- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
Flashback #26192 üzenetére
vaterán 8k ahogy mondták, ha nem akarsz számlát (áfa stb) akkor nincs jobb ajánlat, korrekt a csaj. megjegyzem jól mehet neki a biznisz mert a héten vettem nála és azóta ez a 4. aukciója, tehát 3-at már eladott... sztem innen a fórumról vannak a vevők
amúgy megéri az eredeti, normális rögzítés és gyorstöltő + mágneses cardock ahogy előttem írták. felteszel egy noscreen lock progit beállítod a cardock appra és tökéletes.
-
Pistakiss
őstag
-
válasz
customrobi #26178 üzenetére
És az a gyári csomag? Átvált Cardock-ra mikor berakod a telefont?
-
Riska.91
tag
válasz
Pistakiss #26182 üzenetére
szóval eddig nekem alap volt hogyha billentyűzár van akkor el kell húznom azt a kis lakatot a képernyőn és ezzel oldom fel.mellette meg ugye a némító gomb.de ez valamiért eltűnt, nem tudom miért.és ha most lezárom akkor le is záródik a képernyő, de ma vettem észre miközben zsebre raktam a telót zenehallgatás közben, és hangosítottam rajta és egyszer csak átpörgette a zenét.nézem fel van oldva a képernyő.aztán itthon jöttem rá hogy a hangerő gomb miatt,mer ha megnyomom feloldja.
-
akos727
senior tag
Van lehetőség a market manuális frissítésére? Nekem még a szürke van.
-
-
Riska.91
tag
hogy lehet visszaállítani a billentyűzárat?amikor lenyomom a kikapcsológombot lezárja a képernyőt de amikor pl hangot adok rá akkor egyből feloldódik ami elég kellemetlen zenehallgatás közben ha a zsebemben csinálom.arra gondolok amikor a feloldó és a némító gomb egymás mellett van.a screen lock kipipálásával már próbáltam de így sem jött vissza.
-
customrobi
tag
válasz
Flashback #26176 üzenetére
A gyári nagyon igényes, vaterán van 8k-ért. Szivargyújtó, és a tartó. valamint még egy 3,5-ös kábel.
Más: marketből le akartam tölteni valamit, de közben eljöttem a wifi hatósugarából. Mivel mobilnetem épp a korlátozott sávban van, le akarnám lőni a letöltést. de nem hagyja, hiába nyomtam a markeben "kenszelt. "
Sőt, látszólag már 2x szedi ugyan azt, illetve szedné, mert nem tudja az APNDroid miatt.
Csak idegesít az állandó értesítő sávban mozgó nyavalya. Mit tegyek? -
Geri8
tag
Tengap megvettem végre a defy-t. Gyártási évet nem tudtak mondani, de megnézve a számkódot, 2011-es. Nézegettem a kamerát, zöld, a másik is, ami még volt raktáron /hülyének is néztek érte az eladók/.
Gondoltam sebaj, nem igazán számíthat.
És tényleg. Így is olyan pocsék képeket csinál, hogy ihaj. De nem is ezért vettem!összehasonlítva egy sonye k750i-vel/2mp/:
http://kepfeltoltes.hu/110625/se_k750i_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
a defy /5mp, alap kamera szofter, alap beállítások/:
http://kepfeltoltes.hu/110625/moto_defy_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
Ki milyen autós kart használ? Megéri a gyári szettért 10e-t kiadni?
-
Shyciii
veterán
Óóóó Resco Bubble van Androidra is! Mennyire szerettem Symbianon játszani vele, míg végig nem nyomtam
-
törölt tag
sziasztok
az spb tv teljes verziójával lehet magyar adókat nézni, és ha igen melyikeket?
vagy valamelyik progival lehet wifin magyar TV-t nézni? -
-
lacika62
csendes tag
Haverom Defy-jét akarjuk Froyo-sítani de a Software Update program ezt írja ki nemcsak az ő, hanem már az én telómra is, amit már sikeresen frissítettem vele:
"Motorola Software Update is unable to identify your device at this time. Please try again."
Az enyém SEA-s, haveré meg CEE-s és sima XP-alól próbálkozunk immáron a második gépről.
Mi lehet a baj?Szép napot és köszönöm előre is a válaszokat!
-
AizawaKouta
tag
válasz
caverinha #26160 üzenetére
Ezek jó értékek. Nekem most épp 140mb a szabad. Ha rábökök az eRay widgetre (nem nagyon szoktam) akkor kb. 230mb ameddig takarítja. Attól függ a szabad hely hogy milyen progik futnak. Én akkor se esnék kétségbe ha 80mb lenne a free, mert azért van a memória hogy ott tárolja a programokat, és ne kelljen mindig újraindulniuk. Persze ez attól is függ milyen rom van a telón. Van egy kis különbség a motobluros DE, és a CM7 RC1 között.
-
Z0C!
őstag
nos...F1 élő közvetítést nézek a Defyvel..
el se hiszem -
Memória kártyáknál a Class a sebesség indexet jelzi. Nem kell túlmisztifikálni, de Class 4 - Class 6 ajánlott.
-
caverinha
aktív tag
mostanában néha-néha eléggé keményen be tud lassulni a telóm,ha felmegyek wifire,nem nagyon értettem,h miért lehet ez,de aztán a go launcherben láttam,h a 477m memóriából,ha wifi-n vagyok akkor 110 körüli a free érték,ha pedig nem kapcsolódik wifi-hez,akkor 210körüli ez az érték,nekem eléggé kevésnek tűnik és lövésem sincs,h mi zabálhatja ennyire a memóriát :S
ezt milyen programmal lehetne megnézni? illetve kinek-milyen értékei vannak memóriával kapcsolatos vagy csak nekem tűnik kevésnek a nálam produkált érték? :/ -
premete
veterán
válasz
Neil Watts #26140 üzenetére
Kis kiegészítés, csak a tények kedvéért:
Ez van a Defy-ban: TI-OMAP3630 45 nm ARMv7 600 MHz~1.2 GHz ARM Cortex-A8 PowerVR SGX530.
N9-ben ugyananez a SoC 1 Ghz
1.2 Ghz: Motorola Droid 2 Global
Még android sem létezett, amikor a Motorola kihozta a Ming-et; lehetett kapni itthon is, most is lehet ebayről rendelni, az anno 150 ezer helyett ~20 ezerért. Na, az annak a kornak a top cucca volt, de aki strapatelefont akar, és elég neki e-mail olvasás, azzal még most is jól jár.
Nekem a HTC-től szinte mindegyik volt a kezemben, sok sajátként is, a Blue Angeltől a Desire HD-ig; arról váltottam a Defy-ra. Ez szubjektív, (aki nem tudja, hogy mit jelent, kérem ne válaszoljon) nekem a Defy jobban bejön, ha az akkuidőt, ha a meghibásodási gyakoriságot, ha a felhasználói szokásaimat nézem.
Általánosságban a mai, tömeggyártású okostelefonok egyik gyártótól sem hozzák a régebbiek megbízhatóságát (már, amelyiknek volt olyanja, mint a HTC-nek, a Motorolának és a Nokiának például igen, a Samsungnak és a SonyEricssonnak például soha). -
válasz
zsirfecske #26157 üzenetére
Mi a gondod a Moto szoftverevel?
-
zsirfecske
addikt
válasz
83 vs 14 ev szakmai tapasztalat (Motorola vs. HTC)
hát igen, moto egy táv-/hírközlésben patinás amerikai gyártó, a mobil részlege is legendás, hardverben kiválók de sajna android szoftver téren nem 100%-osak. így lehet, hogy egy fiatal ázsiai gyártó aki figyel a jó sw körítésre odaver nekik is, a jó anyaghasználat és a sense elviszi a hátán a céget. szoftver support az usán kívül is, ezt kéne megtanulni motorolának
-
akos727
senior tag
válasz
Neil Watts #26154 üzenetére
Kiöregedtem én már ebből
-
-
akos727
senior tag
Ezt a topicot nem lehet követni, tegnap este óta 105 új hozzászólás...
-
roggyant
csendes tag
Gondolkozom rajta, hogy veszek egy ilyen telefont, de rengeteg helyen olvasni, hogy gond van a hangszórójával. Tud valaki róla, hogy ezt a sorozathibát kijavította-e a cég a későbbi telefonokon?
Ha meghibásodik így a telefon akkor meg lehet ezt egy néhány ezer forintból javíttatni (esetleg házilag kicserélni az alkatrészt)?
Azért lenne fontos az info, mert nem garanciásan venném, úgyhogy nem tudom visszavinni ha elromlik. Előre elnézést kérek, ha ez a téma már ki volt tárgyalva itt a fórumon, de 26 ezer hozzászólás közt nehéz megtalálni a választ. -
Szombó
senior tag
Sziasztok.
Több képen láttam már vízcseppes hátteret Defyre.Nincs meg valakinek véletlenül? -
AizawaKouta
tag
válasz
volvoguy #26145 üzenetére
Wikipedia: A kártyák sebességét a típusuk utáni class 2, class 4, class 6, class 8, class 10 adja meg, amiben a class utáni számok a kártyák írási/olvasási sebességét jelölik MB/s-ban.
Én most tesztelem a Verbatim 8GB Cl4es kártyát. 5490ft volt a Corában. Silicon Power többeknek (köztük nekem is) gondot okozott, de van akinél teljesen rendben megy az is. A Sandisk még egy jó márka.
-
Raksanyi
csendes tag
Atyaég.... de marha vagyok...
Ha valakit érdekel:smb.conf-ba "encrypt passwords = True" kellett hogy az astro mountolja és a javaIOexception Plain text passwords are disabled nem jön elő.
Cifsmanager meg én hibám, betettem egy / jelet a share végére. Nem kell. :-)
Log: "couldn't find service mybook/"My bad. Mentségemre legyen mondva hogy hajnali 2kor állítottam be mindent és melóztam is közben.
-
volvoguy
addikt
Milyen 8GB-os memóriakártyát ajánlotok a Defy-hez? Sajnos nem nagyon tudom mi is az a "Class"...mi értelme...nagy általánosságban mi vált be nektek?
-
jeni
félisten
Még jó,hogy elismerték a tévedésüket. De egyébként mi alapon erőltetik a dolgot a vevőkre,nem kéne megkérdezni,hogy a kedves vásárló szeretné e használni? Egyébként főleg ha nincs tájékoztatás papíron erről.
Nekem a legelső dolgom a teló bekapcsolásnál az volt,hogy a netes mobil kapcsolatokban az összes elérhető címeket adatokat töröltem.
-
Polllen
nagyúr
válasz
WatMat #26141 üzenetére
Akkor belsőhangként had válaszoljak önön magad helyett:
Sok ember létezik a Föld nevű bolygón, akiknek nincs szüksége mobilinternetre. Nem akarják mindenhol megnézni az e-mailjeiket, nem érdekli őket az online időjárás jelentés, de még csak a facebook-n sem akarnak non-stop bejelentkezve lenni.
Viszont szeretnének egy olyan készüléket, ami érintőkijelzős és többet tud, mint egy alapmobil. Az internetezzünk a zokosmobilon csak egy fícsör a sok közül.
U.I.: Lassan 3 éve van mobil internet előfizetésem és használom is aktívan, de ettől még másnak nem lesz rá égető szüksége. Azért pedig miért fizetnél, ami felesleges?
-
Raksanyi
csendes tag
válasz
Üdv. Elvileg kiegészíteném:
Wildfire S cpu, MSM7227 Qualcomm
Más:
2.2.2-ben sikerültmár valakinek belőni cifs-t nem windows sharen?
Cifsmanager fennvan, cisf.ko , slow-work.ko meg utf8as insmoddal belőve. Ezeket a Milestoneból szedték, kernel verzió megegyezik, defyhez használják, de nem CEE-hez. Simán "No such device or address"-val elszáll. Egy DDWRT-s routeren van a megosztás.
Nincs jelenleg windowsos gépem hogy kipróbáljam de sztem a samba share konfigomban van a hiba, bár Fedora 14, Windows XP ,7 röhögve mountolja és 2.1en astro az smb pluginnal is mountolta, most viszont az is elszáll valami java IOexceptionnal "Plain text passwords disabled". Még nekiesek Encrypted password átállításával ha megtalálom a pontos nevét, csak gondoltam hátha valaki előbbre van.HD lejátszás xda-s hackel még mindig senki? :-)
-
WatMat
csendes tag
Kérdem önmagamat, hogy aki "okostelefont" vásárol, internetre miért sajnálja a forintot???
500 MB már elegendő havonta. Bőséges kínálat van havi csomagokban.
T-mobilosnak tudok segíteni , tanácsot adni. -
Szia!
A Motorola nagyon jo telokat gyart, csak sajnos nalunk nem annyira ismertek ezek. A tengerentulon inkabb.
A HTC 99%-ban jo, sot anyagminosegbol, szoftverbol kituno de ezzel a HTC modellel nagyon mellenyultak. (a simaval is...)En objektiven nezem a dolgokat, tekintve, hogy mind a kettot probaltam.
83 vs 14 ev szakmai tapasztalat (Motorola vs. HTC)
Specifikacio (Defy vs Wildfire S) [csak a kulonbsegeket emelem ki!]
2 GB ROM, 512 MB RAM vs 512 ROM, 512 RAM: Ennek programtelepites szempontjabol van iszonyatos jelentosege, ha hosszutavra tervezel, akkor az az 512MB a Wildfire S-ben gyorsan el fog fogyni
16M vs. 256K szinarnyala megjelenitesere kepes kijelzo: szebb a Defy kepe, sokkal elenkebb, elettel telibb szineket tud probukalni a kijelzo.
Felbontasan is jobb a Defy: 480 x 854 pixel, 3.7 colon vs. 320 x 480 pixels, 3.2 colon: ezt gondolom nem nagyon kell magyarazni
A Defy-hoz alaptartozek a 2GB-s SD kartya, mig a Wildfire s-hez neked kell venned.
A Defy tamogatja a DLNA-t A Wildfire S nem: Ez kb annyit jelent, hogy tegnap a szobamban 2 perc alatt osszelottem Win7 alatt a WMP12-vel a telefont, es mar hallgathattam is a listaba felvett szamokat a Defy-on.
A kamerat illetoen: A Defyban van kepstabilizator a Wildfire S-ben nincs. Mindketto VGA modban vesz fel, de a Defy 30 FPS-sel a Wildfire S meg 24-gyel: folyamatosabb a Defy altal felvett kep. Ja es a Defy-okat ra lehet venni a 720p-s felvetelre is, mig a Wildfire S-t nem.
A Defy-ban egy 800MHz-es ARM Cortex-A8 processzor dolgozik, TI OMAP3610 chipsettel míg a Wildfire S-ben egy 600 MHz-es noname (ertsd: sehonnan nem tudtam kideriteni, hogy mi van benne, meg a hivatalos specifikaciobol sem). A Defy tamogatja a Flash lejatszast, erosebbi is maga a proci, Ebbe van integralva a GPU is, Asphalt 5 HD, Angry Birds akarmilyen resze akadasmentesen megy, mig ez a Wildfire S-rol nem ugazan mondhato el a keves RAM/gyenge CPU es GPU harmas miatt.
A DEFY IP67-es katonai szabvannyal ellatott telefon, tehat por- viz es utesallo. A Wildfire S-rol ez nem mondhato el.
A Defy-ban 1540 mAh akksi van (Lithium-ion polymer) szemben a Wildfire S-sel ahol 1230 mAh akksi van (sima Lithium-ion)
Szoftverben a Defy 2.2-es Androidra frissitheto, a Wildfire S 2.3-mal jon, es ha jol tudom, tovabbi frissiteset nem tervezik a gyenge hardver miatt. Kozben a Motorolaeknal dolgoznak a 2.3-on.Azt mondod az ar ugyan az: Akkor en ezekalapjan a Defy-t valasztanam.
Udv. core2
-
Qbász
aktív tag
Ezzel ismerõsömék már megjárták. Mikor vették a következõ mobiljukat elõre megmondták hogy kapcsolják le a netet a telórol. T mobilos csajszi azt mondta nekik jhogy ok. Hazamennek látják hogy szinkronizál a teló. Vissza csapattak a T-be hogy ez hogu lehetséges és mi derült ki? Hupsz elgelejtettük deaktiválni az internetet. Khmm 8000 forintot buktak volna ha nem menek vissza. Jó kis tarifájuk lehet.
-
jeni
félisten
-
odium
aktív tag
Üdv!
Céges telefonként most kezdem el használni a Defy-t.
Két kérdésem lenne:
Tudna valaki egy használati útmutatót linkelni? Az 1. hsz-ben lévő link nem működik.
A magyar nyelv még mindig csak a CM7-el varázsolható fel?Köszönöm a segítséget!
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
2.2 óta a hívásnapló úgy írja ki mikor esett a hívás, hogy mennyi idővel korábban (1 órája, 10 perce) Gondoltam megszokom, de nem... Át lehet állítani, olyanra amilyen volt? Hogy a hívás idejét írja ki, ne azt mennyi ideje volt?
Köszi: RR
-
Shyciii
veterán
válasz
Dancorleone #26124 üzenetére
Adminként használom a gépet, és passzív alapból be van pipálva. Más ftp megy kifelé, csak itt hézon belül nem. Ma elvben lesz időm rendesen belemélyedni, bár a Belkin router ami most itt van, nem enged túl nagy állítgatást.
-
N3gro
aktív tag
Sziasztok!
Van egy ~2,5 fél éves 8GB Class 4-es Nokia kártyám, Nokia N82-ben használtam, semmi gond nem volt vele. Szerintetek érdemes kicserélni a gyári 2 gigással? A gyári kártya hanyas class?
-
Ulrik
tag
Pár napja vettem egy ilyen telefon alapjában véve meg vagyok vele elégedve, az usb kábel mondjuk lehetett volna fél méterrel hosszabb, mert ha nem gépről töltöm, akkor az asztalra nem tudom feltenni a telt. A fülese kicsit cicereg, ez lehet egyedi. A csengő és figyelmeztető hangokat nem lehet fixre beállítani valahogy? , úgy értem, hogy a játék hangerőtől független legyen?
-
válasz
Bada Bing #26122 üzenetére
Lehet hogy ezeknek a Nokia memkártyáknak van bajuk... A nagytükrös fényképezőmben is eljátszotta ugyanezt ez a kártya ezért lett "lefokozva", meg az előző telefonom gyári kártyája is produkált néha hasonlót (ugyan ilyen kártya volt) akkor azt hittem a sebessége nem elég, hát valószínűleg itt minőségi probléma áll fent...
-
Dancorleone
csendes tag
-
kamiy
csendes tag
-
Jó hozzáállás... Vegyél HTC-t!!! Jó lesz oda a 600mhz-es proci, rosszabb kijelző, kamera...
Ha az első hsz-t elolvasod rájöhetsz hogy szérián belül egyszer volt hiba, amit elvileg javítottak is. Én tegnap vettem a készüléket a magentánál és ez májusi gyártású...
HTC minőségi, szebb a gyári kezelőfelülete. Defy erősebb mint HW mint pedig kaszni szempontjából ( IP67 )Nálam az NFS Shift, és a Modern Combat 2, alap órajelen reccenés mentesen fut, bár nem hiszem hogy többet fogok velük játszani, csak megnéztem... GPS pikk pakk talál jelet, fotókra rakja is a tag-et rögtön...
Szóval vér gagyi nehogy ilyet vegyél! -
nandris
aktív tag
válasz
Shyciii #26105 üzenetére
Szia.
Én a Samba filesharing nevű programot használom a megosztásra, csak felhasználó nevet, jelszót, munkacsoportot, és netbios nevet kell beírni, és létrejöhet a hálózati kapcsolat. Netbiosnak a MyAndroid névvel sikerült az egész kártyát láthatóvá tenni, így olvasni, törölni is lehet számítógépen keresztül. Azonban a media scan funkcióját még nem sikerült belőni, ami gondolom az lenne, hogy a hálózaton lévő cuccost lássam a telefonon keresztül. A 2.51es rom még tartalmazta a DLNA funkciót, ami a 2.2,és cm7-ből már kikerült, amit sajnálok, mert a routerem tartalmazta, és nagyon jól kezelte ezt a funkciót. Pillanatok alatt leszedtem róla a telefonon keresztül a nekem szükséges dolgokat. -
2 nagy rejtélyre rájöttem:
Hogyan lehet eltüntetni az email címek a telefonkönyvből?
Belépsz a telefonkönyvbe, opitons > Hide/Show > Unpipa a Lite address book (2.2, 2.1-nél más volt a neve). Alatta a Googl-t kinyitod és csak a "System Group: My contacts"-ot unpipálod a többit hagyod és OK.Fényképező nem fókuszál nem menti el a képet, kifagy?!
A válasz egyszerű szar a memória kártya. A telefon nem tudja lementeni a képeket.Nekem egy minőségi (elvileg) 8GB-os Class 6-os NOKIA memkártya volt a bűnös...
Megoldás: Fogsz egy másik kártyát, átmásolod a jelenlegi tartalmát. A Camera folderből kitörölsz mindent, és vissza a telefonba.Üdv!
-
kamiy
csendes tag
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok és a Defy és a HTC Wildfire S van még a listámon, ugyanis kb azonos áron tudok hozzájuk jutni és ebben a kategóriában ez a két modell tetszik csak.
A HTC-s topikban is feltettem a kérdést, hogy szerintetek melyik a jobb mindent összevetve? Minőséget is számba véve!
Apropó minőség:
Mik az eddigi tapasztalataitok? Van pár haverom, akik tapasztaltabbak nálam mobiltelefon téren és ők azt mondják, hogy a Motorolák mindig szarok voltak. Nem megbízhatóak.
Mi erről a véleményetek?
Lehet hosszútávra tervezni ezzel a telefonnal?
Nálam elsőrendű szempont, hogy tartós, jó minőségű legyen a teló, mert néhány évig ezután nem akarok cserét. -
rum-cajsz
őstag
válasz
chesterboy #26083 üzenetére
CM7?
ellenőrizd, hogy van-e download könyvtár a cache könyvtáron belül. -
Pistakiss
őstag
válasz
Shyciii #26109 üzenetére
Félre értesz!
Engem se az, se más nyűgje nem érdekel!
Én az oldalon azt figyelem, hogy a hsz-ok értelmesek-e, használnak-e valamit a telefon kezelésében, vagy nem. Egyedűl az értelmetlen, semmitmondó, hiábavaló dolgok irritálnak, de többnyire elsiklok felettük! Csak most jegyeztem meg ezt is, nem érdekel, akár úgy is írhatna, hogy ékezet és betü nélküli billentyűzetről.
core2 !
Mondom, engem ez egyáltalán nem érdekel, hogy ki miképpen, ír, helyesírásilag sem érdekelnek, csak ha engem b...tatnak, akkor említem meg, hogy már ne csak én legyek a szálka valakinek a szemében, amikor van gerenda is
Shyciii !
Ha rajtam múlt volna, akkor egy darab sem keletkezett volna
Na megyek is aludni
Sziasztok, jó éjt mindenkinek!
Ha valakit sértett, amit írtam, bocs! -
válasz
Pistakiss #26104 üzenetére
Szia!
Jajj, felrertettel, nem akartalak en bantani, csinald ha jol esik, semmi gondom vele!
Tudom mennyiert lehet venni ilyet, de nem szeretnek mert:1. Ez a kiosztas nekem megfelel
2. Amikor feltetlenul szukseges az ekezet, megoldom (megnezheted, eddig volt nem is rgy ekezetes hozzaszolasom!)
3. Sokat irok angolul kulfoldi forumokra, igy ezert is jo ez, mert nem kell felnem, hogy ekezetes beture fereutok
4. Programozashoz, ez a kiosztas tokeletes, nincsenek rajta ekezetek
5. ja es amikor telorol irok, ott is US kiosztas van.Peace!
-
Shyciii
veterán
Faxom, hogy egyeseknek az a legnagyobb gondjuk, hogy nincsen ékezet. Más meg éhezik
-
Shyciii
veterán
válasz
pengemetal #26106 üzenetére
De itt konkrétan az sd kártya tartalmát nem tudja listázni mikor ftp list parancsiot adja ki a szerveren. Vasárnap olan helyen leszek ahol másik win 7 van, és másik router, majd ott is tesztelem, meg hétfőn ezt a win 7-es notit beviszem a munkahelyemre, ahol tuti olyan wifi router van ahol működik. Meghát 3G-vel elérem...Egyenlőre lehet hogy hagyom most így.
-
pengemetal
aktív tag
válasz
Shyciii #26098 üzenetére
Ott valami a Win7 beállítási gond lesz. Én az ES file explorer hálózatos részével szoptam pár órát, mire a windows-ban megtaláltam a megfelelő beállításokat. (Ha jól emlékszem az oldotta meg a dolgot, hogy "Mindenki"-t állítottam be az írási olvasási jogokhoz)
Pistakiss: Lehet olyan helyről ír, ahol nem lehet kapni magyar billentyűzetet
Szerk.: Látom közben megvan a hiba oka
-
Shyciii
veterán
OFF De jó lenne ha nem értelmetlen dolgokkal foglalkoznátok... OFF
Közben rájöttem, hogy nem a Windows 7-es a ludas, hogy bizonyos esetekben nem futnak az FTP szerver progik. Kipróbáltam az FTP Server progit amit használtam benn a cégnél, és kiderült, hogy ha nem wifin keresztül kapcsolódok, hanem 3G-n keresztül, akkor tökéletes. Úgy látszik bizonyos wifi routerek erősen basztatják a mobilos wifis kapcsolatokat. Ha hétvégén lesz időm, akkor megvizsgálom, hogy mi a lehet a pontos ok.
-
Pistakiss
őstag
válasz
Neil Watts #26103 üzenetére
Háát!
Azt meg én nem tudodm, hogy neked miért fáj ez, vagy írigy vagy, hogy van, akinek valami az eszébe jutott, kiemelkedni, megkülönböztetni magát a többiektől? Egyébként vedd hülyülésnek és akkor már nem is fáj!
Sajnálom, hogy ezen a fórumon ilyesmikbe tudsz csak belekötni.
Háát, akkor szerezz magyar billentyűzetet, kb 1500 Ft-ért lehet venni. Ez is valahol irritáló, hogy valaki arra sem képes, hogy magyar fórumra magyar ékezettel írjon -
-
Pistakiss
őstag
Nem vetted észre?
Csak azt nem értem kit, miért izgat ez? Azt a sok hülye elgépelésnek látszó, ékezet nélküli írásokat miért nem szóljátok meg?
Persze látom egy valaki valamit elkezd, mármint, hogy valakira ráugrik, aztán már jön a falka!
Ha figyeltél volna, akkor láthatnád, hogy nem mindíg kezdem így!Qbász!
Kösz!
Csak vigyázz, nehogy neked ugorjanak.
Egyébként még pár embernél láttam, hogy "Hát"-al kezdi a mondandóját itt az oldalon, csak nem külön bekezdésként és nem utánam szabadon.
Egyébként a moderátor azt is írta, hogy én legalább egy "biccentéssel" (Háát!) beköszönök, míg a legtöbben erre is képtelenek, csak beugranak, kérdeznek, vagy ugatnak valamit, aztán kiugranak
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- SzoftverPremium.hu