- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoo8800
veterán
válasz
cskamacska #58 üzenetére
Olyan nagyon sok torrent van fenn, hogy megéri azt az 1500-at.
De elég átb.szós, hogy utólag tudod meg, hogy fizetni kell a regisztrációért... -
Ateszzero
őstag
válasz
cskamacska #58 üzenetére
Jól mondod, nem is fizettem én se soha torrent oldalért, és még átgondolom 100szor is hogy befizessem-e az 1500-at.
-
cskamacska
addikt
-
Ateszzero
őstag
Köszönöm a válaszokat és Darál0w-nak a privátokat. Tehát nem kamu, ez a lényeg.
Ha fizukor utalnak , valószínű befizetek egy acc-ra valót. -
The DJ
addikt
MOD: A hozzászólások is tanulságosak.
-
Ateszzero
őstag
Sziasztok.
Napokkal ezelőtt feliratoztam a meghívó igénylésre az eredeti ncore oldalon.
Ma reggel kaptam egy üzit hogy kaptam meghívót:
"
Tisztelt jelentkező!Az elmúlt pár hétben éltél az ncore.cc oldalon elérhető lehetőséggel, mellyel az oldalhoz történő csatlakozási szándékodat fejezted ki.
Ígéretünkhöz híven, elérkezett a pillanat, amikor regisztrálhatsz és ezzel teljes jogú tagjává válhatsz az ország legnagyobb és legnépszerűbb tartalmi közösségének.
http://ncore.cc/register.php?key=564e0e521c1dfbaca24e947a3cc6dd8a76297e3d3a64fb87692b5647070389e0
A regisztráció április 30-a éjfélig lesz elérhető.
Siess, hogy le ne maradj!
Üdvözlettel: az nCore csapat
http://ncore.cc"Ráklikkeltem a linkre, regisztráltam, majd aktiváltam magam , erre belépés után rögtön ez fogadott.
Szeretném magam teljes jogú taggá tenni , ezért tervezem hogy támogatom az oldalt ezen a "talalka.hu" oldalon keresztül , de gondoltam előtte azért megkérdezem nem-e kamu a dolog.
Merjek pénzt áldozni bele vagy csalás , illetve meddig élhetek a lehetőséggel mert majd csak május 2-3 körül tudok pénzt küldeni.?
Egyébként spam-ként jött az e-mail , telón meg normális e-mail-ként. -
dízelracer
őstag
Dehogy vettem. 1: Én ha pénzt adok ki valamire megnézem, hogy mire. 2: Hidegen hagy az ncore. Haver acc.-ával be szoktam lépni néha ha kell valami, nem tudom mit van mindenki hasra esve tőle. Ugyanaz van az fent mint a microbit-en. Mire fel ez az ncore hype-ot leginkább az iphone hype-hoz tudnám hasonlítani. Semmi extra csak a fanboyok örömködnek ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Jövedelem
- Steam Deck
- Nova 13, Mate X6 és kiegészítők jönnek a magyar piacra a Huaweitől
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- ELADÓ ASUS Vivobook 15 (X1504VA) Notebook - 15,6" Intel i5-1335U, 8GB, 512GB SSD, Win11
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT HUN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged