Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
rum-cajsz
őstag
válasz
gekkoman #26556 üzenetére
A MotoBlur sajnos elég erőforrás zabáló, és akadozó. Cseréld le a Launchert és sokat javul a használati élményed.
A task kezelés a 2.2-ben elég sokat javult, én is arra voksolok, hogy érdemes frissíteni. Csodát nem kell várni tőle, de a szabad memória felmegy 90-120 MB köré, és kevésbé érezni a "szakadozást". Ha igazán sima élményre vágysz, akkor azt csak a Miui vagy CM7 hozza el igazán.
Ha bátro vagy, sokat segíthet továbbá a programok gyomlálása rootolás után. Én QtADB-vel át szoktam nevezni azokat az alkalmazásokat, amiket nem használok, hogy még véletlenül se induljon el nekem. (facebook, amazon, stb..) Ezzel a móüdszerrel könyenn vissza tudom állítani őket, ha mégis szükség lenne rájuk.
"Desktop App" Itt nem értem mire gondolsz. Nekem semmi sem száll el hibával. (2.1-nél sem szállt el)
perc jelzés: próbáld ki a Dialer One progit.
Pontosan milyen soccer managerre gondolsz? Marketen erre a szóra rákeresve elég sok találat van. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest