Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Varoz
addikt
Up neki! Meg kéne ismételni valamikor.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
-
Varoz
addikt
Mi? Mi? Mi?
Mondjuk olyan burzsuj helyen úgy is kilógnék a sorból.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
-
DeFranco
nagyúr
Very Insane Psychopats of PH! találkozó?
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
-
művésznő4
senior tag
Jaajj és fiúk, nektek ígértem, hogy megmutatom majd Kiss Ádámtól a "DIKK"-et 4:07-től 10:32-ig nézzétek!
-
művésznő4
senior tag
válasz Brutális eb #3 üzenetére
Hát igen, változnak az idők.... Bár ez is csak egy pillanatnyi állapotom volt. Ettől még 4-5 évvel ezelőtt is voltam nőies annak ellenére, hogy akkor épp nadrágot viseltem.
-
Brutális eb
addikt
Kedves művésznő4 megasszonyosodott(Nyami mmmmmmmm) pláne ehez képest:
[ Módosította: philoxenia ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Mr.Csizmás
titán
legközelebb vegyetek be engem is
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Varoz
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Apple notebookok
- Interactive Brokers társalgó
- One mobilszolgáltatások
- E-book olvasók
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM