Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 1992-1993, a játék folytatódik
- Bőrönd vétel. Hol és hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hg6idn
csendes tag
Sziasztok!
Kb két hete lettem használója egy One Zoomnak, Honor8-at váltott. Tetszik a különcsége, Amazonos kiadású. egy kérdésem lenne:, van rá megoldás hogy a hátsó Moto jel folyamatosan jelezze, ha értesítésem van? Beállítások között nem leltem fel, beérkező üzeneteknél világít, de utána sötét marad.Köszönöm!
-
ghiottone
nagyúr
Leteszteltem egy Moto G 5G Plus-t egy hónapja és azután gondoltam kellene egy tartalék Motorola (annak a bemutatója már közel 1 hónapja pihen a logouton és várja a megjelenést)
Az aksi, a G Plushoz képest jobb ultraszéles lencse, a + 3x zoom és a moto gesztusok miatt szereztem be, de a végén a tesómnál landolt, így nem sokáig volt nálam. -
ghiottone
nagyúr
válasz
ghiottone #131 üzenetére
Na, mivel szereztem egyet, így pár gondololat:
- az amazonos verzión van pár plusz amazon app, amelyek nem törölhetőek, csak letilthatóak.
- az amazon alexa hang asszisztens integrálva van a rendszerbe, de magyar simmel és magyar nyelven nem fog működni
- a szoftvercsatorna: amz
- ez is megkapta már a 10-est és a szeptemberi biztonsági frissítés is telepíthető.A legutolsó Wichaya-féle Gcam port szépen megy, mindenkinek ajánlom: [link]
-
ghiottone
nagyúr
Van valakinek amazonos verziójú Zoom-ja?
-
laleeee
őstag
Szerintetek tudja ez a telefon a LDAC módot bluetooth-on ?
[ Szerkesztve ]
-
-
laleeee
őstag
Motorola Edge+ megjelent már ?
-
laleeee
őstag
Iphone fórumon aszonták"Ránézésre felold, majd a kijelző aljáról kell felhúzni az ujjadat"
Tehát az iphone sem nyitja fel egy blikkre. pedig már majdnem vettem egyet -
laleeee
őstag
Arcfelismeréssel az a problémám, hogy mikor ránézek a képernyőre ,megjelenik egy lakat szimbólum és azt nekem kell megnyomni hogy feloldjam a képernyőt. Ez ugyanolyan mintha ujjlenyomatolvasóval csinálnám. Meg lehet azt oldani hogy ránézek a képernyőre és már fel is oldottam azt ?
-
törölt tag
Amugy durva, hogy ha most szeretnek Motot venni nem tudom mit vennek.
A Zoom tetszik. Jo az akkuja es amoled a kijelzo es gyonyoru maga a telefon. 128 Gb tarhely.A Hyper a pop up kamera miatt tetszik illetve szep a faltol falig kijelzo. Itt is 128 Gb hely szerintem a kamera meg jobb is, bar itt csak ketto van, gyorsabb akkutoltes, android 10el indit es olcsobb is mint a Zoom. Az akkut nem tudom jobb-e vagy sem.
G8 Plus is tetszik az ara miatt es a sztereo hangszorok miatt, de minden masban szarabb mint a fenti ketto.
Es ott van meg a G8 Power a bitang akkuja miatt vagy a G8 Style a cerka miatt. A Style meg jobb is mint a Power.
De ne feledkezzunk meg a Macro-rol vagy az Action-rol sem, bar ezekrol semmit sem tudok szinte.
Bar a macro nem kene a Mediatek miatt, az Action jo lenne de az akkuja szar GSMArena szerint.Szoval nem tudom mit vennek ha most kene.
[ Szerkesztve ]
-
Voiceless
csendes tag
Szevasztok!
Árban és kamerateljesítményben nagyon tetszik a tesztek alapján a készülék. Űrlényéknél lehet is kapni elég baráti áron. Egy bajom, a hivatalos gyári garancia hiánya bárhol is néztem eddig. Tud valaki erről a részéről kicsit bővebben írni? Mármint arról hogy mi történik ha esetleg meghibásodik a készülék.
-
laleeee
őstag
tud valaki ajánlani működő gcamat zoomra ?
-
ghiottone
nagyúr
A német amazonon ma 299 euro az Amazon verziós szürke Zoom. Hozzánk nem szallítanak, de egy mailboxde regisztráció segítségével ez áthidalható.
-
laleeee
őstag
-
törölt tag
A zoom megkapta már a 10et?
-
laleeee
őstag
[ Szerkesztve ]
-
laleeee
őstag
-
gzbotii
nagyúr
-
laleeee
őstag
Zoomnál az értesítési sávot be lehet állítani hogy sötét legyen ?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
#30610944 #64 üzenetére
Amoled panel, zoom kamera, az ultraszéles kamera a G8 Plusban nem megy csak a videónál. Eltérő a felhasznált anyagok minősítése, erősebb chip, eltérő árazás.... stb. Amint lesz az alzan egy tesztre kipróbálom. Igazság szerint a G8 Plussal árban Indiában a Redmi Note 8-al próbálnak harcolni, mert ott van piacuk és Brazíliában.
-
törölt tag
Azon agyaltam, hogy a G8Plus-nak mi ertelme a Zoom mellett?
Nagyon kicsi az elteres a ketto kozt:
[link][ Szerkesztve ]
-
icp1970
senior tag
Köszi a tesztet.
-
törölt tag
Pl. ha böngészőből átváltasz valami zenejátszó programra, hogy - teszem azt - albumot válts, majd vissza a böngészőre, akkor újra tölti az oldalt, amit olvastál, ez elég kellemetlen, mert a disqus "elfelejti" hol jártál a komment folyamban. Gmapsnál is újra meg kell adni honnét, hova mennél, ha úgy rakod le háttérbe, hogy nem indítottad el a navigációt (tipikusan tömegközlekedésnél, csak megnéznéd hol kell leszállni, de állíthatsz be mindent újra).
-
amanoba
őstag
Köszi a tesztet, jó volt olvasni!
Arra lennék kíváncsi, hogy videózáskor működik-e a kamerák közti váltás?
Tudom, hogy már nincs nálad, de hátha kipróbáltad -
SkyLine3000
addikt
válasz
Jack Hunter #1 üzenetére
Mert aztán annak a 10x digitális zoom-nak marha sok értelme van... Hatalmas fegyvertény...
-
törölt tag
válasz
ghiottone #47 üzenetére
Na hat errol meg nezek videokat meg teszteket. Sosem volt meg Sony-m, mert nem jok kameraban. Erdekes, hogy sok mas gyarto hasznal Sony szenzort, de sajat maguk nem kepesek alarakni egy franko szoftvert ami kihasznalna. Es ha jol tudom a Sony-k egesz jok a frissitesekkel. Ami meg meglepo, hogy kisebb akkuja van mint a 2Xl-e de megis tovabb birja.
Kozel all a stock-hoz is. Egyedul a meret ami nem kisebb. -
törölt tag
válasz
ghiottone #43 üzenetére
En a 2XL-et nyuzom mar megjelenese ota es 3 dolog van ami igy hosszu ido utan idegesit.
1. A merete. Az elejen meg okes volt de ahogy oregszem zavar mar a tepsi meret.
2. 4GB RAM. Igen kene a 6 legalabb, mert neha ujratoltenek az appok.
3. Akku mar csak 85%-ot tud akkor is ha 100-at jelez es ez erezheto mindennapi hasznalatkor.Amit keresek:
1. Ennel kisebb telefon
2. Nagyobb vagy ugyanekkora akku
3. Stock droid
4. Legalabb ilyen minosegu kamera vagy fusson rajta a GCam hibatlanul
5. Rendszeres havi szofver updatek lehet egy-ket honap csuszas itt es 2 ev foverziot kapjon azert max. fel ev kesessel.
6. Lapos kijelzo legyen. Nehez ertelmes foliat talalni a mostanira a lekerekitett szelek miatt.
Ilyen telefon pedig nincs.A Pixel 4 jo lett volna, de akku nagyon gatya lett.
Duhito, hogy senki nem gyart mar ertelmes kompakt meretu telefont.
Meg a Samsung S10e-t neztem, de nagyon nem vagyok Sami parti, megnem is felel meg a fenti elvarasoknak, illetve az iPhone 11Pro-t de annyi penzem meg nincs, meg tobbet nem megyek vissza Apple vonalra.
Szoval szivas van.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
MaxxDamage #7 üzenetére
Anyunak G6, nekem épp Z2 Play van
Tavaly volt G5-om, még egy egész fióknyi céges Moto (E4-től Z2 Forcig minden) -
gzbotii
nagyúr
Köszi a cikket
-
ghiottone
nagyúr
-
törölt tag
Szia, azt meg tudnád mondani hogy van-e pro mód a kamerában? Amennyiben igen nézd meg nekem légyszi mennyi a max shutter speed.
Köszi. -
dime27
őstag
108e-ért vettem Huawei Mate 20-at egy hónapja...Ezerszer inkább az mint ez pedig kb mintha lemásolta volna a Moto...csak időben picit elkésett....
-
kovy79
őstag
válasz
mjani1172 #20 üzenetére
Heh?
Mint minden tesztnél, egyből lapozok a specifikációkhoz.
Itt meg mi szerepel a szó alatt? A vezetéknélküli kapcsolatok...
Igen, ez így bizonyára rendben van és én csak fikázok...
Gondolom, ha az üzemidő szó alatt a hangzás lenne ecsetelve, az igénytelen olvasót az sem zavarná...[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
Szuper írás!
-
Shyciii
veterán
válasz
Jack Hunter #1 üzenetére
Mégis milyen fegyver a 10x zoom? Mert ahogy olvasom a cikket, és 3x optikai zoomot látok, vagyis a 10x az digitális zoom.
-
atee_13
őstag
Épp telefonkeresőben vagyok. Egyetértek az értékelésben lévő "DE" vel.
Snapi 730 al és 300 körüli árral kb egyből beruházós lenne, így sem tragédia de valahogy nem az az egyből le kell rá csapni ajánlat.
Régóta szimpatikus a motorola és még nem volt tőluk telefonom.
-
kovy79
őstag
Az 5. oldalon a "Specifikációk" címszó alatt azok nem találhatók, csak a vezeték nélküli képességek.
-
joey04
titán
Remek írás!
-
Köszi a tesztet, írást. Remek lett!
Igazából Motorola telefonom nem mostanában volt (2000 környékén talán)
Igazából tetszik a telefon, de nem érné meg az LG V30+ DS telefonom cserélni, mert az többet tud, jobb, meg minden. Amúgy ha nem lenne, akkor lehet vételeznék egy ilyen "One Zoom" Motorolát. -
ghiottone
nagyúr
Persze, de lezárt kijelző esetében mindig a gyári indul. Ilyenkor a bekapcsológomb dubla megnyomásával lehet gcamot bealítani. Feloldott kijelző esetén viszont ha itt a gyári van beállítva a csúklórázásra akkor a dupla gombnyomásra is az indul - ez fura kicsit de megszokható.
-
laleeee
őstag
" A kamera csuklórázásra történő indítása itt is megvan, amit Android 8.1 óta már más kamera appra is be lehet állítani."
A zoomnál be lehet állítani, hogy rázásra a gcamat nyissa meg ? -
ghiottone
nagyúr
válasz
Jack Hunter #1 üzenetére
1 hónapja küldtem be a tesztet és úgy tűnik, hogy változott a hozzáallása a Motorolának a Zoom frissítéséhez. A napokban adták ki a szeptemberi patch-cset és lehet beállnak a havi frissítésekre. Lehet a főverzió is 2 lesz a végén.
-
Szerintem jó teló,a 10x zoom egy olyan fegyver,amit nem minden telefon tudhat magáénak.Konkrétan most egy vetélytárs sem jut eszembe.Akinek fontosak a multimédiás képességek,azoknak jó választás lehet,a legtöbb játék elfut rajta,a kijelző pazar,az akku mérete is hozza az elvártat.A biztonsági frissítések már más tészta,ezen kár volt spórolni.Ha szolgáltatónál lehetne kapni,lehet kipróbálnám.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ebben az évben már a harmadik One szériába tartozó készüléküket dobják piacra pár megszorítással.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Kompakt vízhűtés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...