Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colani
tag
válasz Becherowka #9063 üzenetére
megoldás a nem csörgésre....remélem
settings>call settings>caller id readout>ring only....
én is jártam már igy és azt hittem megörülök
[ Szerkesztve ]
-
Colani
tag
válasz Becherowka #9160 üzenetére
beherovka nem próbáltad az ajavaslatom????minek gyári visszát csinálni...tuti az volt a bibi na mind1
-
Colani
tag
miért nem tudom recoverybe tenni a gépezetem???vki tudna segiteni??esetleges billentyű kombinácio??root megvolt recoveryt feltelepitettem...recovery boot és csak fekete képernyő jön be
-
Colani
tag
szia!!!
én is felraktam a lenygel froyot és nem tudok továbbmenni ,mert nem tudok belépni a recoverybe... root meg volt...és hiába nyomom a recovery bootot csak simán ujraindul az egész ...
azért kérdeztem hogy esetleg van e vmi billentyű kombinácio...
megoldást várok
minden jót
-
Colani
tag
teljes mértékben igazad van és egyetértek veled...ami mellette szól a nagyobb és szerintebb szebb kijelző.nagyon szeretem a mostani kis telómat és maximálisan meg vagyok vele elégedve...a HTC-ről meg ne is beszéljünk,mert szerintem és nekem az az ÁSZ!!!HD2-m volt a defy előtt ésha belegondolunk hogy majd másfél éves telefon és még mindig ott van az élvonalban...mondjuk már csak napjai vannak vissza ,mert jönnek a nagyágyúk...
de 1 Desire HD-re bármikor lecserélném ha beleférne a költségvetésembe -
Colani
tag
napjában többször jövök fel ide ,de szerintem lefogok szokni róla
meg lehet ki is tiltanak
mindennap kb 5 ember elmeséli ezt a kibacott fényképes telefonkönyves hibát...
lovagoltok a 2.31 -en meg a 2.51-en...én elhiszem hogy nem megy olyan egyszerűen főleg annak aki még nem izélt ilyen telefon,de könyörgöm tényleg nem kell elolvasni az egész forumot sem már,mert mindig van 1-2 hülye aki napjában felteszi 100szor ugyanzokat a kérdéseket....
fel kell rakni a froyot aztán kész...garancia meg minden szar....
okosan kell csinálni és nem lesz baj...
szép estétaz enyém a 9663 hozzászólás....ha normális értelmes dolgokról beszélnénk itt szerintem nem lenne még 1000 hozzászólás sem...
[ Szerkesztve ]
-
Colani
tag
nekem az S.froyo muzsikál és ngyon szépen működik minden...gyors mint a villám...
[link]csak ajánlani tudom mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
Colani
tag
Kipróbáltam ha felhúzom a procit 1200-ra akkor mennyit fog mutatni a quadrant...??
tele progikkal és játékokkal az aeredmény igy is meghökkentő1587...szerintem nem rossz.
80ért én is eladnám a kicsikét,de kérdés ki az a hülye aki megvenné?? rögtön vennék HTC DESIRE HD-t
szép napot mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
Colani
tag
válasz midnightstar #10896 üzenetére
szia!!
nekem az van fent mókólva meg minden és nagyon meg vagyok ele elégedve...semmi hibát nem tapasztaltam plusz programok és szakit a gépezet
-
Colani
tag
válasz BobChemistry #11435 üzenetére
Pécsett a Citrom utcában a napokban várnak defy-t.a haverom ott dolgozik és tőlem kérdezte milyen a defy( mivel én még a Tnél intéztem magamnak),hogy mit mondjon majd a vásárlóknak
szép napot
-
Colani
tag
válasz morcosboci #12141 üzenetére
irigyellek hot élsz
-
Colani
tag
válasz Thor Steinar #12254 üzenetére
miért irod hogy megakasztja??lehet nem fut olyan gyorsan mint a XOOM-on ,de szerintem elég jól játszható...ne felejtsük el ,hogy mégis csak egy erős középkategorias készülékünk van aminek nagyon jó a teljesitménye szerintem...
szép napot mindenkinek
látom előttem már páran hoozászóltak,bocs a felesleges irományért
[ Szerkesztve ]
-
Colani
tag
sajna meg kell válnom szeretett telómtól
csak eladó semmi másra nem cserélhető...t-mobilos minden tartozékkal gyaranciával gyári függetlenül....
pécsiek vagy környékbeliek elönyben,postázni nem igazán szeretném....70000 ez alá nem megyek de aki 70et ad érte pirospont
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest