- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoo8800
veterán
válasz
cskamacska #58 üzenetére
Olyan nagyon sok torrent van fenn, hogy megéri azt az 1500-at.
De elég átb.szós, hogy utólag tudod meg, hogy fizetni kell a regisztrációért... -
Ateszzero
őstag
válasz
cskamacska #58 üzenetére
Jól mondod, nem is fizettem én se soha torrent oldalért, és még átgondolom 100szor is hogy befizessem-e az 1500-at.
-
cskamacska
addikt
-
Ateszzero
őstag
Köszönöm a válaszokat és Darál0w-nak a privátokat. Tehát nem kamu, ez a lényeg.
Ha fizukor utalnak , valószínű befizetek egy acc-ra valót. -
The DJ
addikt
MOD: A hozzászólások is tanulságosak.
-
Ateszzero
őstag
Sziasztok.
Napokkal ezelőtt feliratoztam a meghívó igénylésre az eredeti ncore oldalon.
Ma reggel kaptam egy üzit hogy kaptam meghívót:
"
Tisztelt jelentkező!Az elmúlt pár hétben éltél az ncore.cc oldalon elérhető lehetőséggel, mellyel az oldalhoz történő csatlakozási szándékodat fejezted ki.
Ígéretünkhöz híven, elérkezett a pillanat, amikor regisztrálhatsz és ezzel teljes jogú tagjává válhatsz az ország legnagyobb és legnépszerűbb tartalmi közösségének.
http://ncore.cc/register.php?key=564e0e521c1dfbaca24e947a3cc6dd8a76297e3d3a64fb87692b5647070389e0
A regisztráció április 30-a éjfélig lesz elérhető.
Siess, hogy le ne maradj!
Üdvözlettel: az nCore csapat
http://ncore.cc"Ráklikkeltem a linkre, regisztráltam, majd aktiváltam magam , erre belépés után rögtön ez fogadott.
Szeretném magam teljes jogú taggá tenni , ezért tervezem hogy támogatom az oldalt ezen a "talalka.hu" oldalon keresztül , de gondoltam előtte azért megkérdezem nem-e kamu a dolog.
Merjek pénzt áldozni bele vagy csalás , illetve meddig élhetek a lehetőséggel mert majd csak május 2-3 körül tudok pénzt küldeni.?
Egyébként spam-ként jött az e-mail , telón meg normális e-mail-ként. -
dízelracer
őstag
Dehogy vettem. 1: Én ha pénzt adok ki valamire megnézem, hogy mire. 2: Hidegen hagy az ncore. Haver acc.-ával be szoktam lépni néha ha kell valami, nem tudom mit van mindenki hasra esve tőle. Ugyanaz van az fent mint a microbit-en. Mire fel ez az ncore hype-ot leginkább az iphone hype-hoz tudnám hasonlítani. Semmi extra csak a fanboyok örömködnek ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo kamu.küggyé 1600 ft-os sms-t, egy ncore nevű weboldalon, aminek más végződése van, mint az ncorenek.na persze....
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest