Hirdetés
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Már vártam ezt a kommentet is.

Nagyon sok ideig voltam Windows használó is, de mindig azon kaptam magam, hogy az első dolgom az, hogy SSH-zok a távoli szerverre. Most ezért nincs sok értelme számomra winen maradni. Amúgy meg böngészni és programozni bőven jó a Linux is. És ami főként lenyűgözött, hogy sokkal kevésbé melegedett a gép és pl a laptopom Windows-szal 6 óra alatt feladja a harcot, Arch-csal meg lazán ment 8 órát is, ami durva. Meg úgy összességében szerintem a Linux gyorsabb és ma már azért vannak olyan grafikus felületek tőle, hogy dobsz egy hátast tőle. Ha Win és Linux közt kellene választanom, azt hiszem sose térnék már vissza Winre. Az tény, hogy van pár hiányosság, de jelentéktelen a wines ármányokhoz képest.

Viccet félretéve megértem azt, akinek a win jön be jobban, nekem abszolút pozitív csalódás évről évre a linux és nem igazán vágyom vissza. Játékra, zene és videószerkesztésre, illetve egyéb specifikus dolgokra még mindig kényelmesebb talán a win, de amire én használom, arra tökéletes.
De egyébként pont felraktam egy Windows VM-met, hogy kipróbáljam a win11-et. Hát ne tudd meg, 3 órát vártam, míg az NVMe-n lefutott az összes frissítése. Kegyetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Marathon (2025)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max szinte új, teljes csomag, karácsonyi ajándéknak is tökéletes!
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD Nvme
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, számla, 6 hó gar - több db
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest