Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
őstag
Tudom Te más véleményen vagy, de nekem más a tapasztalatom. Az összes eddigi Motorolámon lecseréltem a gyárit, illetve ez így nem teljesen igaz, mert volt, hogy a szolgáltatóit cseréltem le a gyári sw-ra. Pl. a mostani VE66-omon azzal, hogy moddolt sw-t tettem rá, be tudtam állítani, hogy használjon swapot, így hosszabb szöveget (hsz., e-mail) tudok írni, mint nélküle. Aztán persze lehet, hogy ennek nem mindenki örül
Emellett persze más funkciókkal is gazdagodott. Persze említhetném még az asztali dvd lejátszómat is, amivel szó szerint csodát művelt a moddolt fw, vagy a routerem, esetleg az mp3 lejátszómat. Nyilván ezekre az extra funkciókra nincs mindenkinek szüksége. Mellesleg valószínűleg ezt a hsz.-t sem bírtam volna megírni swap nélkül, amihez ugyebár a gyári sw.-nak mennie kellett. Persze tudom, hogy úgysem tudlak meggyőzni, nem is akarlak, csupán a tapasztalataimat írtam le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest