Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Kempingezés és sátrazás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Csapszerelés segítség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz
pete_21 #25143 üzenetére
SMS-ek nem érdekelnek, hívásnapló sem fontos, a kapcsolatok, és a programok meg nyilván vannak tartva a google fiókomban.
Leírnád pontosan, szájbarágós-hülyéhez szólok módon, hogy mi az sbf- flash, és hogyan csináljam?Csak most kezdtem magam beleásni az android nyúzás rejtelmeibe, de azt mondják gyorsan tanulok, ha valami egyesekből, és nullákból áll...
(És ha nagyon türelmed van az oktatáshoz, elmondhatnád, hogy mi a wipe, és a dalvik.)
Ha a 720p csinálja, és semmi gondot nem fog okozni, akkor nem zavar.Csak azért aggódtam, ha egyszer(szerintem hamarosan) főzött romra adnám a fejem, akkor nehogy gond legyen, hogy megváltoztak a számok, típusok, buildek...
Mégegy kérdés...
Ha már fenn van a 2.3(ezzel rendesen megy a boot, alapból rendesen indul a teló), akkor az itt linkelt magyarítást ugyanúgy feltehetem a telóra, mint a 720p-t? Tehát sd gyökérbe másol, recoveryből zip install? Nem kavar majd be, hogy megváltoztak a build-ek, teló típus, stb? Attól az MB526-hoz valót használjam? Vagyhogyisvanez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest