- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zazika77
csendes tag
-
jamesnorrish
csendes tag
Megjelent a piacon az ATD netbook érintőképernyős forgatható kijezős hordozható számitógépe ATD pc-1028 ---- ja és 99990 HUF
10.2” LED érintő képernyő,90°/180°forgatható kijelző,„Kézírás funkció”,Hordozható szuper vékony kivitel,Zongora lakk-fekete megjelenés,Beépített kamera 1.3 MP, Intel Atom N270 processzor,160GB HD, Magyar nyelvű billentyűzet, WI-FI, 1.35KG(beépített akkumulátorral), Operációs rendszer Windows 7 Demo verzió
szerintetek megéri ?
-
nebali
tag
heló nekem 2710p-m van ez még csak nem is érzékeny az ujjamra csak a cerkára (wacom, naon jó) és mégis kanapén ledőlve néha sokkal jobb mint karfás forgószékben ülni. még na nagy is a szék. a multi touch azért jó mert képessé válsz két és három karaktert egyszerre lenyomni v lenyomva tartani a screen-en. ctrlaltdel ctrlc stb.. hadd ne soroljam. ja és win7 (pista is) alatt a cerkával beírt szöveget azonnal digitalizálja is. vagy ne is beszéljek matte paintingről.
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Geönczy
aktív tag
-
Zanik
addikt
Persze, ezt nem vitatom.

De azért van egy csomó olyan járulékos dolog (szoftver, garancia, szerviz, higiénia!, stb.), ami miatt talán még mindig jobban megéri egy kórháznak több pénzt kiadnia egy speciálisan orvosi környezethez tervezett hardverért, mint egy átlag felhasználásra szánt "konzumer" tabletért. Szerintem.
-
törölt tag
Erre számítottam.

Meglehetősen gyakran használok touchscreent. Nagyon könnyen hozzászoktam. Sokszor a sima monitorokon is elkezdem nyomkodni a képet.
Gondoltam, hogy a multi-touch rátesz még egy lapáttal. 
-
JohnyBlue
addikt
-
Rickenstein
senior tag
Multitouch-monitort már használtam: Egy élmény volt!
Ahogy a weboldalakat tudod görgetni, nagyítani lapozgatni oda-vissza, az sokkal gyorsabb, mintha egérrel csinálnád! A billentyűzet még szükséges, mert a képernyő billentyűzet lassú, de az egérfunkciókat javarészt ki lehet váltani multitouch-al.
-
L3zl13
nagyúr
-
Zanik
addikt
-
JohnyBlue
addikt
Ne csak szimplán egy átlag felhasználó szempontból nézd a készüléket.
Példül nállunk a dokiknak tök jól jönne egy-egy ilyen készülék amivel vizitkor a betegek mellett simán tudna lapozgatni, a beteg laboreredményei, rtg, ct, és miegymás felvételei közt. Úgy, hogy nem kell klaviatúrát vagy egeret használni. -
.mf
veterán
Ja, aztán az akku, ami evvel a szumma 4W-os platformmal bír 5 órát, annak a 18 (Neo DC) + x (780G) + y (SB) W-os platformjával bírni fog... 1 órát?
Inkább valamelyik erősebb Z-szériás Atom illik bele, az 1.33-as mellett van még 1.6, 1.86 és 2.0GHz-es is.Miért is nem lep meg, hogy nem írják oda az árát...
-
törölt tag
Van valakinek már multi-touch-os tapasztalata?
Mennyire használható ez a technika?
Pláne egy mobil gépen... -
Kendek
MODERÁTOR
Tényleg, ezt most összeötvözhetnék a tegnapi, ennél kicsit erősebb AMD belsős netivel, aminek kicsit nagyobb a képernyője is és máris szuper lenne, főleg kisebb kávával. A múltkori tesztből is az jött le, mármint az érintőképernyős netivel, hogy ez a pici Atom eléggé gyenge hozzá.
-
Zanik
addikt
-
madgie
titán
-
mephi666
nagyúr
az érintőképernyőt eddig csak a ms-ék többmilliós dohányzóasztalánál láttam hasznosnak, de az egy "kicsit" nagyobb felület és azon el lehet szórakozni rendesen... a képeket meg pillanatok alatt lehet forgatni mindenki kedve szerint... (és ez csak 1 alap funkció a sokból) telefonoknál sem tervezek érintőképernyőst venni, a hagyományos gombok szerintem sokkal precízebbek (lapított notibillentyűt is ezért nem szeretem, mert nem érzem rendesen a különálló billentyűket és gyakran mellényomok) és több helyről hallottam, hogy pl. hidegben nem valami jól szuperálnak...
az 1.3as atomtól pedig nem várok világmegváltást... érdekes koncepció az egész, de kevésbé életképes...

-
AS
félisten
-
hétalvó
addikt
es ez hany ev mulva lesz kaphato? olyan lesz mint az ionos netbook?
nekem bejonne tokeletes htpc touch pados kijelzovel

-
Integra
titán
mondja már meg valaki miért jó tapicskulni a képernyőt?
a klavit teljesen nem váltja ki, így meg csak extra idő még a képernyőt nyomogatni.
továbbá miért jó hogy összecsúsznak a képek és ilyen ferdék? ez cool? vagy trendi?
tényleg van, aki így nézi a fotóit? -
kovsol
titán
Eee Storage szolgáltatás csak szerintem nem ér sokat? A magyarországi átlagos feltöltési sebességgel tuti telerakom az 500GB -t.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Filmvilág
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Macbook Pro 14" M1 Pro 2021 - 10 GPU, 14 CPU, 16 GB / 1 TERA - garancia (112)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás - 8/256GB, touchbar - 37 ciklus, garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 2020 - 8 GB / 512 GB, touchbar - garancia (29)
- MacBook Air M3 15 inch -- 8GB RAM, 256GB SSD -- 1 év garancia
- Újszerű, garanciális Macbook Air M2 13" 8 GB / 256 GB - Hibátlan! 95% akksi!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

Gondoltam, hogy a multi-touch rátesz még egy lapáttal. 
Inkább valamelyik erősebb Z-szériás Atom illik bele, az 1.33-as mellett van még 1.6, 1.86 és 2.0GHz-es is.