naras
őstag
Fogtam már iPhone - t a kezemben, nem igazán voltam elájulva tőle...
Egyébként meg, valamit félreértettél, nem fikáztam egy sort sem, épp azt írtam, hogy annak való, aki nem akar vele vacakolni, és jó neki a keretek közé zárt, beszabályozott felhasználás, és a cserébe kapott stabilitás, hiszen vajmi keveset ért hozzá, hogy kissé komplikáltabb dolgokba kezdjen.
Jómagam pont, hogy szívesen elvacakoltam az Androiddal, bár el egyszer sem szállt a frissítés, persze akadtak gondok, de legalább volt mit megoldani. "Hackelni" is jó móka, most sem a gyári ROM van rajta (CM7 rlz), persze ezt vállalkozó kedvű iPhone tulajok is megtehetik, biztos jó dolog a Jailbrake is
Blyan: Hát, azért az átlag iPhone tulajok fejvesztve, fröcsögő nyállal rohantak megvenni az újabb típusokat, amint azok kijöttek, és nem 2-3 évente (leszámítva a legutóbbit, ami csak egy újabb bőr volt a 4esről, mégis rekordokat döntött), nem sok ember kezében látok 3ast manapság (max aki használtan vette, mert másra nincs pénze, de részesedni akar az iRzérbű). Az androidos piac meg sokkal szerteágazóbb, rengeteg típus létezik, minden kategóriában találhatsz magadnak, persze, hogy az emberek gyakrabban csereberélnek. Frissítéseket meg mindig megkapják a csúcsmodellek (iPhone - ból meg ugye csak az van, bár úgy tűnik az Apple is kezd rájönni, hogy nagyobb piacot tudnak lefedni, ha több réteg számára adnak ki új telefont, majd kiderül mi lesz vele)
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest