Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Pitterix: Gyógytorna
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Nekem személy szerint egyáltalán semmi bajom nincs a parancssorral, sőt. GUI-t csak azért tartok, hogy ne nézzenek különcnek, általában az első dolgom felcsapni egy terminált, és ott kontárkodom egészen addig, amíg többet nem bootol be a rendszer.

Bevallom, a cikk írásával az volt a célom, mint általában mindig, hogy ledokumentáljam magamnak későbbre a tapasztalatokat, rendszerezzem picit őket, illetve az is közrejátszott, hogy kicsit kiábrándultam az Arch-ból és nem szeretek olyan rendszereket használni, amit nem érzek teljesen magaménak. Az Arch-csal kapcsolatban is felmerült bennem jó pár ellentmondás, amire nem igazán találtam választ, ezért megírtam, mint tapasztalat és hála az égnek, rendbe tettétek a legtöbb fogalmat a fejemben a komment szekcióban, amiért marha hálás vagyok!

A KDE kapcsán meg... Abszolút nem negatívként értettem. Korábban i3-mat használtam a laptopomon és volt egy ilyen történetem, hogy a vonaton linuxozva kipécézett magának a mellettem ülő úriember és megkérdezte:
Nincs pénze windowsra, vagy miért használ ilyen használhatatlan felületet?
És ez nem egyedüli eset volt, elég sokan megbélyegzik az embert, hogy vagy kocka, vagy <akármi más>, csak mert linuxot használ. Nem célom másoknak megfelelni, vagy behódolni, amikor tudom, hogy feleslegesen tenném. A lényeg, hogy nekem így kényelmes.
Amit viszont megfigyeltem, hogy egy KDE-t is tartva a rendszeremen egyre kevesebbszer kapom meg ezt a kommentet, van aki teljesen windowsnak nézi az alap GUI-t amit nem is csodálok, mert a Breeze erőteljesen hajaz a wines elképzeléshez. És nekem is nagyon tetszik, hogy a KDE ilyen szinten testreszabható és ilyen profik az alap témái.
A Fedorán is meglepődök mostanság, hogy még azt is elérték, hogy a SecureBoot simán menjen, mert szereztek aláírást. Hihetetlen.

Új hozzászólás Aktív témák
- Saab, Volvo topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Fujifilm X
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- További aktív témák...
- Eladó Sony CS-széria házimozi szett hibátlan működéssel, megkímélt állapotban
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Lenovo ThinkPad L480 i5-7300u / 14" FHD IPS / 8GB / 256GB m.2 SSD / jó akku /
- PRÉMIUM WHITE PC - 9800X3D / 9070 XT Hellhound Spectral White OC / ASRock X670E Taichi Carrara (L)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest