Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
válasz
alkatraz3000 #10 üzenetére
Disa rendben van, azt már csekkoltam, a vanosnak utánanézek. Nem szoktam rettenet gyorsan menni, a 30D-nek sem tudom, mennyi volt a vége. 🙂 Alkatrészre van forrásom, a generátor felújítás is olcsón megvolt.
-
alkatraz3000
senior tag
esetleg még a DISA szelepet lehet érdemes megnézned. szeret leszakadni a tengely, aztán a lapát elindul felfedezni a motor belsejét. alin pl lehet kapni olyan felújító szettet, ami fémből van. nem olcsó, de végtelenségig jó lesz az egész és egyszerű megcsinálni. nekem is volt m54b22 szerettem. 210-et ment pályán, de egy tartós vágtatás után azért kelepelni kezdett, pedig motul 5w30-al jártam.
nem tudom a VANOS-od milyen állapotú lehet, de esetleg azt is érdemes felújítani. ha kiveszed a csapágyat belőle, akkor kb 5000 ft-ért bármelyik csapágy boltban lerendelik neked a 4-et minta alapján. Koyo/SKF minimum. A rattle ring szett tömítésekkel meg szintúgy aliexpress 5000-ért és patika lesz.
-
Grat. hozzá. M54-nél ellenőriztesd alkalomadtán az olajpumpát, mert az az achilles sarka ezeknek a motoroknak, ill az E46-nál a hátsó felfüggesztés szered kiszakadni/rohadni a helyéről.
A DSC szépen elveszi a nyomatékot, nehogy megcsússz vele, illetve a szívó motornál nincs az a hirtelen hátba vágó érzés mint bármelyik turbósnál.
Én is nézegettem az E46-ot, de túl sok fut belőle. Ha végig sétálok kb bármelyik nagyobb utcán, tuti parkol vagy 2-3 darab.
-
-
Ne polírozd a lámpát, nem éri meg a vesződést- cseréld le és a langyos vizelet meg fog indulni a lábad szárán a különbség láttán
-
Mr X
veterán
Az a poén, hogy AutoDoc is árulja, oda van írva, Rotovis generátor, a képen meg ott vigyorog a Bosch logo rajta.
HussarF:
Dehogynem, a 156-os már nincs meg, de a 147 még ott áll a ház előtt.
Van, amiben egyik jobb, van, amiben a másik. A 147-es például jobban megy, rugalmasabb.
-
Az olasz vonal nem jött be?
-
törölt tag
Kína gagyirátor, volt vele érdekes kalandom, ha meghúzták az összefogató csavarokat beleért a forgórész az állórészbe, ha lazán hagytad akkor fütyült.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az utolsó bejegyzés óta történt pár dolog. Az első, hogy a 30D automata váltó wandlere megint elkezdett szólni. Nem...
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Filmvilág
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple asztali gépek
- Politika
- Google Chrome
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest