Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zicokuka
senior tag
Az Fx-ek nem annyira rosszak mint a hírük, de talán rosszkor dobták piacra amikor még nem volt szükség sok szálra. Fx kisėrlet volt inkább aminek azért sok nyűgje is van, de nem csodálnám ha a mai progikban hozná egy Sandy I7 erejėt. Nekem se volt sose Fxem nem is vágyom rá
Ebben a szegmensben egy Intel sokkal jobb alternatíva. -
DraXoN
addikt
határozottan jó érték, az én 8320am 4.4ig jut 1.45Val.. és ott egy [Thermalright MACHO REV.A (BW)] se tudja lehűteni pedig nem a gyári hanem egy annál közel 2x nagyobb fordulatú és légszállítású venti próbálja lehűteni jól szellőző házban ... (víz kéne neki a továbbmenetelhez, de ez egy "gyenge" példány) (pedig még egyenesre polírozást is kapott a venti talpa ami szintéh hozott vagy 5-6 fokot)
-
GgG91
tag
Azt mondom jól gondolod, nekem az FX 8300 1.425v-al tudott 4,7Ghz-et vízhűtéssel.

5Ghz-ig meg se állj az új hűtővel
-
Med1on
tag
Ez szerintem egy kifejezetten jó eredménynek számít. Valószínűleg érdemes is lesz megmaradni ennél, mert hatalmas tartalék még feszültségemelés után sem lesz benne, ellenben könnyen átalakul kazánná.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ebben a szegmensben egy Intel sokkal jobb alternatíva.