Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-

-
joey04
titán
válasz
D4rkAv3ng3r
üzenetére
Miért nem lett csak egyszerűen Firefox a neve?
igazad van, jobb lett volna.
-
Falconmaster
tag
válasz
D4rkAv3ng3r
üzenetére
A fennec egy sivatagi rókafaj neve. Szerintem jó hogy nem lett firefox, persze ez csak magánvélemény...
Ez mindenesetre nagyon jól hangzik. Év végén készültem beruházni egy E72-be, de ez az N900 nagyon ütős lesz, érzem hogy el fogok gyengülni
Pedig sosem egy hiányzott full érintőképernyős mobil...Viszont ha valami hasonlót kihoznának S60 alá - na az lenne egy boldog nap az S60 tulajok életében! (tudom, álmodozzak csak...)
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Miért nem lett csak egyszerűen Firefox a neve? Opera is meghagyta az asztali böngészője nevét. Ez a Fennec-nek úgysincs jelentése (?). Ja de blueMerle kutyájának neve.

-
blueMerle
veterán
Tőlem is mindig kérdezik hogy mi a kutyád neve FERENC? Mondom FENNEC...és akkor jön a kérdés hogy az meg mi....erre mindig annyit mondok: és a Bodri, az meg mi?

Mégsem jöhetek az egyszeri parasztnéniek azzal hogy egy mobil böngésző régebbi kódneve, melyet később visszavontak, majd újból elővették az N900-as Nokia kapcsán.
Bár a szomszéd lova Zoli, a 2 kutya Jenő és Társa
valamint az utca végén is van egy Bandi nevü jószág. Na de off vége, örüljünk a bővíthető, teljes Flash támogatottságot élvező Fennec böngészőnek. -
Womb
senior tag
Isti bizi úgy olvastam, hogy Mozilla Ferenc, Maemo Linuxra.
Mintha egy komolyzenei darabot vezetett volna fel Andante.
Oké, du. megyek orvoshoz....
-
blueMerle
veterán
elmennek a fenebe talalgatnak ossze vissza. nem arrol volt szo hogy a fennec csak egy kodnev lesz? a vegleges valtozat meg mozilla. ennek tudataban az uj kutyam elneveztem fennecnek
mert tetszett. erre kiderul valoban lesz ilyen...kicsitsem fognak kockanak nezni aaaa -
Konflikt
addikt
hoppa, meg az addonok is mennek rajt
nagyon kellett a nokianak az N900. vegre lesz egy igazan toppos touch mobiljuk, amivel mar tenyleg felvehetik a versenyt bmivel/bkivel
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- World of Tanks - MMO
- BestBuy ruhás topik
- Milyen monitort vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Sorozatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- Eladó tökéletes állapotban lévő Nikon D3200
- PlayStation 5 Slim lemezes 1TB, makulátlan állapotban, 6 hó gyári garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- NVIDIA RTX 4090 24GB HP OEM verzió (kiváló állapotban)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pedig sosem egy hiányzott full érintőképernyős mobil...