Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Elolvastam a hsz-edet és nekem ez már kicsit horror-ba hajlik. Nem irigyellek. Nekem egy két apróságot leszámítva, nincsenek nagy problémáim a telómmal, pedig nekem is a 2.2.2 fut még rajta de hamarosan újjítok 2.3.4 -re. Mondjuk nálam a data delevery alapból ki van kapcsolva ugyanis én nem használok olyan appokat vagy widgeteket rajta, amelyeknek állandó adat kommunikáció szükséges. Csak akkor kapcsolom be ha feltétlenül szükséges és nem vagyok wifi közelben. Ezenkívűl uninstalláltam egy csomó gyári szemetet (ezek között volt pl az összes social networking szar) illetve LBE Privacy guarddal beszabályoztam, hogy melyik app mihez férhet hozzá és hogy mi mehet e a netre 2g/3g -n wifi-n külön - külön izlés szerint. Blur-t is lecseréltem Launcher Pro -ra, a blur nekem nagyon fapados érzést keltett. Egy szó mint száz, néhány aprósággal olyan lett a telefon mint a kezesbárány.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Autós kamera eladó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
(Lenyegesen kevesebbe volt, igaz "csak" kvazi-uj: doboz nelkul, de lathatoan tenyleg csak 1 napra hasznalt.)
)