- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zicokuka
senior tag
Az Fx-ek nem annyira rosszak mint a hírük, de talán rosszkor dobták piacra amikor még nem volt szükség sok szálra. Fx kisėrlet volt inkább aminek azért sok nyűgje is van, de nem csodálnám ha a mai progikban hozná egy Sandy I7 erejėt. Nekem se volt sose Fxem nem is vágyom rá
Ebben a szegmensben egy Intel sokkal jobb alternatíva.
-
DraXoN
addikt
határozottan jó érték, az én 8320am 4.4ig jut 1.45Val.. és ott egy [Thermalright MACHO REV.A (BW)] se tudja lehűteni pedig nem a gyári hanem egy annál közel 2x nagyobb fordulatú és légszállítású venti próbálja lehűteni jól szellőző házban ... (víz kéne neki a továbbmenetelhez, de ez egy "gyenge" példány) (pedig még egyenesre polírozást is kapott a venti talpa ami szintéh hozott vagy 5-6 fokot)
-
GgG91
tag
Azt mondom jól gondolod, nekem az FX 8300 1.425v-al tudott 4,7Ghz-et vízhűtéssel.
5Ghz-ig meg se állj az új hűtővel -
Med1on
aktív tag
Ez szerintem egy kifejezetten jó eredménynek számít. Valószínűleg érdemes is lesz megmaradni ennél, mert hatalmas tartalék még feszültségemelés után sem lesz benne, ellenben könnyen átalakul kazánná.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Őszintén szólva számomra sosem voltak meggyőzőek az FX processzorok, ennek ellenére legalább annyira szerettem volna...
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gyúrósok ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil flották
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest