Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1751) wolruf válasza premete (#1750) üzenetére


wolruf
őstag

Nincs arról infó, hogy esetleg a Froyoval lenne majd hipphopp 720p ezen a Milestone-on is? :) Jó volna, mi több, csodás :)

(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#1752) Mályki


Mályki
aktív tag

Sziasztok!Régen kerestem egy csengőhangot amit nagy nehezen fél év után végre megtaláltam...Ha az adatkábel be van dugva,teljesen máshogy csörög a telefon.Ez a csengőhang nincs a csengőhangok könyvtárban..Nem tudjátok hol találom meg vagy hogy tudom berakni csengőhangnak?Előre is köszi,remélem nem csak nálam cseng igy a teló

K.M.

(#1753) r4pid válasza Mályki (#1752) üzenetére


r4pid
tag

Tuti a memóriakártyán kell lennie valahol, mivel ha rádugod gépre, és felismeri géped a memóriakártyát, akkor nem tudod használni a telefonon. Szóval marad a böngészés a mappák között az SD kártyán (ajánlom a downloads music meg ringtones mappákat megnézni elsőnek ;D )

(#1754) r4pid


r4pid
tag

Nekem 2 kérdésem lenne:

1: felraktam a G.O.T openrecoveryt, viszont ha belelépek a recovery módba, akkor nem a GOT-os menü jön be. Ez normális? mindig újra be kell töltetni a GOT-os modot?

2: találtam egy nagyon szép témát a milestone-ra, 2.36-os verzióhoz jó: [link] viszont nem tudok németül :S próbáltam google translattel, de nem tudtam összehozni a dolgot. Annyit próbáltam, hogy átírtam update.zip-re a letöltött témát, és recovery módban megpróbáltam frissíteni, de nem jött össze (valószínű azért mert ez így baromság:D)

Lenne valaki oly kedves és lefordítani nekem nagyjából, hogy hogyan kell felrakni? Nagyon tetszik ez a téma (és van még 3 ezen kívül itt akit érdekel.

Előre is köszi szépen!
r4pid

(#1755) Mályki válasza r4pid (#1754) üzenetére


Mályki
aktív tag

Szevassz!Nem forditva akartad irni?Ha rádugom a gépre akkor a memóriakártyához nem tud hozzáférni a telo...Akkor a számitógép használja.Legalábbis én nem tudom használni a memóriakártyás dolgokat ezért rak be egy csengőhangot ami nem a memóriakarcsin van..Csak nem tudom melyik...Keresgélek.Van tippetek a ringtones mappán kivól hol található a telon csengőhang?Köszi

K.M.

(#1756) r4pid válasza Mályki (#1755) üzenetére


r4pid
tag

Nem. Azért vagyok benne biztos hogy a csengőhang a memóriakártyán van, mert ha rádugod a gépre, akkor a telefon nem tud hozzáférni, ergo nem fog azzal a csengőhanggal megszólalni. Viszont ha a telefon belső memóriáján van, akkor mindig tudja használni.
Amúgy meg rádugod a gépre, rányomsz egy windows-os keresést az összes mp3 fájlra és végignézed őket (így könnyebb mint telefonról végignézni talán)

(#1757) Mályki


Mályki
aktív tag

Egyszerüen nem találom.Nem tudja valaki hol van az a csengőhang?Ami csak akkor jön elő amikor adatkábel van dugva a telóra ás hivás jön...Sehol nem találom.Valaki segithetne.Köszönönm

K.M.

(#1758) Konflikt válasza premete (#1744) üzenetére


Konflikt
addikt

nemtudom nektek h megy, de ha overclockolom a G.O.T recovery-bol 720 MHz-re, akkor nekem nem tud bootolni: egyfolytaban a moto logo alatt ujraindul. na most ranyomom RSDlite-al a 02.36-os romot. (a laked 2.1 ota nem hasznaltam mast:)

Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA

(#1759) #16820480 válasza Konflikt (#1758) üzenetére


#16820480
törölt tag

írtak valami olyasmit, hogy ha ez van, akkro próbáld meg kivenni az akksit majd vissza, és úgy indítani. ha még mindig nem, akkor még egyszer ugyanez, és ha úgy sem, akkor esetleg egy data-cache wipe.

(#1760) premete válasza Konflikt (#1758) üzenetére


premete
veterán

Én csak a .36-os rommal használtam és csináltam full wipe-ot, dalvikostól, így megy, mint a távirat. Egyedül a busybox scriptet cseréltem le.

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#1761) premete válasza r4pid (#1754) üzenetére


premete
veterán

1, igen, mindig az update.zip-pel tudod az openrecovery-t aktiválni, ez így fog maradni, amíg az aláírást meg nem hackelik, így volt a skrilaz-féle eredetiben is.
2, Téma telepítése: Kicsomagolás után a könyvtárat az sd gyökerébe másolod, a téma_neve.sh fájlt beteszed a \openrecovery\scripts könyvtárába és a G.O.T. openrecovery indítása után a misc...-ből indítod a kívánt témának megfelelő scriptet. Nem próbáltam, de elméletileg ott indulna az install, vagy upgrade, vagy uninstall is, legalábbis a német forrásban ezt írják.

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#1762) r4pid válasza premete (#1761) üzenetére


r4pid
tag

Köszönöm szépen!

Próbáltam a témát elfogadtatni, a sima témaneve.sh-val kiakadt, folyton ugyanazt a képernyőt görgette lefelé (egy menü szerűség), rámentem az install.témaneve.sh-ra azzal látszólag felrakta (próbáltam az update.témaneve.sh-val is), de nem látok semmit hogy változott volna :S Fent van Launcherpro, de nem hiszem h ez lenne a baja.
Ahogy néztem az oldalon valami ADB-t irogatnak, szerintem kihagytam valamit ami fontos.

Amúgy sikerült múltkor letörölnöm mindent, amikor felraktam a 36-os verziót, és újraraktam pár programot, amit eddig nem próbáltam. Home++-t használtam eddig, most a Launcherpro-t raktam fel, ég és föld a különbség a Launcherpro javára, szóval aki még Home++-t használ, az sürgősen uninstallálja, mert az baromi lassú :D

(#1763) premete válasza r4pid (#1762) üzenetére


premete
veterán

Az adb, amit írnak, az csak a G.O.T előtti telepítésre vonatkozik, próbáld betenni a scrripts könyvtárba mindhárom sh-t, és az installt indítsd el. Nekem nem tetszenek a fekete hátterek, ezért nem akarok vele kísérletezni.

[ Szerkesztve ]

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#1764) premete válasza r4pid (#1762) üzenetére


premete
veterán

Így működik, ahogy írtam: összes sh a scripts könyvtárba, majd OR/misc/scripts/install futtatása, kipróbáltam a techblue-val (csinál mentést, vissza lehet állítani a restore paranccsal):

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#1765) Konflikt


Konflikt
addikt

(#1759) sheratan es (#1760) premete:

a kov. tortentek tegnap este a tuning utan:
ujraindulgatasok miatt kivettem az akksit parszor -> nemvaltozott semmit.
majd recovery mod, orajel visszaallitasa, ujrainditas -> nemvaltozott semmit, ugyanugy ujraindulasok
aztan egyszer csak elindult, de annyi FC-vel, hogy nem lehetett elegszer leOKezni oket. szval akksi kiszedes maradt. aztan recovery->wipe. igy mar bootolt a regi romom.

ezek utan bootloader mod, majd RSDlite-al a G.O.T. SHOLS_U2_36.0 -os EU-s romot felraktam. (eddig 02.31-et hasznaltam) majd openrecoverybol rootoltam. (tenyleg kenyelmes gombnyomasra rootolni, G1 idejen 3/4-1 eve azert ez nem igy ment:)

aztan pakolgattam fel a szokasos apk-im, de azert vannak/maradtak hibak:
-lanucherpro-t hasznalom 1-2 honapja, eddig a 02.31-en egyszersem FC-zett. itt tobbszor is elofordult.
-wifi bug ugyanugy megvan. nemigaz mar h nem lehet ezt megoldani
-facebook contacts sync nemmegy. ez egy regi bug volt a 2.0.1-ben, ami megszunt a laked 2.1-el. de most ujra elojott. remek. (roviden: ha az accounts&sync menuben akarsz hozzaadni egy fb accot, h sync-olja a letezo, v osszes contact-ot/tal, akkor miutan raboksz egyszeruen visszalep a menube) ez nalatok megy amugy a .36-tal?

szval ez azert nem a kanaan, es azt se nagyon tudom allitani h gyorsult. amugy van vmi changes lista/rn/akarmi, h mik valtoztak a .36-ban?

tuningot meg ezzel a rommal nemprobaltam, az elozo nemorult neki. neketem megy stabilan 720 MHz-vel?

[ Szerkesztve ]

Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA

(#1766) premete válasza Konflikt (#1765) üzenetére


premete
veterán

A változásokról írtam a #1748-ban, a többi bugfixek, nekem 800 Mhz-en stabil. A régebbi, minden újraindításkori overclockhoz képest ez automatikusan indul, és alapból 52-56 vsel, nem 72, ezért kevesebbet fogyaszt és kevésbé melegszik, valamint alapjáraton 250 Mhz-en ketyeg.
Facbukom még a /system/app könyvtárban sincs, első dolog volt, amit kitöröltem.
Launcherpro nekem a .31-es romon állandóan fc-zett, a .36-oson eddig egyszer sem, erre varrjon valaki gombot.
Mi az a wifi bug?

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#1767) #16820480 válasza Konflikt (#1765) üzenetére


#16820480
törölt tag

nekem az volt, hogy miután feltettem a GOT-ot, az összes program, de minden FC-zett, ezért kellett egy wipe, de azóta tökéletes, sem a launcherpro, sem az azóta újratelepített programok. én mondjuk gót menüben megcsináltam a memory hack-et meg feltettem az ő témájukat (na, ez nem hiszem, hogy számít stabilitásban :D), meg a build.prop és az overclock kivételével a többi okosítást is.

a wifi bug szerintem hardveres probléma lesz, egyszerűen nem szeret együtt dolgozni dlink eszközökkel. nem tudom, hogy ezt lehet-e orvosolni. facebook-ot meg nem használok, vagyis nem szinkronizálok vele, szóval ebben sajnos nem tudok segíteni.

(#1768) r4pid válasza premete (#1764) üzenetére


r4pid
tag

Köszi a segítséget!
Nekem valamiért nem akar működni :S Tegnap este elnéztem, és a script mappába másoltam be mindent, most javítottam, és átraktam az sd kártya gyökerébe a dolgokat, plusz a scripteket hagytam ott ahol kellenek. Megint futtattam a scripteket, de nem akarja az igazságot:S
Lehetséges, hogy azért mert felraktam előtte a GOT-os témát?

Amúgy mire jók a GOT-ban a memory hack meg a busybox? próbáltam utánaolvasni, de nem találtam. Illetve itt az app2sd-vel kell baszakodni, vagy GOT 1 kattintásra megcsinál magától mindent?
Facebook syncelése (kép mentés) a Facebook Sync nevű progit ajánlom.
Nekem is 800 MHz-en megy (vagyis dinamikusan állítja ugye) de eddig még nem volt vele bajom, habár nem is nagyon használtam még, majd írok még tapasztalatot, ha használom GPS-t

(#1769) premete válasza r4pid (#1768) üzenetére


premete
veterán

[Itt benne van] , hogy mi a memhack, a busybox bizonyos programok futtatásához kell..
Fasbukot nem használom, ebből következően a szinkronizálása sem kimondottan érdekel.
Próbálj meg full wipe-ot, akkor eltűnik minden, és tiszta lappal meg tudod próbálni a témázást ismét, jobb 5letem nincs
App2sd sem forszíroztam, mindent feltettem, ami kellett, és még van 56 Mb tárhelyem a telefonon, akkor minek, csak bonyolítja az újabb romfrissítést.
Ha jól sejtem, ez a .36-os service rom alapból 800 Mhz-en fut, az overclock scripttel lehet 720-ra levenni.

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#1770) Konflikt válasza #16820480 (#1767) üzenetére


Konflikt
addikt

jahjah, az eleje ugyanaz volt nalam is. minden FC.

a wifi bug meg elofordul gyakorlatilag minden hw-el. otthon tp link van, itt egy kis linksys.. es mind2-n megvan a problema.

a tobbi cuccot (mem hack, stb) meg nemprobaltam ki:)

Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA

(#1771) Konflikt válasza premete (#1769) üzenetére


Konflikt
addikt

aszondod alapban 800-on megy ez a .36-os rom? ahhoz kepest annyira nem is furge. mondjuk piszok gyorsan rakta fel az appokat, azt el kell ismerni.

ezt valahogy csekkelni kene. vmi cpu-z szeru app kene nekunk androidra.

mod:
meg is van, a device information nevu beszedes apk a kovetkezot dobja (amennyiben lehet neki hinni):

cpu
current freq: 550 MHz
minimal: 250 MHz
maximal: 550 MHz

szval ez nem 800-on megy (nalam legalabbis ugytunik)

[ Szerkesztve ]

Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA

(#1772) premete válasza Konflikt (#1771) üzenetére


premete
veterán

Tegnap kitöröltem mindent, hozzá sem nyúltam az overclockhoz és 800-on megy. Bár az is lehet, hogy benne maradt:

Bár amilyek aprók a betűk a recoveryben, véletlenül is rányomhattam.

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#1773) premete válasza premete (#1772) üzenetére


premete
veterán

Dolgoznak a fiúk az új változatokon az Openrecoveryből:
G.O.T OpenRecovery
V1.03 – bugfix release – scheduled for end of week/weekend
V1.04 – new features in approx 1-2 weeks

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#1774) Konflikt válasza premete (#1772) üzenetére


Konflikt
addikt

erdekes.. mi is ez az app?

Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA

(#1775) premete válasza Konflikt (#1774) üzenetére


premete
veterán

Recovery módban futtatható parancsok GUI-s felülettel. [link]

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#1776) Konflikt válasza premete (#1773) üzenetére


Konflikt
addikt

es ezis jon:
SHOLS_U2_02.38.0 for FRANCE, ITALY, SPAIN

Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA

(#1777) Rickazoid


Rickazoid
addikt

Üdv!

Ha egyszerre csatlakoztatok egy normál fülhallgatót és egy bluetooth headsetet is, akkor meg lehet azt oldani, hogy csak a telefon menjen bluetooth-on keresztül, minden más a vezetékesen? Vagy mi történne ilyenkor? Nincs bt headsetem, de tervezek egyet, viszont zenét is ezen hallgatok, és mivel a zenehallgatáshoz sztereo kellene, az meg nemcsak hogy drágább, de az is és a Milestone is jobban merülne, ezért kérdezem. Vagy hülyeséget kérdezek?

[ Szerkesztve ]

Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.

(#1778) premete válasza Konflikt (#1776) üzenetére


premete
veterán

Ez ugyanaz, mint a .36, csak a száma más és a nyelvek.

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#1779) #16820480 válasza Rickazoid (#1777) üzenetére


#16820480
törölt tag

én most egy ideje bt headsetet hasnálok, szerintem jobban megéri zenére sztereót venni, ha már vezeték nélkülit tervezel. nem olyan drága, én most mw600-at használok, és teljesen jó. persze, gyorsabban merül talán, de leginkább akkor is a kijelző fogyaszt. márpedig ha számléptetéshez nem kell felélesszed, akkor szerintem az is sokat számít.

(#1780) Rickazoid válasza #16820480 (#1779) üzenetére


Rickazoid
addikt

Igen, csak ha headsetről beszélek, gyakran panaszkodnak, hogy rosszul hallanak, ami főképp amiatt van, mert a nyakam alatt a mikrofon (meg a hangom se a legjobb, így különösen rossz a kialakításuk számomra). Nem túl sok sztereo bt headset van, ami a szemüvegem mellett kényelmesen felrakható, nem túl drága (Plantronics Voyager 855 ugye, tökéletes lenne, na de közel 30ezerért... áh..), egyik végét könnyedén ki tudom venni, és a vezetéken, a szám közelében van a mikrofon.

Ezért érdekelne, hogy működne-e együtt a kettő.

[ Szerkesztve ]

Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.

(#1781) Konflikt válasza premete (#1775) üzenetére


Konflikt
addikt

miutan recoveryben csinaltam overclockot, a device information a kovetkezoket irja:
currect: 800 MHz
minimal: 250 MHz
maximal: 800 MHz

es bootol, stabil (eddig:)
de recoveryben 720 MHz-t irnak, mikor ugye 800-ig huzza. javitani kene.

Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA

(#1782) #16820480 válasza Rickazoid (#1780) üzenetére


#16820480
törölt tag

bizonyos mértékig működne, csak nem tudom pontosan hogyan. mert ha nem tud a BT hadset a2dp-t, akkor nyilván a zenét nem fogja kiküldeni rá a telefon, de azt nem tudom, hogy ha be van dugva vezetékes headset, akkor a hívást kiküldi-e BT-n... de azt nem tudom mennyire kényelmes, hogy hívásnál előveszed a bt headsetet, kicseréled a füledben, és úgy beszélsz. ennyi erővel akár a telefont is előveheted, és azon beszélsz :)

(#1783) premete válasza Konflikt (#1781) üzenetére


premete
veterán

Elírták, majd kijavítják hétvégére: ami érdekesebb, az a vsel, a gyári 56 helyett 52-vel tudja a 800 Mhz-et:
/system/bin/insmod /system/lib/modules/overclock.ko omap2_clk_init_cpufreq_table_addr=0xc004e4b0
echo 52 > /proc/overclock/max_vsel
echo 800000 > /proc/overclock/max_rate

Ezért fogyaszt kevesebbet a gyárinál.

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#1784) Konflikt válasza premete (#1783) üzenetére


Konflikt
addikt

na igen, de az a kerdes hogy ez hosszutavon tenyleg stabil-e. en ugye csak nemreg raktam fel, de ez csak 1-2nap, vagy hetek utan derul majd ki.

mert a gyarinal alacsonyabb vsel alacsonyabb vcore-t jelent, raadasul a gyarinal magasabb orajelen hajtva. persze ezt a mutatvanyt desktopon is meg lehet csinalni. de ilyen merteku %-os tuning feszemeles nelkul ritka. nyilvan orulok/orulnek neki, ha ez tenyleg benne van/lenne az architekturaban, es stabilan hoszutavon is megy/menne a 800 MHz 52-es vsel-lel. meglatjuk.

amugy az android-hilfe szerint meg 48-as vsel-el is stabil 800 MHz-n, 46 korul/alatt lesz instabil.
tovabba az 1000 MHz is elerheto a gyari 56-os vesel-nel csak kicsit magasabb, 60-as vsel-lel stabilan.

de voltak ilyen allatok akik a gyari 56 vsel helyett (ami 1,3v) 84-88 vsel-lel (ami valahol 1,6v felett van) 1330 MHz-n hajtottak.

amugy az OMAP3430 datasheet szerint a max vsel 66 lehet, ami hosszutavon elvisel a cpu.

a keplet pedig a vsel-hez, ami az x: (X*12.5+600)/1000 = v, mint volt.

Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA

(#1785) Mályki


Mályki
aktív tag

Sziasztok!!

Hol a rákban találom a Default Ringtone nevü csengőhangot?????Fizetek ha valaki megmondja :D Köszi

K.M.

(#1786) Konflikt válasza Mályki (#1785) üzenetére


Konflikt
addikt

tobb mint 1000hsz-el, es 3 honappal ezelott mar valaszoltam, pont neked:#702:)

Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA

(#1787) DVlad válasza #16820480 (#1779) üzenetére


DVlad
őstag

Pont ezen gondolkodtam tegnap, hogy mi fogyaszt többet, egy rendesebb vezetékes fülessel zenét hallgatni, ami ugye a membrán méretétől függően rendesen szívja az energiát vagy bt fülessel, ahol a bt maga a fogyasztó üzem. Sokan panaszkodnak arra, hogy a bt használat rendkívül energiazabáló. Én konkrétan ezen töröm a fejem: [link]

(#1788) eami válasza DVlad (#1787) üzenetére


eami
addikt

egész korrekt, bár én biztos nem mennék ki ilyenben az utcára :P

(#1789) premete válasza Konflikt (#1784) üzenetére


premete
veterán

Hát igen, az android-hilfe.de Milestone oldalán olvasható vsel-ek és órajelek mellett a 800 Mhz és az 52 vsel "kispályás" tuning. Én is a 66-os vsel_max-ra emlékeztem, mint gyártói specifikációra, egyszer pár napig futtattam 1000/72 konfigban, ott melegedett a cucc rendesen, de 800/52-n hideg és az akkuidő is rendben van. Ha hozzávesszük hogy ez alapjáraton csak 250 Mhz, akkor nem tartok stabilitási problémáktól, úgy látszik, vannak bőven tartalékok a processzorban, mellette a fém is jobban elvezeti a hőt, mint a műanyag; anno az omniám alapjáraton égette a fülemet, ha 10 perc gps-használat után felvettem, ennél 1 óra után sincs ilyen.

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#1790) premete


premete
veterán

Ha valaki linux alól akarja flesselni a cuccot: [link]

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#1791) wolruf


wolruf
őstag

Ezek az új firmwarek, amiket feltesztek, javítanak olyan horror dolgokon, mint az ébresztőóra? :) Katasztrófális, hogy egyik reggel sem tudom életre lehelni időben a telefont. Folyamatosan 20-25 percet késik, ha véletlenül szundit nyomok neki 10 percre, akkor meg ráhúz még 20-at. Vagy egyáltalán nem ébreszt :D
Próbáltam az Alarm Klock-ot is, ez lett volna ma reggelre. Ez sem vált be, amíg hozzá nem nyúltam a telcsihez, nem ébresztett. Utána azonnal jelezte, hogy 20 perce fel kellett volna kelni :D
Nem gyári firmware-t nem tennék fel, de ha ezt javítja, akkor igen.

Köszönöm előre is a választ :)

(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#1792) eami válasza wolruf (#1791) üzenetére


eami
addikt

kicsit visszaolvasol akkor le van írva hogy a telus kernel megoldja a problémát ;)

(#1793) Mályki válasza Konflikt (#1786) üzenetére


Mályki
aktív tag

Igen..Rajta is voltam a dolgon.De sem az astro sem az astro keresője nem találja azt a csengőhangot!!Se a memóriakártyán sem a telefonban a csengőhangok között nincsen benne!!Nézd meg de tuti te sem találod. :D Hajrá

K.M.

(#1794) wolruf válasza eami (#1792) üzenetére


wolruf
őstag

Köszönöm :) Megtörtént, visszaolvastam (még csak párszáz hozzászólást)... :D Egyelőre próbálom kihámozni az érdemi részt arról, hogy hogyan is kell ezt véghezvinni :) Mellett a google a barátom :D Majdcsak rájövök :D

(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#1795) premete válasza wolruf (#1794) üzenetére


premete
veterán

Azt mondják, a .36-os romban nincs alarm bug, ezt talán a legegyszerűbb kipróbálni:
groupoften1 Says:
21.06.2010 at 07:51

AFAIK the Alarm bug is fixed in the .36 release. So no need for the Telus Kernel anymore (and your phone will no longer startup on its own) :)

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#1796) wolruf válasza premete (#1795) üzenetére


wolruf
őstag

Ez is csak rootolással megy fel, vagy ezt valahogy fel lehet tenni ,,egyszerűbben is"? Az update azt mondja nincs frissebb semmi sem :S
És köszönöm szépen a segítséged :)

(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#1797) #16820480 válasza premete (#1795) üzenetére


#16820480
törölt tag

igen, meg tudom erősíteni, nekem teljesen jól működik telus kernel nélkül is már az ébresztő ezzel a .36-os fw-rel. a magától elindulást ne mpróbáltam, mostanában nem nagyon kapcsolom ki a telefont. de ez a bug amúgy szerintem hatalmas, és nagyban hozzájárul a Droid imázsához :D az kéne még, hogy magától lemásszon az asztalról, és felfedezőútra induljon...

amúgy köszi ezt a linuxos sbf flasht, legközelebb majd kipróbálom, hogy megy-e. hasznos lenne, ha nem kéne ezért átülni windows-ra. csak kérdés, hogy működik-e a megfelelő p2k driverek nélkül felcsatlakozot telefon...

wolruf: nagyon nem hivatalos fw-t nem is tudnál feltenni, mert a bootloader ellenőrzi az aláírását, és nem enged olyat elindítani sem (nem csak feltenni, de minden egyes indításkor fut az ellenőrzés), ami nem a motorolától származik. szóval ezek csak ilyen kisebb módosítások. a GOT cuccot bátran felpróbálhatod, elég egyszerű feltenni, és hasznos dolgok vannak benne nagyon.
szerk: kell hozzá egy rsdlite meg a motorola usb driverek, aztán bebootolsz bootloader módba, és úgy felteszed. nem kell rootolás hozzá, illetve ha már feltetted az openrecovery-t, akkor onnan egy gombnyomás rootolni.

DVlad: biztosan jó ez a füles, csak kicsit drága.. az enyém az 13 ezer volt, és amit szeretek benne, hogy cserélhető a füles része, tehát ha elromlik, elszakad, akármi baja van, akkor simán medugok egy másikat, és megy. amúgy ahogy a kolléga akarná használni, úgy amúgy is állandó BT kapcsolatban van a telefon és a füles, mégha a zene a vezetékesen is megy. szóval szeirntem nem fogyasztana sokkal kevesebbet, mintha minden BT-n menne. amúgy még egy előnye van a vezeték nélküli fülesnek, hogy akárhova tehetem a telefont, akár táskába is, a zene irányításához sem kell elővenni, és nem törik meg a füles kábele sem. eddig nagyon kényelmesnek találtam.

[ Szerkesztve ]

(#1798) MrTwister


MrTwister
őstag

Jó hírek aki a flash 10.1-re vár!
[link]

Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966

(#1799) gabor72 válasza MrTwister (#1798) üzenetére


gabor72
aktív tag

Már csak az a fránya 2.2 kéne hozzá....

(#1800) Konflikt válasza #16820480 (#1797) üzenetére


Konflikt
addikt

jah, en meg vmware alol nyomom 32 bites xp-bol az rsd-t, mert 64 bit alol nemhajlando mukodni.

nekem sincs a .36-ossal ebreszto bug (soha nem is volt, meg a .31-sel sem, szerencses voltam:)

Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.